dr NIK@ Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 da ... soulfly NIJE nu... nego ima primese nua... i to malo... vec se vodila polemika kojoj kategoriji pripada i mislim da su se svi dogovorili da je to TRIBE METAL... tacnije nastavak "ROOTS"-a... a ogranicavati se toliko da se govori o tome da je sf nu ?! je stvarno na nivou debila... btw imati ulogu u formiranju nu metal scene... ne znaci svirati nu metal... ako koliko se JA secam... max nije ucestvovao u formiranju nu metal scene...vec je samo promovisao kvalitetne bendove... treba razlikovati te stvari... a to sto su deftonsi nu... a ajzbrn nije... jbg... i jedno i drugo su fantasticni bendovi... Mislim da si prevideo jedan znak koji stoji iza "solfly nije nu", a to je "?", sto poprilicno menja smisao recenice koju je izjavio scissors Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Mislim da si prevideo jedan znak koji stoji iza "solfly nije nu", a to je "?", sto poprilicno menja smisao recenice koju je izjavio scissors nikola sine... znam ja sta je on rekao hvala na gramatici... i stuff... ali soulfly nije nu... Quote
Ivan_Creed Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Soulfly jeste Nu jer tako postovani clanovi Odbora za Muzicko Obrazovanje i Kulturu (OMOK) YUM-a kazu, aman! A i to nije bitno... Quote
deftonerrrr Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Soulfly jeste Nu jer tako postovani clanovi Odbora za Muzicko Obrazovanje i Kulturu (OMOK) YUM-a kazu, aman! A i to nije bitno... nije bwe ! mada videces kada dodjes ovde...napicu te ... i ubedicu te u suprotno buahahahaha... i jos ponesto Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Jel na pesmi 'Bleed' ono 'dopevava' Fred Durst nesto???? Iliti, je guest vokal? Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Jel na pesmi 'Bleed' ono 'dopevava' Fred Durst nesto???? Iliti, je guest vokal? ma da bre... ILL MAKE YOU BLEED... gostuje na pesmi... smara... BRING IT ON ...ali se do jaja dere... Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Da, kao famozna izjava (koju sam citirao na LB temi) da ce od sada da 'skrate' ili ukinu rap i vise vriste! Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Da, kao famozna izjava (koju sam citirao na LB temi) da ce od sada da 'skrate' ili ukinu rap i vise vriste! da da da ...oni su sada neki hejteri... Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ma... slusao sam ga uzivo na radiJu....... lupao je do bola nesto... Ali ovo je o Dusevnoj MuHi tema.. Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Ma... slusao sam ga uzivo na radiJu....... lupao je do bola nesto... Ali ovo je o Dusevnoj MuHi tema.. ma jerk=.... Quote
dr NIK@ Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Jel na pesmi 'Bleed' ono 'dopevava' Fred Durst nesto???? Iliti, je guest vokal? Pa u svakom slucaju je guest vokal Quote
deftonerrrr Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Pa u svakom slucaju je guest vokal fred bogalj Quote
DDT Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Alo bre! Oc' te da lupam banove? Fred nije bogalj ... ni jer deftoneru. Kako te bre nije sramota tako o mome idolu? ... -> Quote
deftonerrrr Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Alo bre! Oc' te da lupam banove? Fred nije bogalj ... ni jer deftoneru. Kako te bre nije sramota tako o mome idolu? ... -> fred je one man show... to stoji...ali stoji isto da je bogalj ... sta mu je trebalo onoliko da se ugoji ?!!? Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 (edited) Ocigledno je DDT-u jedino Fred slaba tacka.... a zasto si ti toliko vezan za Fred-a...sta te to privlaci kod njega.... mora da si mnogo ljubomoran na Halle Berry...... Edited October 14, 2004 by NIK@NYT Quote
deftonerrrr Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Ocigledno je DDT-u jedino Fred slaba tacka.... a zasto si ti toliko vezan za Fred-a...sta te to privlaci kod njega.... mora da si mnogo ljubomoran na Halle Berry...... pa ko ne bi bio... Quote
deftonerrrr Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 limp bizkit... novi album ?! treba da izadje....kakav li ce biti ? Quote
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 fred bogalj Opet soulmate!Bravo Defi,sve novi prijatelji! Quote
deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 (edited) Opet soulmate!Bravo Defi,sve novi prijatelji! bolje da mi soulmate bude fred bogalj... nego ti... mislim nemam ja nista protiv toga sto si ti glup... ali zajebi ti to... Edited October 25, 2004 by deftonerrrr Quote
Ivan_Creed Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Neka neka (mozda ima leka)... Pustite Freda, mnogo pricasmo o njemu ovdJe!! Ko ga shisha, ne moze da prdne Soulfly-u!! Ha ha ha! Quote
dr NIK@ Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Vala ne moze, mada mi bas ovaj novi soulfly i nije privukao paznju... Quote
Vuk Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 ja mislim da je napravljena reklama za srpske fanove time shto je eyesburn odsvirao sa njima pesmicu... al neka, max se trudi Quote
Chicken Little 420 Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Respect za SOULFLY!!!!! Quote
Shamandalie Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Evo malo novih informacija..... Soulfly lançará DVD ao vivo em março Fonte: Rock Brigade (http://www.rockbrigade.com.br) Está confirmado para março o lançamento (nos EUA) do DVD The Song Remains Insane, do Soulfly. Produzido pela Villains e dirigido por Kimo Proudfoot, o DVD traz diversas apresentações do Soulfly pelo mundo afora, além de conter todos os clipes (Bleed, Back To The Primitive, Seek 'N' Strike e Prophecye) e uma entrevista com Max Cavalera. O DVD traz como bônus trechos de performances ao vivo de Attitude, First Commandment, No Hope = No Fear, Pain, Mars e Wings. Quote
Recommended Posts