Twiggy Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) C.C 15/09 uh'..my head is still kind'a spinnning...still hearing bats in my ears..it was bloody good gig'.. p.s: narsile pazi da ti ne ispadnu zubi puno se kezish tu.. Edited September 16, 2009 by Twiggy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 C.C 15/09 uh'..my head is still kind'a spinnning...still hearing bats in my ears..it was bloody good gig'.. p.s: narsile pazi da ti ne ispadnu zubi puno se kezish tu.. :) Ја волим да се кезим. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 jel tacno da je i ovo otkazano? idem odma da pustim gas ako jeste,u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Otkud ti to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Немам појма, кога год да сретнем по Ковину и Смедереву ми кажу или ме питају да је/да ли је отказано. А није. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 luka,jel si mi ti bese rekao da je otkazano? da ga jebem,negde sam cuo al se ne secam gde. joj,kako sam se smejao sad onim postovima gde corpsegrinder kaze da ce biti koncerta a poor twisted me i milenko su u fazonu "ne seeeeri,odakle ti to?!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Па, нисам ти ја рекао, јеботе, видиш шта сам написао изнад тебе. Зашто би било отказано? И ја сам умирао од смеха кад сам то читао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ma mozda si mi spomenuo to,ne ato sam mislio. ne kazem da si mi ti rekao da je otkazano....... valjda nije,sta da kazem! to sto mislimo i sto misle oni nije bitno,bitno je da ovaj koncert prodje kao onaj sto je prosao u zagrebuuuu,ovaj,u beogradu! da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Ja sam se juce nasao sa Elderanom valjda (pretpostavljam), kako bih preuzeo ovu "fan" kartu, i pitao sam ga iz zajebavanja da li ce i ovo da se otkaze Lik je rekao da nema sanse. Budite bez brige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpsegrinder Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 luka,jel si mi ti bese rekao da je otkazano? da ga jebem,negde sam cuo al se ne secam gde. joj,kako sam se smejao sad onim postovima gde corpsegrinder kaze da ce biti koncerta a poor twisted me i milenko su u fazonu "ne seeeeri,odakle ti to?!" kako ste maloumni!vidis i sam da sam nov na forumu i nasao sam ovaj topic i nista nije pisalo za koncert!a nisam skontao svirke itd..tako da malo oladide moram malo da se usemim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) kako ste maloumni!vidis i sam da sam nov na forumu i nasao sam ovaj topic i nista nije pisalo za koncert!a nisam skontao svirke itd..tako da malo oladide moram malo da se usemim.. Е, зато што си нов су те и зајебавали. И зато што си нов немој да вређаш да не би добио лошу репутацију. :) :) :) :) Edited September 16, 2009 by Narsil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 a mukica mawa,on je now na forumu...greotica mawa...nemojte ga dirati,vid'te kako je swadak,sluca SFU,CC i DF...swatkica mawa...imas neku pesmu da mi preporucis od npr Last days of humanity-ja? Ja sam se juce nasao sa Elderanom valjda (pretpostavljam), kako bih preuzeo ovu "fan" kartu, i pitao sam ga iz zajebavanja da li ce i ovo da se otkaze Lik je rekao da nema sanse. Budite bez brige. nemoj boba da diras,to je sve nasa ekipa.jesam u seveningenu mozda,al' imam itekako konekcija MALI. sta je vama ljudi,ne samo da CC ima svoju publiku,vec i DF i O i to ne tako malobrojnu.racunam da ce ovo od svih ovogodisnjih koncerata najbolje proci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpsegrinder Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 a mukica mawa,on je now na forumu...greotica mawa...nemojte ga dirati,vid'te kako je swadak,sluca SFU,CC i DF...swatkica mawa...imas neku pesmu da mi preporucis od npr Last days of humanity-ja? nemoj boba da diras,to je sve nasa ekipa.jesam u seveningenu mozda,al' imam itekako konekcija MALI. sta je vama ljudi,ne samo da CC ima svoju publiku,vec i DF i O i to ne tako malobrojnu.racunam da ce ovo od svih ovogodisnjih koncerata najbolje proci. DAVIDE PUN MI TE JE KURAC VISE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) neka bolan,iskewliraj mawo,evo ti jedna pisma da se opustis: Edited September 16, 2009 by Δ.Δ.Δавид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpsegrinder Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 neka bolan,iskewliraj mawo,evo ti jedna pisma da se opustis: ja uopste ne znam sto gubim vreme na ovom forumu..mislio sam da cete vi ljudi ili deca biti malo ozbiljni.. SCREW YOU GUYS..I'M OUT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Благи је нетолерантан према новајлијама. Зајеб'о си се што си се с њим замерио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 SCREW YOU GUYS..I'M GONG HOME! fixed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpsegrinder Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 fixed ne mislio sam na I'M OUT..tj nema me vise na ovom forumu.. Благи је нетолерантан према новајлијама. Зајеб'о си се што си се с њим замерио. i on je jednog dana bio NOVAJLIJA pa moze da mi za izvinjenjem SISA..i tako me bas briga poso se vise necu amo pojavljivati.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 skontao sam ja sta si ti zeleo reci nego ti nisi skontao mene http://www.youtube.com/watch?v=ZEKTSO1scaI http://www.youtube.com/watch?v=z99iVXJ8OtA jbg takvi smo ti mi SP geekovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 ne mislio sam na I'M OUT..tj nema me vise na ovom forumu.. i on je jednog dana bio NOVAJLIJA pa moze da mi za izvinjenjem SISA..i tako me bas briga poso se vise necu amo pojavljivati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Мали је брзо одустао од нас. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 neka,treba da se celici,ko nam posle kriv sto je forum pun debila.ja to za njegovo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Али...али... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 tek pre neki dan sam skinuo centuries of torment:the first 20 years.prvi i bonus dvd su odlicni,dok je drugi po meni barem dosta slabiji jer zvuk dosta varira.kako predjes sa koncerta na koncert moras non stop utisavati/pojacavati,pa onda smanjuj/pojacavaj bas itd itd.umesto da lepo sednes i uzivas non stop trebas da se cimas..no dobro sve u svemu odlicno su sve to upakovali i zanimljivo je bilo za pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts