Srki Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 (edited) Evo konacno teme o njima. Raspalite! Edited May 8, 2015 by Јарослав Quote
Srki Posted December 11, 2003 Author Report Posted December 11, 2003 Ovaj forum je najslabije posecen! Quote
Frankenchrist Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Zato po njemu i ima najmanje gluposti. Cemu ova tema, kad vec postoji tema o CC? Quote
Grobodan Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Ma,tema je o njihovom najboljem albumu. Sta reci o kanibalima sto nije receno?Jebeno sjajan bend,svaki album savrsenstvo (naravno,po mom misljenju,vidim da se mnogi ne slazu). Quote
Max Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Cannibal Corpse me je uveo u Death Metal...to sam pocheo da slusham i pre thrasha Slusham ih ponekad.....ipak su malo prejaki za moj ukus.... Ali jako dobri muzichari... a: Quote
Night_Blade Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Mnogo buke oko nicega.Eaten i Gore neshto valjaju sve ostalo je sama fama Eat ovo flesh bla bla bla gomila gluposti.Dovljno da cujes jedan album i da kazes dosta mi je.S ovim sam zadovoljan ne treba mi replay tj slusanje ostalih. Quote
Grobodan Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 CANNIBAL CORPSE is going to begin filming for their first music video off the highly anticipated follow up to "Gore Obsessed", titled "The Wretched Spawn", in stores March 8, 2004. The video will be for the song "Decency Defiled". Catch the undisputed kings of death metal live in Europe at the following dates: CANNIBAL CORPSE NO MERCY FESTIVALS + HYPOCRISY + VOMITORY + CARPATHIAN FOREST + KATAKLYSM + SPAWN OF POSSESSION + EXHUMED + PREJUDICE Jebeno dobra turneja! Quote
Natasha! Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Najbolji death metal bend na svetu! Gallery je najbolji album koji sam ikada slušala! Live Cannibalism je najbolji koncert koji sam odgledala! Alex Webster je najbolji basista na svetu.Čovek je genije! Malo su se sjebali sa zadnjim albumom. Bolji su pre bili. Ali svejedno su savršeni! a: Quote
scissors Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 ma "bloodthirst" je zakon! a: prva dva albuma ne mogu još uvijek da svarim previše ultrabrutalno i neslušljivo... a da znaju znanje, znaju... "worm infested" Ep gotivim, mada i ovaj novi, "The wrethced spawn" je dobar a: od starijih ... "vile" i "the bleeding"... pržancija Quote
Vic Rattlehead Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 NIMALO mi se ne sviđaju. 1 Quote
1010011010 Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 CANNIBAL CORPSE je zakon od benda!!!!Najdraža su mi prva dva albuma no i ostale nemogu zanemariti... Ćist death zvuk, brutalno i kao takvo vrlo slušljivo i meni drago!!! Quote
Frankenchrist Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Cannibali su klasika. Od prvog do poslednjeg albuma mi se svidjaju, mozda su bolji bili ranije sa Krisom, ali ni sad nisu losi. Od kako je dosao Dzordz, osetil se velika promena u muzici, idu malo vise ka tehnici, ali i dalje zadrzavajuci onaj brutalni zvuk koji ih krasi. Verujem da ce novi album biti odlican, jer ipak to su Cannibali. Quote
Baal Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Ovaj Gore Obsessed mi se neshto mnogo ne svidja,ali Gallery Of Suicide je odlichan album! Quote
Ravendark Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 The Bleeding ce im uvek biti najbolji album.Legende... Quote
Satyr Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Ovaj se topic, ponovo svodi na vreme koje su CC imali sa Burnesom i Fisherom. Oni koji vole Burnsa, normalno vole prve radove CC-a, a ovi drugi, u koje smatram i sebe, vole vise zvuk CC-a sa Corpsegrinderom. Tako da vam mogu reci, da se "The Wretched Spawn" (posedujem promo verziju celog albuma) ne razlikuje mnogo od Gore Obsessed i Bloodthirsty-a, ali i dalje su zakon za ovaj pravac... Quote
scissors Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 upravo a: mada meni je lista po ovom redu - bloodthirst, wretched, pa gore.. što se tiče nove karijere Quote
StormFighter Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Dobar bend. Za svoj pravac i dalje extra klasa Vise ih ne stizem slusati kuci, ali uzivam da ih slusam na vezbama anatomije...lesevi se ipak ne mrdaju bez dobre muzike... Quote
Grobodan Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 He-he...StormFighter,da li smo kolege?Ja studiram medicinu,ali sam anatomiju prebrinuo.Sada imam nesto jos jace - patologiju! Quote
StormFighter Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 a: Kolege smo...Samo sto sam ja prva muchenicka godina a ti ocigledno treca...Studiras u BGDu? Kako ide? Daj neki kljucni savet mladjem kolegi Ne znam kako je kod tebe u generaciji, ali ja sam upao u legendarno nadprosecnu i jos legendarnije muzicki neobrazovanu rulju kojoj moja duga kosa (inace samo ja & moj kum to posedujemo na I godini (izuzmes devojke ) i bez obzira sto to nije neko merilo, izlozeni smo javnom ruglu sto slusamo kako rekose hard rock...hehe...sta bi bilo kad bi znali da metal postoji i da ga slusam...spalili bi me ) predstavlja ekstra tabu i izaziva sporadicno gadjenje...A perem jeee :x A da priestovi ne bi brisali ovo...da povezem sa temom...Obozavam Alexa.Uzivam da sviram njegove deonice njegovim stilom. Zaista I sa Grave-om prelazim na pp...Kasnije :? Quote
Grobodan Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Studiram u BG-u,ne ide loshe,nisam nijednu obnovio.Savet?Nabavi Black Seeds of Vengeance,dobar je to album. Zezam se,sta god ti treba,posalji mi PP,pomoci cu.Nemoj da se nerviras zbog debila na faxu,nas fax je i inace poznat kao leglo strebera i debila,znaci sto manje kontakata sa kolegama i ostaces iole normalan. Inace,sto se tice Kanibala,cuo sam novu stvar Severed Head Stoning,i mnogo je jaka!Izgleda da ce biti dobar album... Quote
doomed Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 CC su odlicni muzicari ali glupo je sto od svakog albuma ocekujes i dobijes isto. (Izgubio sam vise sluh za death) Monotono. Kad se samo sjetim koliko sam se palio na pjesmu Hammer smashed face... Quote
Recommended Posts