Troglavi Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 otputovao, i svaka mu cast i hvala mu na svemu bio je genije koji se jednom radja i jedna od najintrigantnijih licnosti rock muzike a trenutak je drugaciji... Quote
CYBERWASTE Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Kao prvo mrzim Nu-metal,kao dva to nije metal,kao tri soulfly nije nu metal za razliku od sranja kao sto su Linkin Park,Limp Bizkit & co.)(vise vuce na Trash.)Kao cetiri ja sam veliki fan Morrisona.Poruka za onog koje otvorio temu-Kad ceo Nu-Shit bude imao fanova koliko Doorsi tog dana ce biti jebena apokalipsa.Ovo slobodno moze da se obrise,ja sam rekao svoje! zasto ljudi govore nu-shit metal nikad mi nece biti jasno??? Quote
Troglavi Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 zato sto takvi ne umeju da odvoje rec new od reci shit... Quote
zak Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 zasto ljudi gotive kerry-ja kinga nikad mi nece biti jasno... lik je budala... Quote
C.A_R.I.A. Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 R.i.p za maxovog unuka.. Smirite se ljudi malo,dajte postovanje. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 zasto ljudi gotive kerry-ja kinga nikad mi nece biti jasno... lik je budala... jebote Zhare jesi ti normalan!!??? Nemoj tako o Slejeru sira ti narendam!! Quote
Ivan_Creed Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Kao prvo mrzim Nu-metal,kao dva to nije metal,kao tri soulfly nije nu metal za razliku od sranja kao sto su Linkin Park,Limp Bizkit & co.)(vise vuce na Trash.)Kao cetiri ja sam veliki fan Morrisona.Poruka za onog koje otvorio temu-Kad ceo Nu-Shit bude imao fanova koliko Doorsi tog dana ce biti jebena apokalipsa.Ovo slobodno moze da se obrise,ja sam rekao svoje! Ajde ti idi za tvojim Moronisonom... Ili si zainteresovan za vise info o Nu-Metalu? Dokle vise ovakvih Sekija Turkovica?? Quote
Lhabia Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Samo vi nemojte da mi dirate Maxu i sve ce biti ok! Quote
Troglavi Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ma g-dine subotha ne reche zharule da je koljach sranje, vec reche da je king drkosh... sto ispade da je tachno... onaj nesporayum sa bobanom ne mogu da mu oprostim... ---even worse---boban htede da se oni izmire ali je kingu sujeta toliko suzila pogled na svet da se bash kretenski ponashao... a seki turkovic je cesta pojava... vazda bilo vazda bice... Quote
zak Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) ma g-dine subotha ne reche zharule da je koljach sranje, vec reche da je king drkosh... Exactly. Slayer rula, King kao gitarista rula King kao covek budala... al necu vise da spamujem jer moderatori su se povampirili koga interesuje ovo sa Flynn-om www.machinehead1.com u sekciji 'Diary' on je sve lepo napisao Edited February 10, 2005 by zak Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 hm.. stvarno bezveze.... a nikad mi nije bilo bas jasan taj njihov sukob- sta Keriju se nije svidjala njihova kasnija muzika i zato se nadrkao na njih??!! potpuno besmisleno... Quote
Troglavi Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 pa da nazvao je flynna jos mnogo pre zvanicnog sukoba prodatom pickom(sold-out pussy) na sta je flynn ocutao pa je nekih par meseci nakon izlaska superchargera i zvanicno poceo da sere i da prekida sve veze sa mh, i zvanicno da ih se odrice u ime thrasha(ne znam ko mu je dao to punomocje...)...pogotovo sto mh i nije bio chist thrash...imao je elemente, naravno, ali nikada nije bio pure... prekidam sa spamovima... Quote
Vuk Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 baaaaaaaaaaaaaaaaaaa - M jeste biJo 100 % thrash (na prvojem aljbumu) enivej - SOLFLAJ nije, iako sepultura to jeste bila - aj se vratimo na temu Quote
Troglavi Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 ajde ali po mom misljenju cak i na burn my eyes, koji je revitalizacija thrasha, nije sve skroz thrash... bar ne onaj massan stereotipni...da jeste, ne bi bio toliko veliki i vazan album koliko inache jeste... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 ja se apsolutno slazem sa svim ovim sto je Troglavi napisao gore jelte.... a cudi me da ti Majmune stari thrasher imas takvo misljenje o BME.... ma dodjite svi na MH pa da raspravimo to ko ljudi a ne ovde.. ja se 'prostim' zbog spama... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 pa cek,valja li ? kakav je album ? Bas los ? Pa nije los, ali mi nekako lose zvuci...gotovo da me uopste ne hvataju pesme... ne znam zasto ali jednostavno je tako... mozda sam suvise fancy za njega (novi album) Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 koj' tu qratz bre???>>>... ni u jednom trenutku nishta rek'o protiv tebe nisam, jebote ergo, nemam ama bash nista protiv tebe samo, ali samo sam rekao moje vidjenje, kao pretpostavljam i zakovo vidjenje shpanskih serija koje su sinonim za veci deo stvari sto sam napisao. vesela zgutajuca banana je zak-->pogledaj avatar mogu da se pokazhem anytime... bitch prepucavanja su ti, izvini sto ti ovo kazem, ali na nivou treceg razreda osnovne kada svi klinci govore stvari tipa celava ti keva ili zalim sluchaj i za tvoju informaciju i sl... i ne seri da si radila interview sa maxom?I TO NA PORTUGLASKOM??!!!! BRAVOBRAVOBRAVO MORA DA SI JAKO PONOSNA boze zasto ja nisam kao ti??? a za cz...svaka chast... E kako si glup....pa zar ne vidis da pokusava da te smuva da se vidite...ccc... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 jes istina,kolko sam cuo... nego cujem okupljas neki bend sa kokanom,pa reko ako vam treba dobosar tu sam! i ako ti treba djitarist tu je chilislav... Quote
Troglavi Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 pa da vidish, nisam razmisljao na taj nacin... a ja mlad i naivan... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 zasto ljudi gotive kerry-ja kinga nikad mi nece biti jasno... lik je budala... sad bi ti ga da mi nisi imenjak... Quote
Vuk Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 pa kerry king jeste drkadzija iako mi je idol - tu nema zbora chovek je egocentrichna makina za prozivanje... ali - ovdi je rech o maxu, a ne o kralju Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Danas sam bio na rostilj sa Paul Di'annom i Max Cavalerom bilo je opasno!!!POZ Quote
Ivan_Creed Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Jel se ti to saLJis ili stvarno? I ako jesi, sta se slusalo na tom rostilju (ako niste slusali narodnu, ne priznajem rostilj)?? Quote
Recommended Posts