FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Guitarist Jack Owen (DEICIDE, ex-CANNIBAL CORPSE) will join forces with Ohio death/thrashers ESTUARY for the upcoming "Balkans Assassination Tour" taking place this October alongside KRISIUN, INCANTATION and INACTIVE MESSIAH. Kao sto znate 23.oktobra su kod nas. Eto prilike da konacno bar u nekom izdanju videmo Jack Owena !!!! ) Plus sto se Smilowski prikljucio Incantationu ju mama mia :)hahah Quote
Narsil Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Guitarist Jack Owen (DEICIDE, ex-CANNIBAL CORPSE) will join forces with Ohio death/thrashers ESTUARY for the upcoming "Balkans Assassination Tour" taking place this October alongside KRISIUN, INCANTATION and INACTIVE MESSIAH. Kao sto znate 23.oktobra su kod nas. Eto prilike da konacno bar u nekom izdanju videmo Jack Owena !!!! ) Plus sto se Smilowski prikljucio Incantationu ju mama mia :)hahah vidimo se tamo! Quote
Novaliis Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 I ovaj je dobar klip, ne znam je li bio već.. Quote
Geozee Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Valja samo deo kad se pojavljuje bend... Quote
WIZARD OF GORE Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 samo za ljubitelje igrice world of warcraft http://www.youtube.com/watch?v=CXtyYiI5HDk :) Quote
Guest Blowtorch Slaughter Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva Quote
oʞɾoƃ Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva Da si ti meni živ i zdrav. Quote
null Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 U profilu mu pise da ima 18 god, to je ok. Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 E cannibali su mi definitivno No.1... ne znam da li je vec neko ovo postavio ali ako nije evo ja cu Quote
Narsil Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva CC je svakako najbolji bend na svetu uz BG, al' je Jack Owen kreten neopevani... Quote
Grobodan Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 najbolji bend na svetu je Amadeus bend Quote
Guest LadyCorpse Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva solidarishem se sa Lord_Ahrimanom, a nedo ti ko god, da nam jebesh dete, jer cesh se uplashiti koliko ih je!XD haha, ah, a i bice nasha djeca mnoooogooo big black, death, agresivno nastrojena!.. Quote
Josif Visarionovič Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 CC je najbolji bend na svetu, ali je steta sto je otisao originalni clan Jack Owen. I moze da mi pusi kurac svako ko se sa mnom ne slaze, jer ima da mu jebem dete od kilo a mozda i dva Mozes da mi popusis kurac jer se ne slazem sa tobom. Voleo bi da to nekome kazes u lice Quote
Grob Bez Dna Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 CC je svakako najbolji bend na svetu uz BG, al' je Jack Owen kreten neopevani... nadam se da je BG - bling guardian? Quote
Narsil Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nadam se da je BG - bling guardian? Naravno, ja zhivim za njih i CC.... Quote
Grob Bez Dna Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 (edited) Naravno, ja zhivim za njih i CC.... tako i jedan ortak moj, mozda ga i znas...zivi za CC ja za iced earth i bg I HELLER naravno nego, je l' istina ili glasine da sledece god. sviraju zajedno CC, BG, i kreator? Edited April 24, 2008 by Amon-Ra Quote
Narsil Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ne verujem, vecj bi se znalo neshto o tome...mada je to moje ispunjenje snova... Quote
Ni! Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Primite moju izvinjotinu zbog ovog upada, ali koga boli odredjeni dio anatomije da li je Owen kreten ili ne? Kanibali su Kanibali (najbolji bend na svijetu -- bar po mom mishljenju) sa njim ili bez njega. :smajlikojivrishtiodsrecjejermujekonachnostigaoLiveCannibalismoriginalanDVD: Quote
Recommended Posts