Milosh87 Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Dogodilo se na danasnji dan pre 30 godina! 1 3 Quote
Koroviev Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Jučeg ga emitovao, ne znajući za momentum. Predivna je to i lirska ispovijed, svakom nežnom srcu nužna. 1 Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 (edited) Meni su ta dva albuma najslabija od prvih 6. Ok zvuk je brutalan i produkcija je kvlt i sve, ali bukvalno na ta dva albuma ima jedan Hammer Smashed Face i ostale pesme pamtljivije po nazivima koje izgrokće u mikrofon live pre nego da ih sviraju, nego po rifovima. Nisu loši albumi, ali mi nikad neće biti kako nekome mogu da budu najbolji, naročito gledano u odnosu na Eaten-Bleeding-Vile-Gallery koji svi drže kvalitet od bar 5-6 odličnih pesama na svakom, onda kreće malo pad forme što se kvaliteta pesama tiče. Mora biti da su to ljudi kojima nije toliko bitan rif, nego više generalna atmosfera i attitude. Ili drugim rečima, ajde nek se javi s timetagged yt linkom ko je raspoložen da demantuje i ima u glavi bar dva-tri rifa (al' bez ''da pustim da se podsetim'' :D) sa Tomb i Butchered koji nisu iz Hammer Smashed Face. On 6/25/2021 at 5:08 PM, Koroviev said: Legende obojica, udari me emocija od Dee-jevog oronulog glasa gde se ispod rđe čuje ona njegova prepoznatljiva boja. Nisam razmišljao o tome kakva je sama pesma. 😄 Edited June 30, 2021 by Demon Seed Quote
Koroviev Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Mi pričamo o Tomb of the Mutilated i Butchered? Onako kako smo pričali o Heartwork? Domination? Sunce ti zažareno natrolujem da ti natrolujem... 2 1 Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Molim stvarne drugove članove da se ne obaziru šta zbori fejk artificijelni drug član. Quote
HUMAN Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 More pusti budalu.. Jedan Vomit the Soul >>>>>>>>>> sve to pobrojano.. dobro izuzev nekih stvari sa The Bleeding 1 Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Drugim rečima, ozbiljno sam se čudio iznad... Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Uleteo si ti meni u merge. Ne računa se ni Human, on bi progutao i Vomit the Soul sa vinila u koji su greškom pesme urezane pogrešnim redosledom. Quote
HUMAN Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Ne računa se tvoj zakmo.. umro od previše dso Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Treba i ti malo dudariš na DsO, skače IQ, provereno. Možda da ubaciš neke pečurke dok slušaš da ubrzaš proces... Dobro generic Cannibal riljanje na Vomit the Soul. \m/ Kad probam naglas da izgrokćem live najavu VOMIIIT THEEE SOuuUUUUUUULLLL odma mi bolja pesma za dve ocene... Quote
HUMAN Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Kažem ti ja.. kad udari kolce na 1:45 Nisam ti ja za te francuzčiće.. Quote
Kumodraski Vo Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Dobri su kaniblasi dobri, samo im zameram sto nisu imali death 'n' roll fazu eto, ali postoji 6feet Under samo to necu da pustam.. Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 (edited) 30 minutes ago, Kumodraski Vo said: Dobri su kaniblasi dobri, samo im zameram sto nisu imali death 'n' roll fazu eto, ali postoji 6feet Under samo to necu da pustam.. Ček, nećeš da puštaš SFU posle svih onih death'n'roll da se ne izražavam sad ovde...? Pa obavezno prvi SFU, to je lektira u odnosu na mnoge koje si overio u okviru svog dnr putešestvija, si lud. Stoner death 'n' roll cepanje, poslušaj večne hitove Lycanthropy i Still Alive, pa ćeš onda i ceo album... Može i numere kao No Warning Shot, 4:20... Bolje pesme od Kanibal pesama sa Tomb i Butchered ako ne računamo Hammer Smashed Face Na prva tri SFU je svirao Allen West (Obituary brt), brat naš drogirani sa nadaleko poznatom žljezdom za masan groovy rif. Prvi je meni najbolji, ali nisu loša ni sledeća dva. Samo nemoj od Bringer of Blood naovam ništa ako Boga znaš... Edited June 30, 2021 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 19 minutes ago, kuruz said: Poslednja 3-4 >>>> ranija faza Buhahaha Izgleda da ova vrućina opasno utiče na mozak Quote
Kumodraski Vo Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 2 minutes ago, Demon Seed said: Ček, nećeš da puštaš SFU posle svih onih death'n'roll da se ne izražavam sad ovde...? Kad ti pustis njih i ja cu sfu.. Quote
Мајор Гашпар Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 Koki kontra, ušlo u krv i doviđenja. 1 Quote
Koroviev Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 1 hour ago, Demon Seed said: Molim stvarne drugove članove da se ne obaziru šta zbori fejk artificijelni drug član. Rani kuče dok ga opet ne banuju. Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 10 minutes ago, Koroviev said: Rani kuče dok ga opet ne banuju. Vi znate da vas sve volim 28 minutes ago, Kumodraski Vo said: Kad ti pustis njih i ja cu sfu.. Jer slušamo zbog jedan drugoga... Quote
Koroviev Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 1 minute ago, Demon Seed said: Vi znate da vas sve volim Jer slušamo zbog jedan drugoga... Na neki Perverse Suffering način, da. 1 Quote
Demon Seed Posted June 30, 2021 Report Posted June 30, 2021 7 minutes ago, Koroviev said: Na neki Perverse Suffering način, da. Što je i jedini pravi način, složiće se sladokusci. Obična ljubav je dosadna. Quote
Recommended Posts