hypnos Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 shta vam smeta moj avatar ? vid ovog iznad .. taj verovatno slusha simpsonove ... :mhihi: haha bolje i njih nego soad Quote
Guest Yerathroth Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 ma zajebavam se doom i gothic imaju najbolje textove ( samo Paradise Lost ) Samo Draconic Times ! (mada mi je omiljeni album Belive in Nothing ) SOAD ima pokoji odlican tekst... I solo projekti od gitariste i pjevaca su solidni sto se tekstova tice.. Quote
suicide Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 haha bolje i njih nego soad a jel ti to Homer reko ? Quote
dimmu1 Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 (edited) http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logID=504995103 Edited August 11, 2009 by dimmu1 Quote
WIZARD OF GORE Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 i meni je to prosto neverovatno po ko zna koji put neko ostavlja taj isti link Quote
Теша Тешановић Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) meni je ovaj jako precenjen.mislim ima toliko boljih bendova u pravcu ali svi zapeli za ovaj iz nekog razloga a i pokrali su zvuk od suffocationa Edited August 20, 2009 by Теша Тешановић Quote
Narsil Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 a i pokrali su zvuk od suffocationa :):):):):):):) Quote
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ovaj bend je najvece govno u istoriji metala. Quote
WIZARD OF GORE Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 smešan si ili možda žalostan ne mogu da se odlučim Quote
Speed_Dead Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ovaj bend je najvece govno u istoriji metala. odlicno idi slusaj bulet for maj velentajn i sl super bendove, a ova govna ostavi nama a Kratka Kosa Kvlt Krew je....jebem ti metal i metalce sa kratkom kosom... to je ko skinhead sa dugom kosom...besmisleno... Quote
Talvi Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Naprotiv, ako neko poima metal kao muziku (sto je logicno) a ne kao nekakav stil zivota i slicna sranja onda nema nista cudno u nosenju kratke kose. To je stvar licnog izbora, a ja, licno, mislim da je i poenta cele te metal retorike u tome da izgledas kako hoces, a ne da izgledas onako kako "bi trebalo". Neko nosi dugu kosu a neko ne i kraj, ta retorika "nemas dugu kosu, nisi metalac" je za 15-godisnjake. Ako cemo ici tom logikom, hoces da pocnemo sa nabrajanjem metal bendova u kojima sviraju ljudi sa kratkom kosom, pocev od death metala pa nadalje? edit: ispravi me ako gresim, ali i u tvom bendu ima jedan momak sa kratkom kosom, zar ne? Edited August 22, 2009 by Talvi Quote
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) odlicno idi slusaj bulet for maj velentajn i sl super bendove, a ova govna ostavi nama a Kratka Kosa Kvlt Krew je....jebem ti metal i metalce sa kratkom kosom... to je ko skinhead sa dugom kosom...besmisleno... Ovo pokazuje koliko si ogranicen Naprotiv, ako neko poima metal kao muziku (sto je logicno) a ne kao nekakav stil zivota i slicna sranja onda nema nista cudno u nosenju kratke kose. To je stvar licnog izbora, a ja, licno, mislim da je i poenta cele te metal retorike u tome da izgledas kako hoces, a ne da izgledas onako kako "bi trebalo". Neko nosi dugu kosu a neko ne i kraj, ta retorika "nemas dugu kosu, nisi metalac" je za 15-godisnjake. Ako cemo ici tom logikom, hoces da pocnemo sa nabrajanjem metal bendova u kojima sviraju ljudi sa kratkom kosom, pocev od death metala pa nadalje? edit: ispravi me ako gresim, ali i u tvom bendu ima jedan momak sa kratkom kosom, zar ne? :pivopije: Kerry King sigurno nije metalac,celav je Edited August 22, 2009 by Josif Visarionovič Quote
F4R15 Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 odlicno idi slusaj bulet for maj velentajn i sl super bendove, a ova govna ostavi nama a Kratka Kosa Kvlt Krew je....jebem ti metal i metalce sa kratkom kosom... to je ko skinhead sa dugom kosom...besmisleno... Kako besmislen, da ne kažem glup navod. Frank Mullen je ćelav, jelda ? I on sad nije metalac ? Hansi iz Blind Guardiana se ošišao, i sad nije metalac ? Pa onda pola ljudi sa foruma koji imaju kratku kosu nisu metalci ? Quote
WIZARD OF GORE Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 pola ovde prisutnih ljudi i nisu metalci i na kraju krajeva šta to znači biti metalac Quote
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ma vidis da je teska paljevina,pazi sta mu pise Velika Srbija Quote
WIZARD OF GORE Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 hoćeš reći da je mala? Ko to kaže, ko to laže.... Quote
Narsil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Ma vidis da je teska paljevina,pazi sta mu pise Velika Srbija И треба да му пише Велика Србија. А та паљевина је један од најбољих људи које сам упознао на овој нашој сцени, зато немој да сереш. А овај бенд који си попљувао је један од највећих дет метал бендова икад, зато одај мало поштовања. Edited August 22, 2009 by Narsil Quote
Sgt.Splatter Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Nemojte Daču da mi dirate, on je pecao takve zmajeve iz Save i Dunava da mu više ni kederi ne izlaze na crtu Quote
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Alo covece,niko ne kaze dal je on dobar ili los,samo te gluposti tipa velika srbija je prilicno paljevinski.Izvlacis iz konteksta nesto sto uopste nisam rekao.Pa najveci je za decu do 15 godina,tu i tamo se nadje neko ko je probio starosno doba. Quote
Narsil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Alo covece,niko ne kaze dal je on dobar ili los,samo te gluposti tipa velika srbija je prilicno paljevinski.Izvlacis iz konteksta nesto sto uopste nisam rekao.Pa najveci je za decu do 15 godina,tu i tamo se nadje neko ko je probio starosno doba. А, због чега је то паљевински? Не знам да ли си био на њиховом концерту, нешто нисам приметио децу од 15 година. Немој да си ти ограничен. Quote
WIZARD OF GORE Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 ajde davaj neki argument za te tvoje glupave tvrdnje il odjebi odavde Quote
Recommended Posts