Narsil Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ajde davaj neki argument za te tvoje glupave tvrdnje il odjebi odavde Ја? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 da, ti, odjebi! .i. xD lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ne ti, nego onaj drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ne, nego onaj treći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 sto se i vi svadjate sa njim.kako nerazumete da smo mi svi glupi klinci jer slusamo cannibal corpse i trebamo da odrastemo,osisamo se i slusamo xzibita,satyricon i izlazimo u diskoteke i muvamo fensi ribe kao josif.ko je jos video nositi dugu kosu,nositi majice bendova i ici na te paljevinske koncerte i svirke.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 bolje kupiti neku korisnu stvar nego otici na koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 sto se i vi svadjate sa njim.kako nerazumete da smo mi svi glupi klinci jer slusamo cannibal corpse i trebamo da odrastemo,osisamo se i slusamo xzibita,satyricon i izlazimo u diskoteke i muvamo fensi ribe kao josif.ko je jos video nositi dugu kosu,nositi majice bendova i ici na te paljevinske koncerte i svirke.. ja sam napravio kompromis xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) bolje kupiti neku korisnu stvar nego otici na koncert. pa taj rad.bolje kupiti body majicu pa otici u diskoteku nego otici na neki koncert gde prokuvas,budes sav oznojan i smrdis.. ja sam napravio kompromis xD jos samo da skines tu majicu i pustis kosu da mozes staviti 3 kile gela i bice sve okej Edited August 22, 2009 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 bolje kupiti neku korisnu stvar nego otici na koncert. Uvek. A i jebali vas CC, dosadni su do bola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 sto se i vi svadjate sa njim.kako nerazumete da smo mi svi glupi klinci jer slusamo cannibal corpse i trebamo da odrastemo,osisamo se i slusamo xzibita,satyricon i izlazimo u diskoteke i muvamo fensi ribe kao josif.ko je jos video nositi dugu kosu,nositi majice bendova i ici na te paljevinske koncerte i svirke.. Nisi ti los covek,al te malo jebe pravopis pa taj rad.bolje kupiti body majicu pa otici u diskoteku nego otici na neki koncert gde prokuvas,budes sav oznojan i smrdis.. Aha,znaci znojis se samo kad ides na koncert,kad igras fudbal,jebes i radis neke fizicke aktivnosti nema znoja?Bas si zanimljiv decko.Al kapiram da je vama najveci zivotni uspeh napiti se od dvolitre i prepricavati taj dogadjaj dok se opet ne okupite da pijete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Ovaj bend je najvece govno u istoriji metala. smajlikojisekrstidesnomilevomrukom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Al kapiram da je vama najveci zivotni uspeh napiti se od dvolitre i prepricavati taj dogadjaj dok se opet ne okupite da pijete naravno to je moj ceo zivot.visim u centru i cugam dvolitre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 smajlikojisekrstidesnomilevomrukom zaboravio si : na pochetku i kraju, nije chudo shto ne izlazi slika smajlija xD Ovaj bend je najvece govno u istoriji metala. nijedan bend koji je toliko kult da ima tonsku probu POSLE predgrupe ne mozhe da bude govno mis'im dovoljno su dobri da sam nauchio da lupam mit huk sodomi xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Nisi ti los covek,al te malo jebe pravopis Aha,znaci znojis se samo kad ides na koncert,kad igras fudbal,jebes i radis neke fizicke aktivnosti nema znoja?Bas si zanimljiv decko.Al kapiram da je vama najveci zivotni uspeh napiti se od dvolitre i prepricavati taj dogadjaj dok se opet ne okupite da pijete Ни твој правопис није ништа бољи. За почетак "ал" се пише "ал'". На крају реченице се ставља тачка. То је ово "." . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 neznam,nerazumem,dali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ja sam napravio kompromis xD bolje da si pustio brkove i obukao LaKosta majicu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 :) e koji ste svi mentoli, ove rasprave su odlicna razbibriga, a koga briga sta onaj Grinder kenja u mikrofon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Od rasprave da li je CC debilan bend, što je smešno, ste napravili još smešniju - o pravopisu. Svaka vam čast. Ajd' sad odjebite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Где да одјебемо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 A niste ni dojebali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 EMO JE GAY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) hmmm ko i obicno rasprava se opet resava ili zaplice na sve strane, samo ne kako bi trebalo. Ok 50 poena odma za Cirila i metodija na forumu i njihove pravopisne argumente, pobedili ste, bravo/cao. Da sam paljevina...hmmm pa ono, moguce, ne kazem da svi sad trebaju da nose kosice i sl, kosa meni nije sibol metala kao takvog nego pobune, razlike od vecine i sl.(razlika je i u razmisljanju al izgledom se pokazuje jasna distinkcija) A mnogo je lakse siriti muda po forumu i ici po gradu u havajci i muvati picke u disku, pa kad dodjete na yu metal vi ste opet metalci. al ja kad nesto radim -radim do kraja, nisam u fazonu da se takmicim i sl, izgleda da sam paljevina al volim da izgledam onako kakav jesam. Vidis mene i onakve kao sto sam ja ljudi gledaju ko raspadace i olos samo zato sto izgledam kako ja zelim, iako izgledam po mom misljenju normalno za onaj pink i grand olos. Svestan sam da mi taj izgled i stav mnogo stvari u zivotu limitira i uskracuje, ne mojoj krivicom vec zbog zatucanih retarda, al zabole me sta misle. KKKK i sl sranja me jednostavno ... razocaraju, "pogledajte mene, ja sam ko i vecina ljudi, necu biti slican sub kulturi kojoj pripadam vec kontra tome" ok super al nemoj time da se hvalis. A to sto je keri king i Hansi i sl sad celav, pa ok bicu i ja celav kad mi opadne kosa ili se promenim u razmisljanju ili iskuliram metal. U krajnjem slucaju imam svoj mozak, i valjda ga imam dovoljno da mislim svojom glavom a ne njih da gledam ko bogove. Za veliku Srbiju...pa ok svako ima razlog zgog cega mu nesto bode oci, ne znam koji je tvoj razlog sto ti ta ideja smeta al ok, tvoja stvar. Edited August 23, 2009 by Speed_Dead 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ha ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 šta baliji nije jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts