Jump to content

Recommended Posts

Posted
I am the enemy

I am the antidote

Watch me closely

I will stand up - now

angela-gossow.jpg

EEEeee pa kad postane keva,pa podoji,pa otpeva uspavanku, pa dete navuce insomniju do osnovne....eeeee... :mhihi:

• 3 weeks later...
Posted

vau ukyo, kako ti si mastovit!!! covek postovao link i ti pokupio prvi koji se nasao u rubrici slicnih i postovao!! eh, da mi je malo tvoje mastovitosti, verovatno bih usao u grupu tako pametnih ljudi kao sto si ti!

(ps zezam se, nemoj da se primas, nisi pametan)

Posted
vau ukyo, kako ti si mastovit!!! covek postovao link i ti pokupio prvi koji se nasao u rubrici slicnih i postovao!! eh, da mi je malo tvoje mastovitosti, verovatno bih usao u grupu tako pametnih ljudi kao sto si ti!

(ps zezam se, nemoj da se primas, nisi pametan)

Znam da je bio prvi na listi related videa, ali mi se mnogo dopao, zato sam ga postovao, ne zbog necheg drugog.

@The Carver, nisam crnogorac. Nadam se da necesh ostati sandy vagina zbog jedne prepirke.

Ipak je Kollias bog :meshuggah:

Posted

Kupih juče Black Earth reizdanje. Johan Liiva je najgori/najobičniji death vokal ikada. Kao da se neki petnaestogodišnjak dere preko dobre muzike. To što su ga izbacili je najpametnija stvar ikada... Još kad bi ponovo snimili neki album sa Angelom :(

Posted
Kupih juče Black Earth reizdanje. Johan Liiva je najgori/najobičniji death vokal ikada. Kao da se neki petnaestogodišnjak dere preko dobre muzike. To što su ga izbacili je najpametnija stvar ikada... Još kad bi ponovo snimili neki album sa Angelom :(

Slazem se,ko da su ga snimali dok je :seronja: !!!!

Black Earth sa Angelom !!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :muzicar::bend::tehkista: :tehkista: Nemogu da

zamislim koliko bih to bilo dooroo!

• 2 weeks later...