Chicken Little 420 Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 boli maxa djoka koji mu je album na top listama. a to sto nije pevao neke pesme na prosloj turneji je zbog bolesti, ja sam licno sedeo s njim pre koncerta u beogradu i video sam u kakvom je stanju bio, na stolu limun i lekovi.. mogli misliti koji shit osecaj, a opet, sa druge strane, prijatan i fer prema svima. novi album sam samo jednom preslusao i solidan je, ali sam ipak fan starih albuma, onih sa jumpovima i brejkovima. Quote
englis Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 Bas tako, a i publika po meni uopste nije neko merilo pogotovu ne za njega. Bolje deset true die fanova nego trista kurtica i murtica. Quote
Guest Sha Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 Publika nije merilo za mog komšiju koji drnda đitru u svojoj garaži, al' za Maksa jeste i te kako. Da nije publike, ne bi bilo ni njega. Quote
Grobodan Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 Ja sutra od Gojka uzimam Chaos AD, to će mi zadovoljiti sve potrebe za Maxom u narednom periodu. Quote
ZheX Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 prijatno sam iznenadjen novim albumom, u odnosu na ranije radove naravno nije nishta posebno, ali je bolji od prethodnog. Quote
Logan Mader Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 ...nit smrdi nit mirise...ima par dobrih pjesmica npr ova "Vulture Culture". Na ovom albumu se bas Rizzo istice,solaze su extra samo backing riffovi od Maxe su mi nekako "mlaki" Quote
hate squad Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Album generalno nije doneo nista novo i meni je prilicno ravan i naporan za slusanje. Dobra produkcija, par dobrih trenutaka i po koja zanimljiva stvar me nikako ne mogu zadovoljiti. Tekstovi (neprestano ponavljanje istih fraza) su iz albuma u album sve gluplji i tu je Max definitvno najvise podbacio. Verovatno jedan od razloga je i taj sto ja neprestano ocekujem album ravan nekim remek-delima iz njegove sad vec slavne proslosti...pri tome naravno najvise mislim na Sepulturu, ali ne na reciklazu nego na kreativnost koju je tada imao. Inace, slazem se da bi mogao da se opet cuje sa Newportom, ali koliko znam ovaj se potpuno posvetio produkciji i radu u studiju. Quote
Doom Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Da se primetiti da je Max prilicno sjeban, to se provlaci kroz sve stvari. Tri dobre stvari, ostale isforsirane, bolje da su sacekali sa izdavanjem ovoga. Mada je sve to zajedno ipak daleko od loseg. Quote
Chicken Little 420 Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Former SEPULTURA members Max (guitar, vocals) and Igor Cavalera (drums) have finished tracking the follow-up to CAVALERA CONSPIRACY's 2008 debut album, "Inflikted". Like its predecessor, the new CD was recorded with Logan Mader (ex-MACHINE HEAD/SOULFLY guitarist), who co-produced the effort with Max. Logan will also mix the album for a late 2010 release via Roadrunner Records. Quote
oNe Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 nije mi jasno sto sad svi toliko zure pa svake godine izbacuju album, nije valjda da je taj smak sveta stvarno toliko ozbiljno shvacen? Nekada su se dobri albumi radili 3-4 godine. Quote
englis Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Da li zure ili ne, ne znam, samo ponekad mi je slatko kad pokopam sebe pa tako i ovaj put. Ovaj album ce se ipak slusati malo duze kod mene... Quote
lemmy sixx Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Ajoj,poslednji album koji sam poslusao je bio "Dark ages" (koji je bas dobar).Bas cu sutra poskidati ova poslednja dva. Quote
Drogarito Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Conquer i nije los ali ima par smarackih pesama. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Soulfly- 29.jun, SKC Max Cavalera i Soulfly ponovo u Beogradu. Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turneje nastupaju ponovo kod nas. Ovo je jedna od posebnih i specijalnih prilika da vidimo Soulfly , jer je bend izašao u susret svim fanovima sa ovih prostora! Naime, cena karte za ovaj koncert je simboličnih 500 rsd. ( za prvih 200 fanova ), nakon toga cena karte će biti 600 rsd, na dan koncerta 900 rsd. Karte su u prodaji od Petka 11.Juna na sledećim prodajnim mestima: Blagajna SKC-a, Blagajna Dom-a Omladine, Eventim. Max i ekipa su spremili posebnu setlistu koja će obuhvatiti i ranije radove, uključujući i Sepulturine stvari. Predgrupa na ovom koncertu je Amon Din (Valjevo) i uskoro će biti objavljena još dva benda. Početak koncerta je u 19h, molimo sve fanove da poštuju satnicu jer celo dešavanje zbog novog zakona mora da se završi do 00:00. Soulfly je nastao 1997.god, nakon što je Max Cavalera napustio Sepulturu. ,,Omen” je sedmi studijski album koji je izašao 25.Maja ove godine. Soulfly je postao veoma popularan širom sveta prvenstveno zbog upliva tribal muzike, hard core muzike i thrash/death metala u stilu ranijih radova Sepulture. Na albumu ,, Prophecy” imao je saradnju sa našim muzičarima. Za pesmu Moses, imao je saradnju sa Eyesburn-om, koji su ubacili i malo reggae uticaja u Soulfly muziku. Za ostale pesme sa ovog albuma, Max je snimao delove sa našim poznatim trubačima. Takođe, na sledećem albumu Dark Ages, Max je sarađivao ponovo sa našim muzičarima, tako da je ponovo posetio našu zemlju na duži period. Ovaj koncert je jedinstvena prilika da se vide 4 sjajna benda na velikoj bini sa odličnom scenografijom po i više nego povoljnoj ceni ulaznice. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Fak jea!Red je bio da ih vidim jednom !!! Quote
Drogarito Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=i0Wa2o4xRyw&feature=related 1 Quote
Schneider Posted June 12, 2010 Report Posted June 12, 2010 Da li je nekmo uspeo da nadje refrene za ovaj novi album Omen? Pretrzih sve lyric sajtove ali svi kazu nemaju.. Quote
Chicken Little 420 Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Max Cavalera - vocals, guitar (1997–present) Marc Rizzo - guitar (2003–present) Tony Campos (ex-Static X, Asesino) – bass (2011–present) David Kinkade (Borknagar) - drums (2011-present) SOULFLY has tapped Chris "Zeuss" Harris (CHIMAIRA, HATEBREED, ALL THAT REMAINS, THE ACACIA STRAIN, BORN OF OSIRIS, SHADOWS FALL) to produce the band's new album for an early 2012 release via Roadrunner Records. The follow-up to 2010's "Omen" is currently being recorded at a Phoenix, Arizona studio with the help of drummer David Kinkade (BORKNAGAR, ARSIS, MALEVOLENT CREATION) following the departure of the group's longtime skinsman Joe Nunez earlier in the year. Quote
truliandedzombileš! Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 a jebalo ga izdvanje smeća po planu i programu ružne mu glorije. nek s egoni na jamajku, nek se odmori malo. upičkumaterinu. Quote
Chicken Little 420 Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 hahahahahahahaahah. true. Quote
Black desire Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Leci komplekse sto ga ne primaju u Sepulturu Quote
Vuk Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Jbg... crnja nabio staz. Vishe respecta imam za njega nego za Maxa jer mora stalno da se nosi sa senkom dede sa roze dredovima... a i duze je u Sepulturi. Takodje, Andreas ima vishe samoposhtovanja i jednostavno je bolji muzichar. Cenim da ce se desiti reunion, samo da se odredi ko ce pre da umre od starosti, Paolo Jr. ili Max... 1 Quote
Жвакић Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Само нека се Макс и Игор врате у Сепултуру, па макар да отезгаре. Ја ћу ићи да гледам сигурно то ако буду дошли. Јеби га, толико бих волео да видим ту Сепултуру, шта ћу. Quote
HeLLsarma Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ma kakav rejunion.... Ako smisle neku kremu za podmladjivanje pa da ih vrate kao u stanje iz 91-93 pa onda nek prze svetsku turneju... Maks je legenda,zaduzio je on dosta metal,al da smrsa,da se skoncentrise vise na sviranje,pa nek naprave rejunion... Uvek je bio Kisser onaj koji przi i reze rifove,a Maks soumen,al sada Maks je senka onoga sto je bio... Ima covek zelju da svira sa Soulfly i C.Conspiracy (plus kinta je tu),i nema sta da trazi u Sepulturi... Iako ne volim Grina kao pevaca glupo je da posle toliko godina sutnu lika... Bolje da budu i Maks i Grin na vokalima... E to bi bilo do jaja... Al cim Maks zajebe rastafari fazon i krene na radu na kondiciji i kilazu smanji. Quote
Recommended Posts