Grobodan Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Šta, Angela neće pevati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Samo ti kenjaj, ali ovo izdanje će da sabija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Au nisam znao za to... Btw, jedva cekam... Btw 2. Svaki album....keva....AOR, Doomsday....najveca keva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Meni je ova era Arch Enemya ona od Wages of the Sin pa naovamo samo okej i nish vishe, nisam uopshte preterano odusevljen njom. Dok mi je ona prva era nachi prva tri album veoma dobra, mislim vidi se da od kada je Angela dosla u bend oni se trude da budu nki moderni melo death ,a da su pre bili neki melo-death tipa Carcass, ATG..... najbolji album mi je definitivno Burning Bridges pa Stigmata. \m/ Tako da definitivno jedva cekam ovaj novi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 "Wages Of Sin" Sa Anthemsom nije da su otisli u kurac, ali me ova Sabina2 nervira iz albuma u album sve vise i vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Valjda je sve stvar ukusa, ali ja teško mogu da zamislim vokal gori od Liive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ja ovaj bend apsolutno ne simpatisem,burning bridges kida,ovo sa angelom mi uopste nije interesantno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Meni se sviđaju samo albumi sa Angelom, ovo pre nje je nekako prosečno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Valjda je sve stvar ukusa, ali ja teško mogu da zamislim vokal gori od Liive. Takodje. Samo kad se setim onog "Bury Me An Angel" spota - da nije njega, pesma bi bila zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 U tom spotu izgleda kao Satyr koji je upao u hlorovodoničnu kiselinu. Čitav album je usrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Hehe, stvarno, to je taj "Black Crow On A Tombstone" imidz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Stvarno ochajan vokal..... zashto li su njega izabrali uopshte. Ali meni on nesmeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Stvarno ochajan vokal..... zashto li su njega izabrali uopshte. Ali meni on nesmeta. Zašto mi ovo neodoljivo liči na neki Tešin post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Mislis, (ne)tolerantan a u sustini kontradiktoran? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Okej ostao sam vam malo duzan. Nesvidjaju mi se njegovi vokali, ali isto tako mogu da slusam starije radove Arch Enemya bez problema , necu zbog njegovih loshih vokala da se odrekenem starog AEa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Valjda je sve stvar ukusa, ali ja teško mogu da zamislim vokal gori od Liive. :pivopije: Sve pre Andjele je MENI, ogradjujem se, apsolutni prosek...sto ne znaci da sam u pravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) pa znaš kako. anđela ima faza- delova albuma - kad interesantno zvuči, ali je za mene načelni problem sa njom je što je sva predvidiva. Edited March 23, 2009 by eileen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Pošto ja generalno nisam ljubitelj muzike sa growl vokalima, ne vidim zašto bi mi smetao vokal jednog od retkih bendova u okviru ovog pravca koji mogu da slušam. To vi što ste verziraniji od mene na terenu death metala možete da tražite dlaku u jajetu i kritikujete Angelin vokal. Meni je svaki growl isti, samo da dotični pevač/pevačica ume da ga izvuče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Angela kida uzivo....a to je najvaznije (doduse, nijedan 'raniji' live snimak Arch Enemy-a nisam pogledao...a kontam da nisam nista ni propustio) !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 verujem... ona i zvuči veoma uvežbano. bila sam svojevremeno na njenom sajtu daje dobre savete pevačima. pevačke savete, prave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Npr. ja sam gledao par liveova sa Angelom i bio sam poprilichno razocharan. U pojedinim trenucima gde nemoze da otpeva pochne da se dere ,sto kada par puta uradi u istoj pesmi moze da postane iritirajuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ma daleko je ona od savršenog pevača. ne kažem. ali ume da growluje. samo, pazi. na turneji, to treba raditi svako veče brale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Plus sto je pre jedno 5-6 godina vec imala jednu zajebanu operaciju na glasnim zicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Plus sto je pre jedno 5-6 godina vec imala jednu zajebanu operaciju na glasnim zicama. ja mislim da je cak i dva puta operisala glasne zice, ako me pamcenje ne vara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts