Ravendark Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Deicide imaju 4 dobra albuma,kasnija izdanja su im dosadna i veoma losa.Mada, novi album puno obecava. Kanibali barem imaju vise dobrih izdanja. Quote
Grobodan Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 E,bre,Ravendark,poslusaj novi Deicide da vidis sta je zver od albuma!Inace,i novi Kanibali su super... Quote
Ravendark Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Verujem da je odlican album,provericu uskoro. Quote
kasapin Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Pa ja ne vidim zbog cega tako mislis. Deicide je odlican bend ali brate Cannibal-i..... Imaju bolje textove, muziku, clanovi benda su mi gotivniji, Corpsegrinder ima bolji vokal od Glena, ne loze se da su neki zli satanisti..... Ma nemam pojma, ukusi su razliciti ali licno su mi Cannibal-i za 2 klase bolji. hehh pa jeste da kanibali imaju do jaja tekstove, a ovi deicide se mnogo loze, ali muzika mi se mnoogo vise svidja - i jebiga ukusi se razlikuju mada glen po meni ima bolji vokal, posto ima po malo i scream Quote
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 LJudi su masu jaki. Bas me je zacudilo kad sam saznao da su iz Amerike. Quote
C.A_R.I.A. Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Poslusaj pa pljuj. hm jel stvarno valja ? nekada sam slusao eaten back to life i bio mi je ql,sad je vise problem u vokalu,malo je prejak a i retko koji death metal band ima dobru muziku,valja li ova sta.. ? kazes tehnicko umece ? nadam se da se vokal da "svariti".... Quote
C.A_R.I.A. Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 LJudi su masu jaki. Bas me je zacudilo kad sam saznao da su iz Amerike. pravo kazes,nesto se ne secam da ima bas puno dobrih bendova uopste iz amerike... Quote
ZWER Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 pravo kazes,nesto se ne secam da ima bas puno dobrih bendova uopste iz amerike... Kako nema dobrih bendova iz Amerike, a sta je sa Immolation, Dying Fetus, Monstrosity, Morbid Angel, Disgorge..... Quote
Frankenchrist Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Cuo sam za sada samo jdnu stvar sa novog albuma, zove se Blunt Force Castration. Nista novo od CC-a ali odlicno. Quote
scissors Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 cannibali ostaju cannibali smanji potpis franku duzi je od mojih papira za ispite Quote
Frankenchrist Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 smanji potpis franku duzi je od mojih papira za ispite Inace, video sam omot albuma za americko trziste, jos jedna bolestija sa nekim crevima i lesevima. Quote
Grobodan Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 CANNIBAL CORPSE guitarist Jack Owen has issued the following statement regarding his decision to leave the group: "After 15 years with CANNIBAL CORPSE, I've decided to leave the group. My heart just wasn't in it anymore, and it was reflected in my appearance on stage. Times change, and I just don't enjoy the music as much as I used to, and the only thing keeping me in the band was steady work, and the pay. These things makes it unfair to myself, my band members, and especially the fans. "I'd like to thank all the members of CANNIBAL CORPSE, past and present, for sharing in the conquest of an entire genre of music. I wish the band continued success... I would especially like to thank the fans for being there for 15 years. Without you, I wouldn't have made it this far. Your dedication to death metal is unbelievable. "I am going to continue in music, of course, with ADRIFT. I'd like to thank them for their patience and understanding, and support of my decision. We will meet again, I'm sure." Quote
C.A_R.I.A. Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Kako nema dobrih bendova iz Amerike, a sta je sa Immolation, Dying Fetus, Monstrosity, Morbid Angel, Disgorge..... posto slabo slusam death metal,okej,mozda ima... ali ne kao evropljana! Quote
Natasha! Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Daj, ne mogu da verujem da je Jack otisao iz benda. Bedak . Nije mi jasno zasto sad kad treba da promovisu novi album. Steta, bas mi je bio gotivan lik... Quote
Мајор Гашпар Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Treba biti ovako mastovit i bolestan... ..i posle ne znam koliko godina ovaj bend ce pomerati standarde extremne muzike Quote
Natasha! Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Treba biti ovako mastovit i bolestan... ..i posle ne znam koliko godina ovaj bend ce pomerati standarde extremne muzike Bice oni uvek dobar bend ali nece vise nikad biti kao pre. Meni se ovi noviji albumi ne dopadaju. Od Gora pa nadalje nisam bas nesto odusevljena njihovim radom... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Ma koji bre galery ?????? The Bleeding je CANNIBAL CORPSE!!!!!!!!!! Quote
scissors Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 hm biće malo gadno bez jacka on im je bio možda i najjače oružje... nadajmo se da će naći dostojnu zamjenu... Quote
Natasha! Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 hm biće malo gadno bez jacka on im je bio možda i najjače oružje... nadajmo se da će naći dostojnu zamjenu... Sad ga pretera malo. Njihovo najjace oruzje je ALEX WEBSTER!!! On je Cannibal Corpse! E ako on ode onda cu vec da placem Quote
Мајор Гашпар Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Slazem se da je Galery jak album.... ...bice to ono:"Svaki nas udarac cini jos jacim!" Quote
scissors Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Sad ga pretera malo. Njihovo najjace oruzje je ALEX WEBSTER!!! On je Cannibal Corpse! E ako on ode onda cu vec da placem alex = cannibal corpse, ali njegove bas dionice su manje vise osrednje... dok gitare razaraju a on i ne moze da ode na kraju krajeva jedino moze da ugasi bend... but let's hope not! Quote
Мајор Гашпар Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Textovi im nikada ne mogu biti dosadni... Pre nekoliko godina sam cuo pricu kako oni treba da sviraju u KG..Kao Max je trebao da ih dovede...To sam cuo i video u jednoj metal emisiji na jednoj niskoj Tv Quote
Frankenchrist Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 (edited) alex = cannibal corpse, ali njegove bas dionice su manje vise osrednje... dok gitare razaraju a on i ne moze da ode na kraju krajeva jedino moze da ugasi bend... but let's hope not! Alex je rekao kako ce oni za par godina imati po 40 godina, i kako ce najverovatnije biti umorni od ovoga sto rade, iako im ide sasvim dobro, i zive od muzike, pa ce najverovatnije izbaciti jos dva albuma... tj, za jedan album imaju ugovor, koji ce produziti najverovatnije za jos jedan, pa posle sta bude bude... Edited May 14, 2004 by Frankenchrist Quote
Recommended Posts