scissors Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 da, nažalost još uvijek ima ljudi koji će prije gledati politiku nego muziku... ah well, ježim se takvih Quote
Surovi Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Ako je ovo Nu metal ja sam Apostol Jovan II Krstitelj!!! Quote
deftonerrrr Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Ako je ovo Nu metal ja sam Apostol Jovan II Krstitelj!!! AMIN ! Quote
scissors Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 ma glup lik skroz... najžešće kad je došao na death forum i rekao da melodic death ne postoji, da je to black Quote
Bestial Devastation Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ljudi vrh dolazi soulfy na exit u novom sadu u jul vrhhhhhhhhh jedva cekam Quote
C.A_R.I.A. Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 steta..soulfly na exitu,pored svih onih tehno i domacih rokera... imaju li neko metal drustvo tamo ? nisu valjda jedina metal grupa ? tezga se sprema,izgleda..... Quote
dr NIK@ Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Oni jos malo pa ce i u Domu i Holiday-u da sviraju.......ko zna mozda cak i na trgu.... Quote
bafomet Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Cavalera postao je naime pravi srbijaner. Krenimo redom. Album sniman u Arizoni i Srbiji. Instrumente na pojedinim stvarima sviraju momci iz beogradskog hard-core reggae benda EyesBurn. U bookletu se Max naširoko zahvaljuje, pazite sad ovo, "ciganima i svojim frendovima Srbima". A pod special thanks došla je i zahvala pravoslavnom popu Filoteju Petroviću za "duhovno pročišćenje". Ali, ipak najveća pobjeda je posljednja stvar na albumu, uvrštenje originalnog 'Marša na Drinu', ovdje naravno pod nazivom 'March On River Drina'. pa dodjavola, ćera mu se kod nas udomila a hrvati su ionako pičke... vidi se i iz priloženog mi smo bar samo idioti a to bar prema ovom hrvatu i odgovara kavaleri chini mi se da nije mnogo omašio, bar u tome Quote
Dowla Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Koliko znam od domacih metal grupa na exitu ce biti Tales of dark,Rapid Force, Goodeyeclosed... tako da soulfly nece biti jedina metal grupa Quote
Ivan_Creed Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 pa dodjavola, ćera mu se kod nas udomila a hrvati su ionako pičke... vidi se i iz priloženog mi smo bar samo idioti a to bar prema ovom hrvatu i odgovara kavaleri chini mi se da nije mnogo omašio, bar u tome Kako mislis? Quote
voodoo_ Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Sta ce Soulfly u nu-metal sobi? Nu-metal nije... Quote
C.A_R.I.A. Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 (edited) Sta ce Soulfly u nu-metal sobi? Nu-metal nije... pa posto nije ni avangarda... ne znamo gde da se stavi... kakav je novi album... ? meni je treci manje vise dosada,ne znam za ovaj novi! ps ivan creed ima strasno iskren potpis...mozda i previse! Edited July 5, 2004 by diamond73 Quote
Max Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 ja bio na Soulfly na Exitu...bilo je brutalno....svirali su inner self... Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Em sto stoji zagrljen sa Corey-em jos nosi i majcu DEFTONES Quote
CYBERWASTE Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 soulfly je super,mada da max kavalera svira u Linkin Parku,meni bi se svidjao Quote
scissors Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 soulfly nije nu? teške riječi ko je iole ima pojma o soulfly-evoj karijeri i onome što je max radio i koju je on ulogu imao u formiranju nu metal scene nikada ne bi izjavio ovakvu glupost... end of story... Quote
deftonerrrr Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 (edited) soulfly nije nu? teške riječi ko je iole ima pojma o soulfly-evoj karijeri i onome što je max radio i koju je on ulogu imao u formiranju nu metal scene nikada ne bi izjavio ovakvu glupost... end of story... da ... soulfly NIJE nu... nego ima primese nua... i to malo... vec se vodila polemika kojoj kategoriji pripada i mislim da su se svi dogovorili da je to TRIBE METAL... tacnije nastavak "ROOTS"-a... a ogranicavati se toliko da se govori o tome da je sf nu ?! je stvarno na nivou debila... btw imati ulogu u formiranju nu metal scene... ne znaci svirati nu metal... ako koliko se JA secam... max nije ucestvovao u formiranju nu metal scene...vec je samo promovisao kvalitetne bendove... treba razlikovati te stvari... a to sto su deftonsi nu... a ajzbrn nije... jbg... i jedno i drugo su fantasticni bendovi... Edited August 23, 2004 by deftonerrrr Quote
DDT Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 (edited) Najzad! Maxo .... hvala! TRIBE METAL. End of story. Poslusajte 127 puta prvi album. Edited August 23, 2004 by DDT Quote
C.A_R.I.A. Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 tribe,moze,lepo zvuci... ali definitivno ne NU.. ako Nu uopste i postoji. Quote
DDT Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ... " ... ako Nu uopste i postoji." rece on i uze jos jedan dim iz moje lule ... c,c,c ... Quote
Recommended Posts