Duke Of Borca Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Pa dobro je to sto se Maxu svideo Eyesburn, mislim ja ga ne volim nesto posebno, ali lepo je kad ima neko ko moze da pogura nase bendove u svet... Quote
Impotent_God Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 A kad bi nastavili da sviraju kao na FOOLCONTROL sve bi bilo cool. Znate li sa kim je radio prvi album SOULFLY-a,sa Chinom Morenom iz Deftonesa, Tom Arayom iz Slayera i Corey Taylorom iz Slipknota. Što se tiče fanova, da li si ikada imao nekakav osjećaj ili bolje rečeno požudu da ih imaš što više? "Ja mislim da ljudi koji poštuju muziku ne žele da ih pretrpavate sranjima svaki božiji dan. Nisam kao Korn ili Limp Bizkit koji se bukvalno bore da imaju što više fanova. Svaki drugi dan ih gledate na MTV-u, čitate u novinama... ljudi to ne žele. Soulfly vidim kao Black Sabbath ili Led Zeppelin - imamo dosta fanova, ali se o nama ne priča puno. Sjećam se jednom kada je Ozzy pričao o tome kako je Black Sabbath imao najviše prodanih kopija albuma u Britaniji, a da se gotovo nisu ni pojavljivali u javnosti. Ista je stvar i sa nama - ne želim da privlačim fanove video spotovima koje bih snimao u intervalu od mjesec dana i raznim drugim stvarima koje su zaista suvišne." Ovo sam pokupio sa nekog sajta. Quote
Black Dragon Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Uskoro izlazi novi album,a promocija ce biti u martu u bg-u,to mi je rekla njegova cerka! a: Quote
Duke Of Borca Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Znate li sa kim je radio prvi album SOULFLY-a,sa Chinom Morenom iz Deftonesa, Tom Arayom iz Slayera i Corey Taylorom iz Slipknota. To je ipak bio drugi album Quote
Ol' Scratch Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ma nije tribal vecj i-wanna-be-nigga metal... Quote
fiction Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Cuo sam za mars na drinu,to treba cuti Quote
C.A_R.I.A. Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 zvuci dobro...steta sto se petlja sa eyesburnom...ne mirise na dobro! Quote
Duke Of Borca Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Dada kad ce to biti, Max-Srbin Quote
PURGATORY††† Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Slazem Se sa Poganim Covekom SoulFly Je Zakon !!!!!!!!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 album je uradjen...a promocije pogadjajte je ...kod...NAS ! i neki free discovi bi dobro pali.... Quote
Exciter Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 SOULFLY JE SUPER GRUPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
FACTOR Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 PA SOULFLY NIJE ZAKON ALI SU MNOGO DOBRI ALI TEK CE SADA DA POKAZU STA ZNAJU JER SU NA PRVE ALBUME SAMO ISPOROBAVALI A SADA VEC POCINJU DA SVIRAJU MNOGO DOBRO STO CE SE VIDJETI NA NOVOM ALBUMU (CUTI) Quote
C.A_R.I.A. Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 drugi album je zakon....a posle su nesto poceli da bivaju istroseni.... Quote
djole78 Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Max je vec Srbin-Postao je srpski zet...udao je cerku za srbina (neki lik koji je organizovao backstage za vreme koncerta-dok je max svirao ovaj mu smuvo cerku) i to u pravoslavnoj crkvi sto povlaci da je ona presla u pravoslavlje sto dalje povlaci da je i on morao da predje u pravoslavce...Verovatno zato tolika ljubav prema Srbima... P.S. Procitao sam negde da su mu se mnogo svideli cigani trubaci koji su svirali na svadbi i da je zbog toga uradio jednu pesmu sa njima... Quote
fiction Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Jel nabavio ko novi album.kako zvuci mars na drinu Quote
PURGATORY††† Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 SOULFLY JE SUPER GRUPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo ga i PISKI ubacivac Quote
Sinstrel Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Oasis Music East ce raditi promocija novo albuma SoulFly-a - "Prophecy" u BG klubu Voodoo (Nikole Spasica 3) 16.02. sa pocetkom u 16h na kojoj ce naravno biti i Max Cavalera. Promocija je VIP tipa tako da bez pozivnice se ne moze uci. Ja imam jednu pozivnicu (vazi za jednu osobu) i ne idem ali ako neko zeli da je otkupi od mene za 300 din. neka sa javi na PP ali HITNO!!! Kartu ce dobiti uz novcanu nadonkadu prvi koji me kontaktira... pa pozurite! Quote
Sinstrel Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Oasis Music East ce raditi promocija novo albuma SoulFly-a - "Prophecy" u BG klubu Voodoo (Nikole Spasica 3) 16.02. sa pocetkom u 16h na kojoj ce naravno biti i Max Cavalera. Promocija je VIP tipa tako da bez pozivnice se ne moze uci. Quote
Sinstrel Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 AAAAAAAAAAAAA!!!!! Zasto mi se ne pojavljuje opcija za editovanje posta ili za brisanje!!! :x :x :x Ponuda otpada... verovali ili ne vec je rezervisana! A moderatori brisite ove moje postove posoto ja ne mogu :? :? Quote
Bestial Devastation Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Novi album jos nije izasao tek za koji mjesec pa ces onda moci da ga cujes. A nadam se da ce biti imozda koji koncert soulfly-a osim promocije Quote
djole78 Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 izasao je... ne trazis na pravom mestu... Quote
Duke Of Borca Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Jebote mozda i mozes da ga nadjes na dc++, ali ja mars na drinu nisam video, video sam neku pesmu koja se zove mars... tesko da to ima veze sa tim, ko zna mozda lyrics ima neke veze... Quote
djole78 Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Naravno da je nema kad se ne zove mars na drinu Zadnja pesma na albumu i to negde od polovine je mars na drinu... Quote
Recommended Posts