Chicken Little 420 Posted June 22, 2018 Report Posted June 22, 2018 https://getmetal.club/140266-soulfly-live-at-dynamo-open-air-1998-2018.html Quote
Drogarito Posted July 7, 2018 Report Posted July 7, 2018 http://agoraphobic-news.com/interviews_view.php?url=max_cavalera_reveals_the_title_and_release_date_of_the_upcoming_soulfly_album ekskluzivni intervju sa maxom :pivopije: :rockdevil: Pričao je i o novom albumu Quote
Chicken Little 420 Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 Release date: 2018-10-19 01. Ritual 02. Dead Behind The Eyes 03. The Summoning 04. Evil Empowered 05. Under Rapture 06. Demonized 07. Blood On The Street 08. Bite The Bullet 09. Feedback! 10. Soulfly XI Quote
HeLLsarma Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 Maks bas zvuci kao kurac. Jbt, koliko su upropastili coveka. Ovaj zadnji Cavalera Conspiracy je bio dobar, a Soulfly izgleda nastavlja da drvi bezveze. Quote
Chicken Little 420 Posted August 10, 2018 Report Posted August 10, 2018 Zvuci lose Max, polako mu se gubi glas i u studiju, jbg. Nista posebno mi ovo nije, ali ne mogu se sloziti da je CC poslednji dobar, ima par dobrih pesama, rifova, generalno, nista posebno. Ali naravno da cu pruziti sansu albumu, kao i uvek. Quote
miter Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=v3uSTOQlDXc početak me podseća na from the past comes the storms, nije loša Quote
Мајор Гашпар Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Za promenu, solidna stvar. Quote
Chicken Little 420 Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 https://getmetal.club/145896-soulfly-ritual-2018.html Quote
HUMAN Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Reko da poslušam zbog gostovanja Ross Dolana, mada mislim da bi se Barni iz Napalma mnogo bolje uklopio na ovu stvar.. Quote
miter Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Dobre stvari na albumu The summoning i Evil Emprowered, u fazonu stare sepulture Quote
miter Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 Ne znam, na prvo slušanje, pogotovo The summoning, podsetilo me, neki delovi na dead embryonic cells Quote
Grobodan Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Rekoh sebi aj da poslusam ovaj novi album jer procitah neke silne recenzije gde se pise da je ovaj novi album povratak u formu za Maksa... One word review: nije. Quote
Мајор Гашпар Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Naravno da nije, niti ce. Bar ima nekog pomaka, poslednji trzaji. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 1, 2018 Report Posted November 1, 2018 Kida Ritual, za mene prilicno osvezenje posle onog proslog koji je sramotan. Quote
HUMAN Posted November 1, 2018 Report Posted November 1, 2018 Meni je ovaj bend oduvek bio teška papazjanija, sećam se kad je onaj Dark Age izašao pa svi počeli da ga dižu u nebesa, da zvuči dobro kao Chaos AD. Ma kakvi, nema to blage veze, mož' da podseća malo i bio je za nijansu bolji od prethodnih, ali u suštini kurac, tako da nikada nisam ni očekivao iole dobar album od njih iako sam ih dosta puta ispoštovao kada su gostovali kod nas, i ne mogu reći da su to bili loši koncerti, ne mogu biti kada čuješ Territory, Arise, Inner Self.. 2 Quote
Chicken Little 420 Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 Ages je možda i poslednji valjani album. I najsličniji nekom post Sepultura zvuku. Sve nakon toga, po koja pesma. Ritual isto. Jako mrsavo. Quote
Bernard Panasonik Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 Nisam jos stigao da preslusam novi album, ali sam zato preslusao Arise reizdanje. Ko nije neka skine kod Rusa ima nekih bonusa po prvi put (D.E.C - Industrial mix, dosta dobar, plus demosi tj. snimci sa proba za gotovo ceo album). Ima i skoro cela Barcelona. Elem, to sam ovde pisao vise puta, Sepultura je Arise pravila od leta 1989. do jeseni 1990. tekstovi su prepravljani u studiju da bi sve bilo potaman, bubnju je trazen zvuk 7 dana, odbacene su dve pesme viska od kojih je intro sasvim u rangu ostalih pesama. Uglavnom, kada se ulozi toliki trud onda ispadne albumcina. Soulfly vec godinama zvuci kao gomila nabacanih rifova preko kojih ide Maxovo rendom pevanje. Tekstovi bez ikakve inspiracije, Rizzovo sviranje koje je odavno passe. Kada sam gledao ovu Max / Igor tezgu primetih da bi trebali da malo promene imidz Rizzu, on i dalje izgleda NU metal isprano i ulickano dok Max izgleda kao da ga je Dunav izbacio kod Djerdapa. 2 Quote
Chicken Little 420 Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 Eh, da su bar nu metal. To je Soulfly, nista vise. Ovo sve ostaje je vrlo lose, prosecno. Pritom, nazalost, pukao je glas za sva vremena, ni studijski vise nije to, to. Isto kao i Anselmo. Jbg, dosao kraj velikanima Quote
HUMAN Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 @Bernard Arise je za mene ultimativni death/thrash album, retko koji album te tako obori sa nogu na prvo slušanje, bukvalno sam postao opsednut kada sam ga čuo, zasigurno u top 5 metal albuma svih vremena, ni Beneath nije mnogo dalje, čak mi se neke stvari kod njega i više svidjaju (solaže), ali mislim da su sa Arise-om potpuno sazreli kao apsolutni lideri ovog žanra. Nabavio sam skoro ovu remaster verziju na vinilu i tu se tačno vidi, kao što si i rekao koliko je bend pedantno radio na albumu, tj. pravljenju pesama i kako su one zvučale u prvobitnoj fazi, a koliko su kasnije obogaćene detaljima koji pesme čine tako dobrim. Taj podatak za bubanj nisam znao, ali stvarno što se samog zvuka tiče jedna od najmoćnijih produkcija ikada, ni današnji albumi ne zvuče tako dobro kao ovo remek-delo. Slažem se takodje da Intro odlično zvuči i da bi se uklopio savršeno, eventualno razlog može biti što, ako poslušaš ovu Basic numeru Altered Stage da središnji delovi pesme dosta podsećaju na Intro. Ali Altered Stage :haha: 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 Pustio sam opet Ritual. Ne pamtim kad me je poslednji put ovoliko vozio neki Soulfly album pri izlasku. Quote
Recommended Posts