Misantrophil Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ja placam sve od svojih para retko kad trazim od mojih a ako trazim uvek mi daju Natasha! Posted on 22. 2. 2006, 23:40 I meni isto, išla bi odmah al me blam da tražim mojima. Ali tešim se činjenicom da sam ih gledala prvi put pa mi ok da imam para ja bih ti kupio kartu ali ja sam jedva skupio za sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Sale, hvala, ko da si mi kupio... Pa jebiga, lepo se provedite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 e hvala eto i za tebe cu se lepo provesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 sad ce george_soad da dodje s nekom opaskom: pa uchi, imaj prosek 10, primaj stipendije, pa ces imati za soulfly.. e djoko! nije to tako jednostavno meni keva dala pare, posto imam prosek 10 me = nerd inace, kupujem karte od svojih para, i nije jednostavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 meni keva dala pare inace, kupujem karte od svojih para, cekaj bre... respect za 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 hvala, hvala misio sam: inace mi keva ne daje pare za karte al je sad napravila izuzetak zbog dobrih ocena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Pa vala zaslužio si, i ja da sam ti majka i ja bi ti dala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Мени дао деда оере од којих сам дао паре да ми купе карту, а иначе кризно је време сада ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiet Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Мени дао деда оере од којих сам дао паре да ми купе карту, а иначе кризно је време сада ... a oeri nisu pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 (edited) Оери су више од обичних пара. Чувају се... Него, шести дан од данас ... кад почне са on and on and on and on inna babylon fuckshitup aaaarrrgggggghhh Edited February 24, 2006 by Alvaro Recoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ma bice ubijanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Ma jedva cekam Frontlines da cujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 uh ja bi sa novog albuma voleo da cujem I and I i Babylon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoOtz Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 E kakvog druga imam.Pozalim mu se da nemam nikoga i bgd-u da mi kupi katru,kaze on pa oticu ti ja.I lik ladno ode i kupi meni i js jedno liku karte i vrati se.Tako da jedva cekam da cujem SMF i naravno SoulFly. Inace kad bi odsvitali innerspirit poludo bi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ma bice innerspirit 100% ima Koja da dodje kao specijalni gost a mozda i moses odsviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 jel zna neko da li ce biti ono kao konferencija za stampu pa onda potpisivanje albuma fanovima i tako to,i ako ima toga gde ce biti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 e pa, ko je bio, bio je, ko nije, propustio je jebeno dobar cert! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msungo Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 jea, SMF! SMF! SMF! otju njihov cert :| likovi su nikad jachi... a da i soulfly je jebo keve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) ja sam se tako razocharao u SMF. Strashno svirali su hitove, ali BRE! na shta liche!!!! Malo se i pjevatz shtedeo, ali ajde soulfly je svima jebao milu majku. KO je propustio, nek se zdere malo im je kojot pokvario prosek, ali za svu onu sepulturu, neka je Edited March 3, 2006 by dRunken_munKy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 POLICIA!!!! INNER - SELF!!! FRONTLINES,BABYLON,CARVED INSIDE,LIVING SACRIFICE,PROPHECY,SEEK & STRIKE,REFUSE - RESIST,INNERSPIRIT,MOSES,MARS... ITD ITD ITD... ZEMLJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msungo Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 haha kojot nikad gore nije pevo... propo je skroz @munky pa jebiga SMF su matori i dugo nisu svirali, zapustili se ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoOtz Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 E sta je sve svirao smf.Ja se secam samo majstora(valjda su to svirali) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 svirali su i doktore pomagaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msungo Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 svirali su i zene, i neku novu i ja tju cvikam zicu, i plati pa tjesh protji... ja sam stigo na majstore, neznam dal su pre toga josh neshto svirali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Свирали су и неку нову : " Шта ће нам Кинези море марш у Јапан!" и на крају је певач дизао три прста и драо се Србија. А кад је био Соулфлај изгинуо сам! Иначе, сад ми winamp само свира песме са јучерашњег концерта , све 22. Да има сутра поново Соулфлај, поново бих ишао. Иначе цео пут и карта ме је искоштало преко 3.000 динара. Али нису џабе бачене паре. Вредело је! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts