Fantomni Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 CC veze nemaju... Uzasni su... To i nije death!! Jedini pravi death bend je Cakov "Death" ! Ovo ostalo je sranje !!!! a: :x Quote
Ravendark Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 CC nije death?Bravo!Da nisu heavy/prog? Quote
Fantomni Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Nije ni to.... Okarakterisao bih ga promasajem....nulom... Quote
Ravendark Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Bitno je to sto si rekao da je Death jedini DM bend.Cemu onda sluzi ovaj forum,mogli bi jednostavno da svi pisemo samo o Death-u.CC je daleko od promasaja. Quote
dijaz Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 CC veze nemaju...Uzasni su... To i nije death!! Jedini pravi death bend je Cakov "Death" ! Ovo ostalo je sranje !!!! a: :x Ti si nenormalan.Kako možeš da kažeš da C.C. nisu death 8O. Pa ti dete ne znaš da razlikuješ pravce.SRAMOTA :x Quote
Grobodan Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ne moras ih voleti,ali Kanibali se moralu postovati!Oni su jedan od bendova koji je udario temelje Death metala!Hail! Quote
Fantomni Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 CC veze nemaju...Uzasni su... To i nije death!! Jedini pravi death bend je Cakov "Death" ! Ovo ostalo je sranje !!!! a: :x Ti si nenormalan.Kako možeš da kažeš da C.C. nisu death 8O. Pa ti dete ne znaš da razlikuješ pravce.SRAMOTA :x Istina....ne umijem da razlikujem pravce :ne: Quote
Fantomni Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Ne moras ih voleti,ali Kanibali se moralu postovati!Oni su jedan od bendova koji je udario temelje Death metala!Hail! 8) Quote
scissors Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 iron: ako nešto ne voliš, nemoj da pljuješ! fali mi malo da ti pobrišem sve postove na temi... Quote
luktopod Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 NIMALO mi se ne sviđaju. CC ne moze svakom da se svidi a: Quote
ZWER Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Sa sajta metalblade.de mozete skinuti pesmu sa novog albuma, u pitanju je Cyanide Assassin, meni je jos malo ostalo da to i ucinim pa uskoro ocekujte moje impresije, a ocekujem da cujem i vase misljenje. Quote
ZWER Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Pesma Cyanide Assassin je odsvirana u njihovom fazonu,tj. nastavljaju tamo gde su stali sa albumom Gore Obssessed (za sve one kojima se nije svideo taj album:nece vam se svideti ni The Wretched Spawn). Inace prvi deo pesme je odsviran u furioznom tempu (ili u sestoj brzini ako vise volite tako) pa onda sledi jedna sporija deonica i taman kad pomislite "e jebiga ostarilo se bre! Ne mogu ni kanibali da drze tempo u celoj pesmi" onda za kraj sledi jos jedna brza deonica koja donekle popravlja stvar. O tome kako je pesma odsvirana ne treba trositi reci, Paul je jedan od najboljih (i najbrzih) bubnjara u death metalu, Jack, Pat i Alex na visini zadatka, a George...ako neko ne voli njegov nacin pevanja, neka jednostavno preskoci ovaj album. Quote
Grobodan Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Znao sam da Kanibali ne mogu da iznevere.To je skupina izvanrednih muzicara,majstor do majstora. Quote
Grobodan Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Nabavio sam The Wretched Spawn (pirati su cudo...).Znaci,nista sto nismo vec culi od Kanibala,ali i to je nedostizno za 90 posto DM scene,znaci furiozne tehnicke razaracine uz par sporijih ali jebeno Heavy stvari. Quote
Mr.Torture Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Ja sam skinuo 3/4 Wretched Spawn i prijatno sam se iznenadio. Odlican album jedan od najboljih njihovih sigurno, nema mnogo blastbeatova i izdrkavanja i ima odlicnih rifova i neparnih taktova ponegde. Najvise mi se svidjaju (za sad) The Wretched Spawn i Festering In The Crypt (balada ) Quote
Grobodan Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Da,definitivno za mene je vrhunac albuma Festering in the Crypt,stvar ima totalno doom pocetak,onda malo ubrzaju,pesma je totalno netipicna za nih ali je prijatno osvezenje.Totalno mi je jak i momenat u poslednjoj stvari na albumu They Deserve to Die kad Corpsegrinder pusti neki bolestan vrisak koji traje sigurno pola minuta.Covek je ubica! E,a sa druge strane,razocarala me stvar Decency Defied za koju je odradjen spot.Pesma je preslikana Sentenced to Burn,samo sa drugacijim vokalnim linijama.Ovo im stvarno nije trebalo. Quote
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 MA DAJTE LJUDI, KAKAV NOVI ALBUM... MENI JE OD GORE-A PA NA OVAMO SVE SRANJE. JA CANNIBALE STVARNO OBOZAVAM ALI DAJTE, NIKAD NECE URADITI BOLJI ALBUM OD GALLERY-A! Quote
Natasha! Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Poslusaj pa pljuj. EJ BRE, JA IH NIKADA NECU PLJUVATI JER WEBSTERA OBOŽAVAM. ONI SU GENIJALAN BEND. NAJBOLJI. SAMO KAŽEM DA SU BOLJI RANIJI RADOVI. NARAVNO DA CU POSLUSATI NOVI ALBUM ALI NECE TO BITI TO. VIDIM U KOM SE PRAVCU KRECU... Quote
scissors Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 ma uvijek novi! bloodthrist... p.s. natalija, smanji caps Quote
kasapin Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 iskreno mislim da su kanibali precenjeni, po meni je deicide x2 bolji p.s. moje misljenje Quote
Natasha! Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 iskreno mislim da su kanibali precenjeni, po meni je deicide x2 bolji p.s. moje misljenje Pa ja ne vidim zbog cega tako mislis. Deicide je odlican bend ali brate Cannibal-i..... Imaju bolje textove, muziku, clanovi benda su mi gotivniji, Corpsegrinder ima bolji vokal od Glena, ne loze se da su neki zli satanisti..... Ma nemam pojma, ukusi su razliciti ali licno su mi Cannibal-i za 2 klase bolji. Quote
Recommended Posts