HUMAN Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Meni Torture uz Plague (a i poslednji), ubedljivo najdosadniji.. Kill je delovao kao pravo osveženje, posle osrednjeg Obsešna i Wrečeda, jbg povratak Bareta je poprilično pozitivno uticao na kreativnost, mada se već na njemu ispucao, pa sledeći i nije bio bog zna šta.. Quote
Сале Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Ја сам се носио мишљу да покупујем све канибал албуме на дисковима ал још увек немам храбрости за то јербо би моро да продам бубрег колко албума имају а сваки ми је драг (мислим албум а бубрег ми је још дражи) Quote
Angelystor Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 12 hours ago, Grobodan said: Nikad nisam razumeo toliki hajp oko Kill, Skeletal i Torture su mi za njega klasetine. Yes, this, yes. Quote
Demon Seed Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 14 hours ago, HUMAN said: Pa dobar DM album ne bi ni trebao da traje više od 35-40min Ovaj bi savršeno funkcionisao i bez npr Unite the Dead, Every Bone Broken.. Slazemo se oko dve pesme koje su najslabije, njih sam krenuo juce da napisem. A sad vidim da ti je Kill bolji od Obsessed i Wretched zomg A sad vidim da ti je Kill bolji od Obsessed i Wretched zomg Quote
HUMAN Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 Pa dobro, ne znam ja koliko ti to (ne)voliš Kill, nisu meni ti albumi totalni promašaji, pitice od zombija and stuff - 100% CC, samo meni malo manje zanimljivi od prethodnih, a Kill me kupio energijom i rifčinama koji prosto buše lubanju i moždanu koru, sve do hipotalAmusa Quote
Demon Seed Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 (edited) Nez meni ne dobačaju dotle Edited March 13, 2019 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 Ne vredi, nekim ljudima moraš crtati.. Probaj ovo Dimone, ako ti ne dopre, nema ti pomoći Quote
Chicken Little 420 Posted April 16, 2019 Report Posted April 16, 2019 https://www.serbian-metal.org/vesti/22749/poznate-predgrupe-za-cannibal-corpse-u-novom-sadu/ Quote
Demon Seed Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 On 3/13/2019 at 10:15 PM, HUMAN said: Ne vredi, nekim ljudima moraš crtati.. Probaj ovo Dimone, ako ti ne dopre, nema ti pomoći Ta mi je jos i medju slabijima sa Kill, znam album dosta dobro, posle njega sam prestao da pratim nova CC izdanja Slusao sam ga dosta u periodu oko onog tadasnjeg koncerta Quote
Chicken Little 420 Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 (edited) satnica i nagradna igra za metaldays https://www.serbian-metal.org/vesti/23134/cannibal-corpse-u-novom-sadu-satnica-i-nagradna-igra/ Edited June 5, 2019 by Chicken Little 420 Quote
Angelystor Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Testera uspešno raspaljena sinoć, glave svakako letele tamo-vamo celu noć. Pošten i zabavan nastup kao i uvek, raspič listica, jedino mi onaj prostor težak krš. Dolaziš tamo i sve što može da ti bude u glavi je "Istočna Evropa 80e". Nije bilo užasno sa zvukom, ali svakako najslabiji CC po tom aspektu koji gledao do sad. Jel inače tamo se organizuju koncerti ili je ovo neki one-off? Quote
Feniks . Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Bio sinoc, uleteo na poslednje dve ili tri pesme od Sacramental Blood, dobar nastup, nikoga nisam prepoznao od muzicara, verovatno menjana postava... Kanibali posteno odradili, publika je bila dobra, zvuk dosta dobar, prostor jeste cudan ali nema veze, pozitivni utisci. I naravno, pohvala organizatoru sto je sve krenulo tacno u minut kako je najavljeno. Quote
Сале Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 Који олдскул флајер. А данас све информације и новости на изволте. Quote
kuruz Posted February 19, 2020 Report Posted February 19, 2020 a šta je sa naoružanim gospodinom? Quote
Talvi Posted February 19, 2020 Report Posted February 19, 2020 evo sveže https://metalinjection.net/news/first-picture-of-cannibal-corpse-guitarist-pat-obrien-in-public-since-arrest-surfaces Quote
HUMAN Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Misliš motornu!!! Samo neka nam je Pat dobar😄 Quote
Recommended Posts