Melodicus Deathus... Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jeste. Ne mogu da kazem koja je najbolja, ali mogu da kazem koja je MENI najbolja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 ni sam ne znam zashto oduvek sam izbegavao da slusham ovaj bend... ali preslushao sam zadnji album Rise Of The Tyrant i potpuno sam odushevljen, savrshenstvo je mala rec za ovo remek delo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Bas mala rec!!! Najbolji metal band!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Pa, neko ih voli a neko ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 ni sam ne znam zashto oduvek sam izbegavao da slusham ovaj bend... ali preslushao sam zadnji album Rise Of The Tyrant i potpuno sam odushevljen, savrshenstvo je mala rec za ovo remek delo. Ubaci u plejer Wages of sin !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Sto ih vise slusam, sve su bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest .:epitaph:. Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Arch Enemy.... superishka bend ... totalno Sto se tice diskografije Doomsday Machine mi je totalno jak album Rise Of Tyrant je onako sta ja znam nije los.. ali starije stvari su mi mnogo bolje.... ali naravno Arch Enemy KEEP ROCKIN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Jel ima neko komentar na pesmu Ravenous?? Kad sam chuo pesmu, bilo je samo.....AAAAAAAAAAAAAa kako je dobrooooo, interesuje me shta wi mislite o njoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Imaju oni i boljih. Zapravo, bilo koja sa prve polovine Rise Of The Tyrant može da je oduva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Savage Messiahhhhhhhhhhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Shta radi Angela dok drugari iz benda karaju ribe posle 'certa??????!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Drka picu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 'ajmo da vidim odgovore, mene i drugara zanima ovo, on je postavio ovo dobro pitanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Kupi dildo i kurci se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Angela je dama i možete svi da ga pušite. I čisto sumnjam da se ovi krešu posle svakog certa, oni su profesionalci, a ne američki gaycore bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Angela je dama i možete svi da ga pušite. I čisto sumnjam da se ovi krešu posle svakog certa, oni su profesionalci, a ne američki gaycore bend. Sha se palish bre ko fica na gurku,zebavamo se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Pa zar Angela i Michael nisu u vezi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nije ti to Moby Dick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Koliko ja znam, bili su njih dvoje u vezi i to bas dugo, ne znam da li su jos uvek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Negde oko 2001. mislim pa nadalje... Edited April 9, 2008 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Pa, pretpostavio sam da je bila u vezi sa nekim iz benda... Pre neki dan sam pogledao DVD AE-ja, ne znam tachno odakle, kada svi imaju majice na chijim poledjinama pishe "Pure Fuckin' Metal" , jebanje mame od koncerta!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Da....mene je 'cert takodje odushevio, hvala na tom cd-u ...anyway...da li ima ikakvih vesti o novom albumu? da li su zapocheli turneju, ili nije izasho josh uvek?...hm..je li iko preslushao neke pesme? .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Da....mene je 'cert takodje odushevio, hvala na tom cd-u ...anyway...da li ima ikakvih vesti o novom albumu? da li su zapocheli turneju, ili nije izasho josh uvek?...hm..je li iko preslushao neke pesme? .... Tek su izbacili novi album tesko da ce novi skoro. Arch Enemy je prilicno dobar band, ali nekako odaje osecaj lenjosti. Svi ovi noviji albumi posle wages of Sin, pola albuma bude okej a pola dosta osrednje , i naravno svaki album ima barem jednu onako jebacku pesmu. Ja vishe volim Arch Enemy u periodu dok jos Angela nije zamenila Johana . Najbolji album mi je Burning Bridges. Nije to da mi se nesvidjaju Angelini vokali(pak ja mislim da su bolji od johnovih), nego jendostavno u tom periodu su bili vishe thrash influisani i donekle licili na Carcass. Jednostavno mi vishe leze iz tog perioda nego sad. Iako nemam nista poritv novih albuma cak naprotiv Dead Eyes see no future mi je omiljena Arch Enemy pesma. Ali jedna stvar ostaje , a to da Michael Amott nije gitarist Arch Enemy, ovaj bend bi bio samo jos jedan solidan band u moru slicnih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Vise volis Johanov period od Angelinog??? E, nek' sam i ovo cuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tek su izbacili novi album tesko da ce novi skoro. Arch Enemy je prilicno dobar band, ali nekako odaje osecaj lenjosti. Svi ovi noviji albumi posle wages of Sin, pola albuma bude okej a pola dosta osrednje , i naravno svaki album ima barem jednu onako jebacku pesmu. Ja vishe volim Arch Enemy u periodu dok jos Angela nije zamenila Johana . Najbolji album mi je Burning Bridges. Nije to da mi se nesvidjaju Angelini vokali(pak ja mislim da su bolji od johnovih), nego jendostavno u tom periodu su bili vishe thrash influisani i donekle licili na Carcass. Jednostavno mi vishe leze iz tog perioda nego sad. Iako nemam nista poritv novih albuma cak naprotiv Dead Eyes see no future mi je omiljena Arch Enemy pesma. Ali jedna stvar ostaje , a to da Michael Amott nije gitarist Arch Enemy, ovaj bend bi bio samo jos jedan solidan band u moru slicnih. pa dobro, mishljenja su podeljena, svako gradi/ima neki svoj ukus ja sam vishe za ''novi AE'' sa Angelom..., da na novi album sam i mislila ovaj ''Rise of the Tyrant'' je li iko preslushao itd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts