Demon Seed Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 (edited) Meni nikad njegov vokal nije bio nešto specijalno, ali jes' bolji od ovih žena, a svakako su tada svirali bolji dm, tako da pozdravljam... Edited January 23, 2016 by Demon Seed Quote
azal Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 imao je interesantan vokal. uopste nije delovao kao svedjanin. realno vise zvuci kao barney. nije bio taj ocekivani ala at the gates/in flames vokal. a i realno su pesme/riffovi/solaze iz tog perioda ludnica Quote
Grobodan Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Skroz se slazem, pravo poredjenje za Barnija, to je taj lajavac stil. Izazvan ovom temom skinuh Stigmatu I Burning Bridges sa police, sad mi Silverwing, Beast of man, Pilgrim i ostali hitovi ne izlaze iz glave danima Quote
vudun Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Imam neke njihove stare empetrojke koje je Solicitor rezao. Ništa nisam slušao od Anthems of Revelation. Od vremena pa do sad. Quote
vudun Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Dobro je. Tako sam ga jednog letnjeg popodneva slatko drknuo na Gosovku i rešio da raskrstim s ovim bendom za sva vremena. Diskove nisam spaljivao, to je Kuruzova rabota. 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 audio: http://getmetal.org/death-metal/97509-arch-enemy-war-eternal-tour-tokyo-sacrifice-live-2016.html video: http://getmetal.org/death-metal/97487-arch-enemy-war-eternal-tour-tokyo-sacrifice-2016.html Quote
oʞɾoƃ Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Baš slušam War Eternal malopre i kontam koliko mrzim ovaj bend u poslednje vreme. Najgori NWOBHM elementi obučeni u melodeath, sa ekstremno iritantnom pevačicom na koju ga bacaju hiljade tinejdžera pred izlaskom iz metal faze. We Will Rise je jedna od najvećih metal himni ikad snimljenih, Doomsday Machine i Rise of the Tyrant nemaju lošu pesmu. Pušite ga hejteri. Quote
Demon Seed Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Ja isto ko Vudun ništa posle Anthems of Rebellion, i veruem vam sve xD Quote
HUMAN Posted June 30, 2017 Report Posted June 30, 2017 We Will Rise je jedna od najvećih metal himni ikad snimljenih Auuuuh Gojko, kako možeš napisati ovako nešto bez ovoga Meni ta pesma (spot ustvari) vazda išla na racq, uvek morala da ide na Headbangers Ball-u kada je ponovo počeo da se emituje oko 2005-e Arch mi je bio Ok dok je Liiva bio u bendu, imam Wages of Sin, onako, nije loš, ali sam posle njega potpuno izgubio interesovanje za njih, mnogo pičkasto bre.. 3 Quote
Grobodan Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Baš slušam War Eternal malopre i kontam koliko mrzim ovaj bend u poslednje vreme. Najgori NWOBHM elementi obučeni u melodeath, sa ekstremno iritantnom pevačicom na koju ga bacaju hiljade tinejdžera pred izlaskom iz metal faze. We Will Rise je jedna od najvećih metal himni ikad snimljenih, Doomsday Machine i Rise of the Tyrant nemaju lošu pesmu. Pušite ga hejteri. Zaboravih ovo da iskomentarisem, pa ti albumi koje si naveo zvuce potpuno isto kao onaj koji hejtujes Nego novi spot Ko im pise ove tekstove vise jebote 2 Quote
Demon Seed Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Stereotype fools, playing the game, nothing unique, they [lyrics] look all the same 3 Quote
kuruz Posted July 22, 2017 Report Posted July 22, 2017 + http://www.youtube.com/watch?v=iXQFd7dcu_A Quote
Havočka Posted July 23, 2017 Report Posted July 23, 2017 mali by to odstrelit pripadne aspon sterilizovat aby svoju debilitu mohli sirit dalej 1 1 Quote
vudun Posted July 23, 2017 Report Posted July 23, 2017 у портланду црнце избацују из аутобуса. 5 Quote
Haos sam ja Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Sto je najgore, uzivo stvarno zvuce odlicno, veoma cisto i razgovetno, kao na snimku, tako da oni koji ih vole definitivno treba da overe ovaj cert u BG-u. Nazalost, kod mene ovaj bend samo izaziva gnar, katastrofalna muzika. Valjda ne postoji bend kod koga postoji veca disproporcija izmedju individualnog talenta clanova i finalnog proizvoda. Klasican waste of talent bend. 5 Quote
HeLLsarma Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Do 2007 su albumi bili Boze pomozi, ovo sad je katastrofa. Prva tri su odlicni, prvi sa Angelom super, drugi sa njom solidan, a ostalo pada kvalitete sa narednim izdanjem. Na Brutalu sam pogledao pola sata nastupa i iskreno mi je bilo razocarenje. 2 Quote
bradilko Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 DI IGL FLAJS ALOUN!... ultra cringe. 4 Quote
[Nocturno] Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 https://getmetal.club/127334-arch-enemy-will-to-power-2017.html 1 Quote
Recommended Posts