zak Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 samo da ne znas, ne gledamo svi shpanske serije... Quote
Shamandalie Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 samo da ne znas, ne gledamo svi shpanske serije... Pa ne moras da gledas spanske, gledaj brazilske, posto je ovo vest sa jednog brazilskog sajta, dakle ovo je portugalski jezik. Ukratko, stize nam DVD Soulfly-a u martu sa svim spotovima ovog benda, snimcima zivih nastupa, intervju sa Maxom itd... Quote
Troglavi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 (edited) ja kontam sintagmu "shpanska serija" kao pojam jedne kulture i nekih sharmantnih socioloshkih fenomena vishe negoli kao geografski pojam io soi con tres cabesas tu se moje znanje nazalost zavrsava... a i ti vesela zgutana igrajuca banano, nemoj sad tu kao da se izvlachish kad se zna da otkidas na one serije na stankomu i koshavi... dakle, josh jednom-NE na one haj-tek tehnologije fensi nasminkane namazane serije sa pinka i sl. vec na one sto se snimaju po kokosinjcima ikacharama i shtalama... Edited January 11, 2005 by Troglavi Quote
C.A_R.I.A. Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Vala ne moze, mada mi bas ovaj novi soulfly i nije privukao paznju... pa cek,valja li ? kakav je album ? Bas los ? Quote
Shamandalie Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 io soi con tres cabesas tu se moje znanje nazalost zavrsava... a i ti vesela zgutana igrajuca banano, nemoj sad tu kao da se izvlachish kad se zna da otkidas na one serije na stankomu i koshavi... dakle, josh jednom-NE na one haj-tek tehnologije fensi nasminkane namazane serije sa pinka i sl. vec na one sto se snimaju po kokosinjcima ikacharama i shtalama... Pa verovatno se tu zavrsavaju i sva ta ostala tvoja znanja. Ako imas nesto da mi kazes, kazi mi licno, ako smes, bas bih volela da se pokazes, lako je pljuvati po forumima. Toliko o Soulfly, inace, za tvoju informaciju, sa Maxom cavalerom sam prosle godine licno radila intervju i to na portugalskom, emitovan je vise puta na tv, a imam ga i u svojoj arhivi. Uskoro bi Max trebalo da dodje u Beograd, a izrazio je zelju da upozna fudbalere Crvene zvezde i prisustvuje derbiju C.zvezda- Partizan. Quote
Troglavi Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 (edited) koj' tu qratz bre???>>>... ni u jednom trenutku nishta rek'o protiv tebe nisam, jebote ergo, nemam ama bash nista protiv tebe samo, ali samo sam rekao moje vidjenje, kao pretpostavljam i zakovo vidjenje shpanskih serija koje su sinonim za veci deo stvari sto sam napisao. vesela zgutajuca banana je zak-->pogledaj avatar mogu da se pokazhem anytime... bitch prepucavanja su ti, izvini sto ti ovo kazem, ali na nivou treceg razreda osnovne kada svi klinci govore stvari tipa celava ti keva ili zalim sluchaj i za tvoju informaciju i sl... i ne seri da si radila interview sa maxom?I TO NA PORTUGLASKOM??!!!! BRAVOBRAVOBRAVO MORA DA SI JAKO PONOSNA boze zasto ja nisam kao ti??? a za cz...svaka chast... Edited January 11, 2005 by Troglavi Quote
Ivan_Creed Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 @Charmed - nije fazon da postujes na portugalskom i ne diraj Troglavog, jer te on nije dirao! @Troglavi - stay hladan! Quote
Troglavi Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 pazi jedino ako sam te uvredio sa io soi con tres cabesas u kom slushaju su me slagali da to na shpanskom znaci da imam tri glave. Verovatno je neka psovka, i sl. a znanje je lako proveriti sta god da te je toliko razljutilo, cak i da jesam kriv---izvinjavam se Quote
Vuk Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 pa cek,valja li ? kakav je album ? Bas los ? pa... ima nekih momenata, ali je ispod proseka. To je moglo (po meni) mnooooooooooogo bolje... ziv bio pa video Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 jo drunken-munky kad dolazis?i jel istina ono za stalno? Quote
Vuk Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 daaaaaaaaaa dolazim i ne mrdam guzicom iz srbije!! jebesh truli zapad, mamu li im jebem bolesnu!!! jel istina da je max jedno vreme ziveo u bg-u, pa se odselio jer mu riknulo unuche isl??????? Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 jes istina,kolko sam cuo... nego cujem okupljas neki bend sa kokanom,pa reko ako vam treba dobosar tu sam! Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 nego,sta to tolko nevalja na trulom zapadu pa si se odlucio za povratak??? Quote
Vuk Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 necu da spamujem ovde prichacu ti dok budemo rendali sira kroz mesec dana, a ako ti se zuri, onda trazi na pp Quote
BOGOVI_ZAO Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 ma kad se vidimo cemo teramo shegu... Quote
CYBERWASTE Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 ako neko ima tekst pjesme PAIN sa CHINOM MORENOM iz DEFTONESA neka da link ili mi posalje na pp,ja imam samo jedan dio,a onaj dio kad CHINO repuje mi hitno treba!!! Quote
CYBERWASTE Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Cavalerin "projekat" stid me da nazovem to bendom.Dakle pjesma Bleed ocajnicki pokusaj da se iskopira Roots bloody roots a onda pjesma; Just let your soul fly free je jebeno gora nego Britni Spirs sve u sveu Maxu porucujem da pocne da razmislja o svojoj buducnosti i o tome shto je Metal a shto je Hip Hop ti si debil kad si ovo napisao,bleed nema nikakve veze sa roots bloody roots Quote
Uros Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 ako neko ima tekst pjesme PAIN sa CHINOM MORENOM iz DEFTONESA neka da link ili mi posalje na pp,ja imam samo jedan dio,a onaj dio kad CHINO repuje mi hitno treba!!! POGLEDAJ OVDE DARK LYRICS NISAM SIGURAN DA IMA ALI VREDI PROBATI! Quote
CYBERWASTE Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 gledao sam,i tamo je samo jedan dio pjesme Quote
Zakk Fade To Black Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Kao prvo mrzim Nu-metal,kao dva to nije metal,kao tri soulfly nije nu metal za razliku od sranja kao sto su Linkin Park,Limp Bizkit & co.)(vise vuce na Trash.)Kao cetiri ja sam veliki fan Morrisona.Poruka za onog koje otvorio temu-Kad ceo Nu-Shit bude imao fanova koliko Doorsi tog dana ce biti jebena apokalipsa.Ovo slobodno moze da se obrise,ja sam rekao svoje! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 kao pet nije trash nego thrash... whatever dude... Quote
zak Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 kao shes' neces ti dugo cekati na apokalipsu... btw ima tome dosta leta otkako je morison otputovao Quote
Uros Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 I JA VOLIM MORISONA I DORSE, ALI KOGA JE ZA TO BRIGA NA OVOJ TEMI!!!! ISTO VAZI I ZA Zakk Fade To Black Quote
Recommended Posts