Guest kArLo Posted April 22, 2002 Report Share Posted April 22, 2002 Dobro je sto je otis'o ovaj pevac posto je Burning Bridges upropastio sa svojim ocajnim vokalom. Odlican bend. Zelite da cujete jednu od najboljih solaza svih vremena, Beast of man 2:45-3:10. Izvol'te molim. Liiva lose peva? Ti si poludeo nachisto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomant Posted April 22, 2002 Report Share Posted April 22, 2002 Pa jedno prosto...kada ce doci kod nas niko nas ne voli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted April 22, 2002 Report Share Posted April 22, 2002 Da, Oliva se kao pevac veoma lose pokazao na The burning bridges (koji imam original japansko izdanje (nije da se havlim ali jebiga )). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 23, 2002 Report Share Posted April 23, 2002 ok atomac, ionako uvijek sve bendove to pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted April 23, 2002 Report Share Posted April 23, 2002 .............. i uvek svi odgovore nesto tipa "Potrudicemo se da dodjemo......."........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 24, 2002 Report Share Posted May 24, 2002 Nabavio sam nedavno novi njihov album, "Wages Of Sin" i mogu reci da je sjajan. Ne znam kakvi su bili ranije, jer nisam jos slusao stare albume, ali ovaj mi se mnogo dopada. Da li je jos neko ovo slusao? p.s. Atomac, kako ti se svidja interview sa Arch Enemy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted May 24, 2002 Report Share Posted May 24, 2002 Pa i stari albumi su odlicni,jedino Burning Bridges malo zaostaje ali u principu nije ni to lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted May 24, 2002 Report Share Posted May 24, 2002 Da, slazem se sa Tormentorom, Burning Bridges bas zaostaje za ostalim a los vokal se potrudio da mi album zvuci jos lose. Scissors nabavi njihov najbolji album Stigmata-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 25, 2002 Report Share Posted May 25, 2002 Scissors nabavi njihov najbolji album Stigmata-u. hvala na preporuci, bas cu da ga skinem ovih dana :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomant Posted May 25, 2002 Report Share Posted May 25, 2002 Nabavio sam nedavno novi njihov album, \"Wages Of Sin\" i mogu reci da je sjajan. Ne znam kakvi su bili ranije, jer nisam jos slusao stare albume, ali ovaj mi se mnogo dopada. Da li je jos neko ovo slusao? p.s. Atomac, kako ti se svidja interview sa Arch Enemy? Super je...samo .... JOKE odlicno saznao sam ensto novo 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 25, 2002 Report Share Posted May 25, 2002 dobro je znas kako je bilo gadno praviti interview... lik se javlja telefonom na radio emisiju i onda postavljam mu pitanja, a sto posto je bio naduvan il tako hehe dok sam ja sklopio njegove recenice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 29, 2002 Report Share Posted May 29, 2002 meni se Burning Bridges najvise skidja.....mozda zato sto sam njega pro nabavio pa mi je tako drazi.... sve valja...i Stigmata, Wages of Sin i Back Earth. Chris Ammot ima jos jednu grupu Armageddon..prvi album Crossing the Rubicon je u istm fazonu i odlican....drugi album zvuci kao smoreni malmsteen...izbegavajte ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted November 29, 2002 Report Share Posted November 29, 2002 evo zbavih ovih dana malu kolekciju Arch Enemy-ja: - Black Earth (ima dobar šmek, ranije sam slušao par pjesama sa njega... produkcija je malo lošija, ali vokal i gitare su odlične totale m/ ) - Burning Bridges (nije loš, mada me nije pretjerano oduševio, ali preslušavaću ga još, ima vremena da mi se svidi ) - Stigmata (odličan album, hvala još jednom na preporukama. malo je neobičan za njih, ima neku atmosferu koju do sad još nisam čuo i dosta su experimentisali vidi se) - Burning Japan (uh kako jebu uživo a: a: a: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted November 29, 2002 Report Share Posted November 29, 2002 Kako bih voleo da imam Burning! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 Dobar bend ali bas da je brutal...Najbolji je stigmata a najmelodicniji burning bridges Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted December 16, 2002 Report Share Posted December 16, 2002 Dobar bend ali bas da je brutal...Najbolji je stigmata a najmelodicniji burning bridges pa nisu baš 100% ni melodični ni brutalni, tu su negdje između, zavisi od albuma do albuma... meni je lično najmelodičniji "Wages Of Sin" a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 3, 2003 Report Share Posted January 3, 2003 Čuo sam par pesama sa ribom i par starijih. Onaj prethodni vokal was pure shit, ali chick jebe keve. I to ne samo po izgledu Jebiga, slao sam mail da se uda za mene, al ko zna kome je to stiglo... Sad, ako mi za koji dan dodje neki šveđanin geeky-fucking-webmaster koji je primio dotični mail i pogrešno ga protumačio... sam sam kriv :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted January 4, 2003 Report Share Posted January 4, 2003 Angela ima odličan glas za jednu žensku osobu i izgleda dobro, to stoji... dobro se uklopila u bend... ali nije nikako bolja od Johana! taj čovijek kako je otpjevao Burning Bridges, Stigmatu... to Angela neće moći uraditi nikad :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 4, 2003 Report Share Posted January 4, 2003 zato je sva nada sa grupom NonExist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted January 5, 2003 Report Share Posted January 5, 2003 zato je sva nada sa grupom NonExist a: a: na ovom prvencu su malo sjebali produkciju vokala i bubnjeva, ali na idućem ima da jebu sve po spisku gdje mogu dva Jonaha da omanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 5, 2003 Report Share Posted January 5, 2003 slazem se....bas bubanj je stvarno ocajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted April 9, 2003 Report Share Posted April 9, 2003 znam da je malo bajata tema ali moram da izrazim divljenje za ovaj band, chuo sam samo Wages of Sin i Burning Bridges i oba su zakon videcu da nabavim i tu Stigmatu ako kazete da je tako dobra... p.s. nisam primetio da vokalu bilo shta fali chovek kida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted May 9, 2003 Report Share Posted May 9, 2003 jebote, dok sam ja nasao ovu temu....dupe sam odr'o.... Inace kada sam ih cuo prvo (album je Wages of Sin) nisam uopste provaio da je to death....jebote nesto su mi mlogo mekani :roll: a: nevermind, ostale albume nisam cuo (i nadam se da ce se neko smilovati i dati mi ih ) ali WOS jebe kevu...svidja mi se sto ima istripovane klavijature ima i lepih solaza, ali su mnoooogo nesto mekani... Sve u svemu meni se do jaja svidjaju!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted May 22, 2003 Report Share Posted May 22, 2003 Pesma Ravenous je jedna od najboljih pesama koje sam cuo u poslednje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 ja idalje odbijam da poverujem da na Wages Of Sin peva Angela Gossow.... :| :| Jebote koji je ono vokal, a kada vidim nju, prosto ne mogu da verujem da je ona otpevala Ravenous :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts