Mr.Crowley Posted June 17, 2001 Report Posted June 17, 2001 Ovaj bend ima cetiri albuma Black Earth, Stigmata, Burning Bridges i Wages Of Sin... i sva cetiri su odlicni albumi. Od Stigmate imaju dve gitare pa su im u pesmama prisutne terce... fanovi su Maiden-a i Slayer-a i predstavljaju spoj melodicnosti prvih i agresivnosti drugih. Ako je neko slusao ovaj bend bio bih srecan da porazgovaramo o njima ... zanima me da li su svima tako genijalni kao meni? Quote
Svantevid Posted June 21, 2001 Report Posted June 21, 2001 ODLICAN BEND!!! Najbolja pesma je Seed Of Hate, inace novi album je fucking unbelievable, Pevacica me stvarno iznenadila. pozdrav Quote
Katahazah Posted June 21, 2001 Report Posted June 21, 2001 Slusao sam neke pesme sa Stigmate! Uuuu, mnogo jak album! Samo dosta im stvari vuku ka Thrash/speed-u, mozda je to taj uticaj Slayer-a o kome se prica!? Quote
Svantevid Posted June 21, 2001 Report Posted June 21, 2001 Stigmata je dobar album, ali Burning Bridges je mnogo bolji, kao Carcass. Quote
Katahazah Posted June 22, 2001 Report Posted June 22, 2001 Da, da... Jaoj, kako me rasplacete kad neko pomene Carcass! Pa zasto bas oni da se raspadnu??? Istina nisu imali da ponude nista novo i revoluciorno, ali ipak mnogo su mi drag bend! Da se vratim na temu... Kol'ko su oni poznati! A kol'ko ih ljudi slusa, prosudite sami! Meni su negde u sredini po kvalitetu, ali po ideji i spoju u samom vrhu! Quote
Leviathana Posted June 22, 2001 Report Posted June 22, 2001 Nemam Album od njih, medjutim sam njih gledala live 1999, bas su bili genialni, moracu kupiti album, samo jos neznam koj Quote
Mr.Crowley Posted June 23, 2001 Author Report Posted June 23, 2001 I Stigmata i Bridges su super albumi...najlosiji je Black Earth, on je snimljen sa jednom gitarom... Ne lice bre na thrash, previse je melodicno za thrash. Ovaj novi album je super... ova devojcica bas peva...iz besike! Quote
Katahazah Posted June 23, 2001 Report Posted June 23, 2001 Devojcica!? Mozda je ima na novijim albumima ali na Stigmati ja samo vidim muski bend! Quote
Mr.Crowley Posted July 5, 2001 Author Report Posted July 5, 2001 Devojcica "peva" samo na najnovijem albumu Wages Of Sin... Zove se Angela Gossow i bila je u Morbid Angel-u. Cak i izgleda dosta lepo. Quote
lemmy sixx Posted March 13, 2002 Report Posted March 13, 2002 Fantasticni su...najjaca pesma:"Sinister mephisto"! Quote
King Diamond Posted March 14, 2002 Report Posted March 14, 2002 Devojcica \"peva\" samo na najnovijem albumu Wages Of Sin... Zove se Angela Gossow i bila je u Morbid Angel-u. Cak i izgleda dosta lepo. nazalost da "devojcica" je dobila rak grla inace meni jedan od najdrazih death bendova! Quote
Baphomet Posted March 14, 2002 Report Posted March 14, 2002 fenomenalan bend ! prvoklasna svirka... ali jeste li sigurni u tu informaciju o pevacici (King i Atomant)...gde ste to culi ? www.archenemy.net Quote
atomant Posted March 15, 2002 Report Posted March 15, 2002 Ja sam procitao na nekom sajtu...ali ne mogu sada sa tacnoscu da ti kazem i link Quote
Baphomet Posted March 15, 2002 Report Posted March 15, 2002 Kiiiiiiiiing....gde si cuo da devojka ima rak ? Quote
Baja Car Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 Dobro je sto je otis'o ovaj pevac posto je Burning Bridges upropastio sa svojim ocajnim vokalom. Odlican bend. Zelite da cujete jednu od najboljih solaza svih vremena, Beast of man 2:45-3:10. Izvol'te molim. Quote
scissors Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 hmmm ja znam da sam vidio da ima rak grla na nekom web sajtu sa vijestima, koliko me sjecanje sluzi :? :? Quote
azal Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 nebrinite ljudi...oporavila se....mislim da nije imala rak neko je sjebalo grlo totalno sigurno zbog urlanja i morala na operaciju. Inace.....oparavila se....sviraju na nekom festivalu u Los Angeles-u za mesec dana. Ja obozavam Arch Enemy...video sam ih uzivo na Burning Bridges turneji......ubili su me!!!! Svirka je velicanstvena. Ako se pitate gde je stari pevac sa prva tri albuma....on ima novu grupu u istom stilu zvana NONEXIST prvi album se pojavljuje uskoro. Grupa je sa gitaristom iz odlicne progressive grupe Andromeda. azal Quote
Baphomet Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 ma kakav crni rak...koji vam je ? pa ne leci se rak penicilinom u bolnici za dve nedelje ! eventualno je sjebala krajnike ili sl. Quote
gollum junior Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 Jedan od najboljih death-metal band-ova na planeti. Quote
scissors Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 uskoro cu raditi interview sa njima, tj. pomoce mi momci iz ove jedne lokalne radio stanice, imaju kontakt sa njima, pa cete moci da vidite interview na mom sajtu krajem maja Quote
atomant Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 Jelmoze neko pitanje od strane moje malenkosti Quote
scissors Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 ajde recite pitanje, vasa malenkosti Quote
Guest kArLo Posted April 22, 2002 Report Posted April 22, 2002 E kad se setim jod '98 valjda kada sam cuo na radiju Beast of man... Quote
Recommended Posts