Сале Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 А јел реално да овај догађај буде организован у хали сајма?? Па јбт на ово неће доћи више од 200 људи. Али свака част организатору на испољеном ентузијазму. Quote
HUMAN Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Mojne tako, ipak sviraju prvi put u srpskoj atini Možda i bude 300.. Quote
Talvi Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 nije to mesto baš toliko koliko zvuči https://www.pris.rs/dogadaji/let-3-m-u-d-a-hala-6-novosadskog-sajma-27-12-2018/ Quote
Сале Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Прва асоцијација на халу ми је неки ужасно велики простор ал ово изгледа нешто ко наш скц отприлике. Мада опет не знам зашто хала 6 кад има пар оних клубова са пристојним капацитетима. Quote
heavyervin Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Bas su trefili taj datum, Slayer u Pesti, znaci nista od mene Quote
Koroviev Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 El se slažemo? https://www.loudersound.com/features/every-cannibal-corpse-album-ranked-from-worst-to-best Težak poso, reko bi. Quote
Talvi Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 kakav užas od liste sve posle Wretched-a je meni donji dom, vožnja u leru sa ponekim jačim momentima ali generalno ništa spec, mada mi je Evisceration ipak možda naj tu onda mi ide Eaten kao simpatičan debi ali tek najava za zlo koje će da sledi posle toga Corpsegrinder era na potezu Vile -> Wretched + Butchered, baš mi je teško da ovde stavljam red jer je sve ekstremna klasa i svaki album mi ima nešto svoje što ga izdvaja ali ipak, Tomb i Bleeding najbolji albumi, apsolutna istorija i nelako je staviti baš jedan da bude prvi ali eto ipak Bleeding jer mi je to jedan od najbitnijih dm albuma u životu, eto Quote
Koroviev Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Da, da, ta dva historijska, Kill ubi od ovih s Korpsom. Quote
HeLLsarma Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Bleeding, Tomb, Bloodthirst = sveta trojka. Pa onda po redosledu idu: Vile, Eaten, Wretched, Gallery, Torture, Butchered, Kill, Red Before Black, Domain, Evisceration, Gore Obsessed. Quote
Сале Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 6 hours ago, Talvi said: kakav užas od liste Ово неки хипстер састављо 100%. Quote
Demon Seed Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Meni sveto trojstvo Bleeding + Vile + Gallery of Suicide, za njima Eaten back to Life Haha sad vidim ovima na spisku Gallery poslednji, nemaju veze s mozgom Ostali albumi su mi mahom hitovi + filleri formula, pa gde kolko zapadne, ova 4 nabrojana ako imaju 4 fillera zajedno. Jbg os ugovor album na 2-3 god i izmedju picis turneje, svaka njima cast, pa jos sav taj meth, dobro Pat ne zapali celo selo i koju godinu ranije xexe Quote
HUMAN Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Ne slažem se naravno sa tom listom, ali mogu da razumem ovo u vezi Galerije, od polovine ume da se otegne, 14 pesAma, ali meni bi sigurno bio medju deset najboljih, a Kill jeste strašno dobar (vrv medju 5), ali nije baš za prvo mesto.. ipak se zna kom albumu to pripada. Najgori su mi ovi od Kill pa navamo, tek po koja dobra (upečatljiva) stvar, ostatak prosek - fileri.. Quote
Drogarito Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 gallery of suicide na zadnjem mestu Quote
vudun Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Sledeći put, kad budete kasapili, nemojte nositi mobilne telefone kako biste zametnuli tragove policijskoj identifikaciji. Quote
Talvi Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 onaj uvodni rif iz naslovne na Gallery mi je lagano bolji od bilo čega na Kill pa nadalje Quote
HUMAN Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Slažem se da na njemu ima strašnih stvari, riznica sjajnih rifova.. jedino što bi ga malo trimovao Quote
Drogarito Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=eisWNtQ3QAg KLASA Quote
Demon Seed Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 7 minutes ago, HUMAN said: Slažem se da na njemu ima strašnih stvari, riznica sjajnih rifova.. jedino što bi ga malo trimovao To 14 pesama, predugo, ti je čist trip, s obzirom da album traje 44 min, mozda bih 1 do 2 max prihvatio da se izbace, ostalo sve med Btw podsetio bih da i Load ima 14 pesama pa je odličan Quote
Сале Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 35 minutes ago, HUMAN said: jedino što bi ga malo trimovao Шта би радио?? Quote
HUMAN Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 1 hour ago, Demon Seed said: To 14 pesama, predugo, ti je čist trip, s obzirom da album traje 44 min, mozda bih 1 do 2 max prihvatio da se izbace, ostalo sve med Pa dobar DM album ne bi ni trebao da traje više od 35-40min Ovaj bi savršeno funkcionisao i bez npr Unite the Dead, Every Bone Broken.. Quote
Grobodan Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Meni je Kill par vrh pesama i tona filera. Prvo mesto zanavek Bleeding. Quote
HUMAN Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 7 minutes ago, Grobodan said: Meni je Kill par vrh pesama i tona filera. Kako tek onda preživiš ove ostale iz 2000ih.. Kill za njih MoP Quote
Grobodan Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Nikad nisam razumeo toliki hajp oko Kill, Skeletal i Torture su mi za njega klasetine. Quote
kuruz Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 FIIIIRE UP THE CHAINSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW poslednja dva vrh Quote
Recommended Posts