Guest pogan Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Najbolji bend na sadasnjoj metal sceni sigurno.Nije bolji mozda od stare Sepulture,ali od nove za jedno 10000 puta.Zanimaju me komentari ostalih... Quote
Max Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Nije najbolji band na danashnjoj "METAL" sceni...ali ponekad volim da poslusham njihove albume.. Najvishe mi se svidja "3".." Back to the primitive" je previshe primitivan Quote
cowboy from hell Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Slazem se. 3 je odlican album, soulfly je ok a primitive mi je bezveze, jedino mi se svidja pesma terrorist. U svakom slucaju bolje je nego sepultura sa crnjom (zelenim???). Ali ipak je jedan Arise! Quote
Herr_Wolf Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Da, odlicni su, doduse meni je najbolji album ipak Primitive, ali i na 3 ima dosta dobrih stvari (Brasil, Downstroy, Seek&Strike) a prvi mi se najmanje svidja. Mada cuo sam da se Maxa popichkao neshto i sa njima, pa su sad kao na nekoj pauzi, ali ne znam nishta zvanichno... Quote
G Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Primitive, Brasil... Dve najjace pesme... Serbia pois porrada! Quote
DDT Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Ljudi ....... najjaci je prvi 8) !!! Stvarno je najkompleksniji i pravo je malo remek-delo. Prvi instrumental Soulfly kidda!! Kao i Bleed! A i Tribe! A tek Bumba!! ... ma prvenac je prvenac. 8) Ali toplo pozdravljam sve ljubitelje Soulfly-a ... Quote
Fadelow Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 ...naravno...prvi je najjachi,najbolji i najoriginalniji...pogotovo Bonus Tracks...ostali albumi su manje vishe ok...ali svaka im chast... p.s.na novom albumu ce se pojaviti i "trube" uz sve to,jer ih je Max maximalno zgitivio...kao i Eyesburn na jednoj pesmi... Quote
C.A_R.I.A. Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 back to the primitive ubedljivo najbolji...I jel zna neko set listu sa skorasnjeg koncerta ??? Quote
Herr_Wolf Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Onog iz februara ili ovo sa Ajsbrngom? U svakom sluchaju ne bih mogao da se setim redosleda... Quote
C.A_R.I.A. Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Pa sa ajsbrnom...Inace,prvi album ima slabije bubnjeve al je radjen iz duse...zato ga i volim...Na trecem se vidi nedostatak ideja.... Quote
Duke Of Borca Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 Ma KALAV SOUL FLY?? KOJ DEBIL KAZE DA JE TO BOLJE OD SEPULTURE???????? :x :x SLAVA STAROJ SEPULTURI!! A MAX SE PRODAO I PROPAO JE!!!!! NAZALOST!!! SVIh NAS METALACA! Ako si ti metalac neznam, slusaj sabane nemoj posle da me pitas zasto serem stalno na ove tvoje totalno debilne postove, nemoj vise da seres o tako nebitnim stvarima... Inace da se vratim na temu Prvi album soulfly prema meni legenda, onda ide 3 pa primitive Quote
fiction Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Meni je najbolji primitive a drugo mjesto djele prvi i treci.Prvi je bio odlican samo je imao malo slabio produkciju a treci ima vrhunskih stvari a opet ima i nekih zajebancija kao ona sa reperima.Novi ce izgleda biti strasan album.Zvace se prophecy!Ljubomir Dimitrijevic ce svirati Kaval, gemshorn, zurla, gajde, dvojnice, sheepskin bagpipes and flutes na tom albumu 8O Stvarno obecava Quote
Night_Blade Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Cavalerin "projekat" stid me da nazovem to bendom.Dakle pjesma Bleed ocajnicki pokusaj da se iskopira Roots bloody roots a onda pjesma; Just let your soul fly free je jebeno gora nego Britni Spirs sve u sveu Maxu porucujem da pocne da razmislja o svojoj buducnosti i o tome shto je Metal a shto je Hip Hop Quote
Fadelow Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Sto je ovo na nu metalu? To i mene zanima. Zar oni ne spadaju u neki HC? ...hej choveche??smejace ti se neko...kakav crni Hardcore??...ne,ne,nikako...aj poz! Quote
C.A_R.I.A. Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 nesto nedefinisano po mom skromnom misljenju... Quote
deftonerrrr Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 tribal metal... to je i max rekao... Quote
Duke Of Borca Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Sigurno nije HC , po mom skromnom misljenju prvi album bi bio nesto kao crossover, dok se na drugom i trecem dosta eksperimentisalo, verovatno ni max nezna sta je to , ili zna Spiritual Tribe Core Quote
DDT Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Ja kazem - tribal. Soulfly- Soulfly je tribal. I brooka koliko je dobar. 1 Quote
Dawngreeter Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Jeste tribal, no kako sam to vec negde rekao, malo je glupo stvarati ideju celog muzickog pod-pravca zbog samo jednog benda. Jer niko nikada nece izvuci zvuk koji je Sepultura sa Maxom imala i koji sada SoulFly ima. E sada, osim po tome sto je bend skoro stvoren, koju to jos karakteristiku ima SoulFly po kojoj bi bio strpan u Nu metal? Ako mora da se klasifikuje, onda ajde u Thrash. Ili u Avantguarde (da sada ne ulazim u ponovne traktate kako je to nepostojeca katgorija). Ili u ne-metal muziku, ako bas mora. Ali je zaista glupo da SoulFly stoji u istoj kosari sa Kornom i Sistemom Quote
C.A_R.I.A. Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 pa oce li ta setlista,herr wolf ? I ocemo li da pricamoo grupi a ne samo sta sviraju ???? ajde o albumima...pesmama... Quote
Impotent_God Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 SOULFLY - je zavrsio svoj cetvrti studijski album pod nazivom 'Prophecy' koji ce izaci 29. marta za Roadrunner Records. Uz sam album ce izaci i bonus disk sa Live numerama. Na albumu se izmedju ostalog nalazi jedna numera koju je mr. Cavalera snimio sa beogradskim sastavom Eyesburn, kao i obrada pesme "Mars na Drinu" (sve zajedno sa romskim orkestrom). Promocija ovog albuma bice 17.2.2004. u klubu 'Voodoo' (Beograd). Max Cavalera ce biti gost promocije, a 18.02. ce biti uprilicena i press konferencija u Domu omladine na kojoj ce Max odgovarati na pitanja, gde ce takodje biti i predstavljena nova distributerska kuca koja za sada ima ekskluzivna prava za Roadrunner, Relapse i Blackout Records Quote
Duke Of Borca Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Daj ne seri, koji njemu kurac pa nas tolko voli?? Quote
Impotent_God Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Ne znam sto nas toliko voli !!! Valjda mu se svidio eyesburn sta znam,on je odmah posle samostalnog koncerta soulfly-a rekao da ce sigurno doci opet u bg i da mu se svidio grad i dosao je i odrzao svirku sa eyesburnom. A ove vijesti sam procitao sa metal sajta NOCTURNE i 100 % je tacno. Quote
Recommended Posts