Mati Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ovo je trailer za novi spot Cannibal-a - Stripped, Raped And Strangled sa novim vokalom. Bas je brutalno! http://www.youtube.com/watch?v=txELFPtB6Y0...nnibal%20corpse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=Fq4i53S6k5M...nnibal%20corpse MAKE THEM SUFFER spot Sad videh tek spot.... Ne dopada mi se. Vokla mu je drugačiji nekako. Čini mi se da nažalost nikad neće preći 1998 godinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Da napisem koju i o novom CC-u~Kill. Naime, bend za koji bih rekla da je, nakon Vilea, sasvim izgubio skoro svaku dozu kreativnosti (to my mind)i prestao stvarati ista sto bi mi se posebno svidjelo, novim albumom je vratio nesto 'stare slave'. Mozda najbolji album nakon 'Vile-a', ili u rangu s 'Gore Obsessed-om'. A posto vidim da postavljate linkove, jedan od mene. Ostala sam zadivljena. Ne znam da li je vec bio isti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 "KILL" je vrh....Time to kill is NOW!!!!!!!!!!!!!!!!! Perfektan album cak bolji od G.O.//// A sad im svakako ne bi legla neka pesma na fazon She was asking for it ,il Force Fed Broken Glass.... PS:Imam taj DvD cannibala to je sa snimanja W.S.... A izasao je i Dvd sa prvom svirkom cannibala,svirkom 91` iz Rusije i 2002 u Holivudu.Imam i to i super je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 De je vrh.Postali su dosadni...Nista inovantno,stancuju albume za new wave (de)generaciu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 pa i ti si new wawe neslusas kanibale od 89`jel tako? meni e ovaj album strava....... svaki album ima nesto soje,a ovaj je bio posvecen fanovima,)ljudi su glasali na sajtu kakav album hoce)-sto je u principyu bezveze-tu se slazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Daco ne seri Dok sam ja picio kanibale ti si furao branka kockicu Elem stranu na salu kao sto rekoh ponosim se time sto nemam veze sa new wave (de) generacijom i da kanibali ovi su mogli biti bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul reaper Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Novi CC je vrh! Odlican album, energija ziva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobzy Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Jel gledao neko spot Make Them Suffer sa novog albuma. Stvarno je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ne volim toliko kanibale ali zadnji album je stvarno vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Zadnji album nije ni do koljena izdanjima do Vile.a. (sto je sasvim ocigledno) ..koliko god bio dobar u odnosu na post-V. albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 MAKE THEM SUFFER spot SUper je spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Orgsgrym Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Cujem sam "Eaten Back To Life", "Butchered At Birth" i "Tomb Of The Mutilated" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Cujem sam "Eaten Back To Life", "Butchered At Birth" i "Tomb Of The Mutilated" ... plus hammer smashed face i to je to! inace jos nemam nove cannibale! hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Zadnji album nije ni do koljena izdanjima do Vile.a. (sto je sasvim ocigledno) ..koliko god bio dobar u odnosu na post-V. albume. pssssst sad si lupila i ostala ziva..,..,.,.,. .,.,.,.,.,. ......,. ,... ,.., .,. .,.,.. .. .... . ... ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIKFUK Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 pssssst sad si lupila i ostala ziva..,..,.,.,. .,.,.,.,.,. ......,. ,... ,.., .,. .,.,.. .. .... . ... ........ U pravu je devojka @lake bodom Brate o cemu ti to pricas???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 U pravu je devojka @lake bodom Brate o cemu ti to pricas???? nije u pravu...svaki album je kidanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 pssssst sad si lupila i ostala ziva..,..,.,.,. .,.,.,.,.,. ......,. ,... ,.., .,. .,.,.. .. .... . ... ........ Ajd me prosvijetli i reci sta sam to lupila. To da Kill nije ni do koljena albumima do Vile.a? Ako je to..onda se bolje ostavi slusanja CC.a il se ritalno samoubij. Cannibali su, za mene, izgubili svaku dozu kreativnosti i kapaciteta za radjenje inventivnijih stvari nakon Vilea. Gore Obsessed jos i moze proci, ovo ostalo je prozvakano i ispljunuto hiljadu puta, ni po cemu se ne izdvaja iz mora ostalih. Muzicari kao sto su CC.ovci to sebi nisu trebali dozvoliti. Jebiga, ako su izgubili inspiraciju, bolje da su prestali s radom, nego da izdaju smece. Ako ti mozes jedan GO il Gallery il pak Kill staviti u isti rang s Bleedingom...I rest my case. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death rider Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 The Wretchead Spawn je npr,bolji od GO,a kill je bolji od pedhodnog.....Gallery Of Suicide je bolji od Vile........svaki album je za sebe samo se produkcija menja,pesme su u sustini samo slika njihovog trenutnog raspolozenja,a i ljudi su na sajtu glasali kakav alnum hoce.....tako da nije bilo na njima da eksperimentisu... Bleeding je bio bolji od Vile-a jel su trebali i onda da prekinu sa radom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Gallery bolji od Vile.a? O_O Ok, tvoje misljenje, necu zalaziti u to, sva sreca pa se ukusi razlikuju. Ali reci da svi albumi CC.a 'rasturaju' je, za mene, poprlicno apsurdno. Mnogi albumi su plastika..cisti prosjek. Sto se tice Bleedinga, to je definitivno najbolji njihov album i ja ga ne bih poredila niti sa jednim drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nikako mi se ne svidjaju,njih ovde kod nas jedino klinci slusaju,pre sam za six feet under,nekako su kreativniji i razumljivi.muzika je svedena na razuma nivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 upravo obrnuto taj jebeni six feet under slusaju klinci, koji je po meni totalno sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Sto se tice Bleedinga, to je definitivno najbolji njihov album i ja ga ne bih poredila niti sa jednim drugim. Sa ovim se slazem. Mada, ja posle Vile nisam ni jedan slusao, a mislim da nema ni potrebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tea Mor Ra Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Hmmm, znam dosta ljudi koji su prosto bolesno odusevljeni ovim bendom, meni se licno ne svidja, a za to su krivi textovi - too sick for my taste! ''She's already dead, I masturbate with her severed head My lubrication, her decomposition Spending my life molesting dead children'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Hmmm, znam dosta ljudi koji su prosto bolesno odusevljeni ovim bendom, meni se licno ne svidja, a za to su krivi textovi - too sick for my taste! ''She's already dead, I masturbate with her severed head My lubrication, her decomposition Spending my life molesting dead children'' loodilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts