Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kao uostalom i prethodnih 5-8 (ne znam tačno kolko ih je gosn Maxa naštanco'), nego me natero Miter da preslušam one dve pesme (kanda liče na staru Sepulturu), ja naivan bi poverovao i Mitru Miriću..

• 6 months later...
  • 11 months later...
  • 10 months later...
Posted

17 godina. 🎂

Ovde je možda bio i neki zenit rada Kojota/Eyesburna, kad se povezao i sa Maxom i ekipom. Ima zanimljivih stvari, dosta nekih upliva flamenko gitare i raznolike brazilske muzike, nije strogo samo polivanje, a 'Prophecy' je svakako klasik. I produkcijski prilično cepa.

Posted

Dobro, da, to jeste, osim 'Prophecy', ovo ostalo se nije nešto zadržalo na mapi. Mada, kad sam preslušao ponovo celu stvar, podseti me na par pesama kao što je ova a da su mi bile dobre. 

• 4 months later...
Posted (edited)

Mark RIzzo: SOULFLY didn't do anything for the band members or the crew. It's just not right to do that to people during a time like this.

I haven't talked to Max since [March] 2020 when we played the Hell & Heaven festival in Mexico, I had no contact with him.

I had to go back and get a day job. I was doing home renovations, working very hard, 10 hours a day. A [SOULFLY] live record came out [last year]. I never saw a dime off that.

Back in the good years, it was great. But the last I'd say eight to 10 years have not been very good.

Max Cavalera: Marc did not leave the band. We decided to part ways with him due to personal reasons.

* cenim da će i Gloria imati kakvo originalno objašnjenje, recimo da su za sve krive Kisserova i bivša Igorova žena.

a i zanimljivo da nema objašnjenja što im sin više ne svira ili sam ja nešto propustio.

Edited by Bernard Panasonik
  • Upvote 2
  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Meni kara banana kao i x unazad, par pesama mi zanimljivo. A nesto sam cak i malo bio zagrejan da cujem.

Cak mi zabavniji onaj Go ahead and die u toj namernoj sljampavosti.

• 1 year later...