Grobodan Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 I ja isti imam...Corpsegrinder - debela svinja,ali jebe kevu,najjaci vokal. Quote
(Z)arkhon Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 gdje se to moze nabaviti,taj monolith of death divx? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Narode dobra vest je da postoje velike sanse da Cannibali nastupe u bg-u !!! Bicete obavesteni !!! Poz. Quote
Grobodan Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Ne seri!Otkud to,ko ce da organizuje? Quote
ZWER Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Narode dobra vest je da postoje velike sanse da Cannibali nastupe u bg-u !!! Bicete obavesteni !!! Poz. Ti si izgleda kontaktirao svaki death metal bend, zar ne??? Quote
Grobodan Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Ma,neka ga. Ako dovede Kanibale,dizemo mu spomenik Quote
ZWER Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Ma,neka ga. Ako dovede Kanibale,dizemo mu spomenik Jasta brate ...ko zna mozda ga castim i pivom Quote
Natasha! Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Narode dobra vest je da postoje velike sanse da Cannibali nastupe u bg-u !!! Bicete obavesteni !!! Poz. Dobro de, zar ti moras bas sve da otkrivas? Nemoj da baksuziras pa da ne ispadne nista. Prica se za jos jedno 5 death metal bendova ali jos nista nije sigurno. A ako dodje Alex Webster ja cu se ubiti od srece Quote
Ravendark Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Kanibali jebu majku uzivo,gledao sam ih na Szigetu,ali kod kuce je druga stvar. I van bine su do jaja likovi. Quote
C.A_R.I.A. Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 (edited) ako bude k'o prosli put onda... valjda ce doci... zna neko setlistu ? svira li se sta sa "eaten back to life" ? Edited August 16, 2004 by diamond73 Quote
Ravendark Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Svirali su Shredded Humans i Skull Full Of Magots u Budimpesti. Quote
ZWER Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Ako bi to svirali kod nas, ja bih bio srecan kao malo dete Quote
C.A_R.I.A. Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Svirali su Shredded Humans i Skull Full Of Magots u Budimpesti. skull full of maggots mi je nekad bila omiljena pesma... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 AAAAAa Shreded Humans ne verujem bre !!!!!!!!! AAAAAAAAAaaa .....sviurace i kod nas valjda :)ehehe Quote
Kai Hansen Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 EVo vam je set lista sa koncerta 19 jula ove godine: Shredded Humans Puncture Wound Massacre Stripped, Raped and Strangled Fucked With a Knife Decency Defied Vomit the Soul Unleashing the Bloodthirsty Pounded Into Dust The Cryptic Stench They Deserve To Die Dormant Bodies Bursting Gallery of Suicide Pit of Zombies The Wretched Spawn Staring Through the Eyes of the Dead Devoured By Vermin A Skull Full of Maggots Hammer-Smashed Face KAkVA ZAVRSHNICA! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ma zavrsnica je najgora uvek ,jer se zavrssava koncert ( heehehe ))). Ma ako bude 14.ovo bice jebeno mnogo.... Quote
ZWER Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 EVo vam je set lista sa koncerta 19 jula ove godine: Shredded Humans Stripped, Raped and Strangled Fucked With a Knife Vomit the Soul The Cryptic Stench Gallery of Suicide Staring Through the Eyes of the Dead Devoured By Vermin A Skull Full of Maggots Hammer-Smashed Face Fantasticno, ako bi ove pesme odsvirali kod nas Quote
Grobodan Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Gde je bre na toj listi I Cum Blood? Inace,citao sam neki interview sa Corpsegrinderom gde covek kaze da ce izbaciti jos jedan,maksimalno dva,albuma i prestaju sa radom,ne mogu vise.Bilo bi lepo da ih vidimo uzivo pre nego sto se to desi.Trebali su da dodju u BG '96 zajedno sa Immolation,ali ih nisu pustili na granici. Quote
`bloodflood Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 to su trebali uradit odma poslije bleeding-a.... Quote
liMa neBa! XD Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 E kad ako budu svirali Pulverized ima da pobijem sve tamo ! Bice krvavo ! JAOJ !!!!!!!!! BICE LEPO !!!!!!!!!!! Nadam se da nece prestati sa radom, oni su bogovi ! Quote
C.A_R.I.A. Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Gde je bre na toj listi I Cum Blood? Inace,citao sam neki interview sa Corpsegrinderom gde covek kaze da ce izbaciti jos jedan,maksimalno dva,albuma i prestaju sa radom,ne mogu vise.Bilo bi lepo da ih vidimo uzivo pre nego sto se to desi.Trebali su da dodju u BG '96 zajedno sa Immolation,ali ih nisu pustili na granici. reklama za taj koncert je bila bruka... jedan crno beli papir a4 formata eh kad se samo setim! Quote
ZWER Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Gde je bre na toj listi I Cum Blood? Inace,citao sam neki interview sa Corpsegrinderom gde covek kaze da ce izbaciti jos jedan,maksimalno dva,albuma i prestaju sa radom,ne mogu vise.Bilo bi lepo da ih vidimo uzivo pre nego sto se to desi.Trebali su da dodju u BG '96 zajedno sa Immolation,ali ih nisu pustili na granici. Ne, nije bilo bas tako. Naime, '96 su imali svirku u Trstu i ne znam zbog cega, ali palo im je na pamet da dodju i kod nas, pa je nasa ambasada u Trstu zajebala stvar i nije im dala vize. Quote
C.A_R.I.A. Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 ja sam cuo ovu verziju da nisu mogli da prodju preko granice... eh sad sta je istina...??? Quote
ZWER Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Ma ja sam u pravu, tvoja vezija je bez veze Quote
Frankenchrist Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Kao da je sad bitno zasto nisu dosli pre osam godina... Quote
Recommended Posts