scissors Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 vjerovao ili ne... i meni je bilo teško povjerovati kako riba pjeva prvi put... a da tek vidite spot za "Ravenous" i malu (veliku ) plavušu dok gmiže po ekranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 :smajli koji balavi: x 5 Ajde mi daj neki link da vidim i to cudo a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 ah nemam link, to imam na video-kaseti samo a: ali ne znam, pogledaj na www.immortalvideos.com, možda imaju video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nesa_brus Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Dobar je ovaj album sa ribom, zaista neverovatno peva ali je meni najbolja pesma ipak Silverving sa Burning briges. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 "anthems of rebelion" me je razočarao... preslabo... možda dvije tri pjesme koje valjaju, ali ostatak je nekako... nedorečen... pjesme dobijaju energiju na početku, da bi nakon što angela drekne izgubile dosta... a i koliko mi se čini, vokal je joj je dosta lošiji... mutniji... a i još više su otišli u melodiju - "we will rise" je pjesma koja im ne treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 Ne znam Boro kakav je album , ali ova pesma "We Wil Rise" je odlicna, a i spot mi svidja, i riba mi se svidja i sve mi se svidja Cini mi se da je i stilski sasvim OK mada se dosta cuju klavijature pa je tacno da nije cvrst kao prethodni albumi, ali ipak mocno zvuci ... to sve na osnovu 1 spota pricam...kad cujem album onda mogu i vise da kazem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 "anthems of rebelion" me je razočarao... preslabo... možda dvije tri pjesme koje valjaju, ali ostatak je nekako... nedorečen... pjesme dobijaju energiju na početku, da bi nakon što angela drekne izgubile dosta... a i koliko mi se čini, vokal je joj je dosta lošiji... mutniji... a i još više su otišli u melodiju - "we will rise" je pjesma koja im ne treba Potpuno se slazem sa Scissorsom.Angeli je glas totalno otisao,a muzika je dosta iskomercijalizovanaPesme su mi nekako slabe,nemaju onu staru energiju.U nekim pesmama mi zvuce cak kao Machine Head,sto ne zelim bas da cujem od ovog benda...A ovo im je najprodavaniji album! Inace,We will rise mi je super pesma!Mnogo mi je mocna stvar,a i spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gore-m-milica Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 hehehe brutal i melodic hehehe pa dobro...meni se nesvidja...i narocito oni zenski vokali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 jebote, dok sam ja nasao ovu temu....dupe sam odr'o.... Takodje... Elem, Anthems je, moje mishljenje, malo "shtelovan" za novije generacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 Angela solidno peva (ali super izgleda moram da priznam), ali nista vise od toga. Rachel iz Sinister je jedno 10 puta bolja (u svakom pogledu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted April 27, 2004 Report Share Posted April 27, 2004 "anthems of rebelion" me je razočarao... preslabo... možda dvije tri pjesme koje valjaju, ali ostatak je nekako... nedorečen... pjesme dobijaju energiju na početku, da bi nakon što angela drekne izgubile dosta... a i koliko mi se čini, vokal je joj je dosta lošiji... mutniji... a i još više su otišli u melodiju - "we will rise" je pjesma koja im ne treba eh eh borische ...tj young jedi ....ne diraj mi u Arch Enemy nisu bas tolko losi ....ok imam i ja zamerke na album ali ipak da si nju gledao uzivo i generalno njihov nastup sve bi mogao reci sem da imaju nedostatak energije ...momci i zenska su zajebani likovi skroz )) ali bice vremena icicemo skupa na koncert pozdrav svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 džabe njima sve kad im je sranje album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scavenger Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Ne znam sta je i kakvo je, ali mi se vrlo svideo album, taj sa ribom, znaci slusao sam neki rezanac, sa Arch enemy i Where eagles dare, i vrlo mi je tesko da podnesem cinjenicu da u AE peva zensko a u WED musko. Kako god, bend je fenomenalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 džabe njima sve kad im je sranje album hehehe moram da te nerviram malo znam da ne volis kad se raspravljamo ali album im nije sranje i tacka and remember ...the dark side is stronger ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadful_Glare Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Dark Of The Sun je jedna od najboljih death metal pesama koju sam cuo, a nekako mi vise odgovara period kada im je pevao onaj lik(ne znam kako se zove). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Jebote...cura razvaljuje kako peva... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 johan liiva je ime starog pjevaca... sad je u Nonexist-u sa bubnjarem dark funerala i gitaristom andromede... jeben projekt usput, je li iko primjetio da se angela trudi da skine carcass vokale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 26, 2004 Report Share Posted September 26, 2004 Arch Enemy ce izbaciti novi EP Dead eyes see no Future 30.11.Tracklist: Dead Eyes See No Future (from Anthems Of Rebellion) We Will Rise (Live in Paris 2004) Burning Angel (Live in Paris 2004) Symphony Of Destruction (Megadeth cover) Kill With Power (Manowar cover) Incarnated Solvent Abuse (Carcass cover) E,sad,ono sto je meni smesno...ja sam slusao ovo kod Solija jos u julu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 sjajno ... sad cemo malo da promenimo klasican Symphoni pa cemo da slusamo obradu u KSTu ... drago mi je kad se obradjuje Megadeth al bas zasto ova prokleta simfonija, licno ne znam za pesmu me vise ubija u pojam u smara-jer-sam-je-chuo-212983927-puta fazonu vidim da mala angela&boys odma pozuruje da dobru prodaju prethodnog albuma odma unovci jos malo dok su vruci ziveli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake Healer Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Arch Enemy ce izbaciti novi EP Dead eyes see no Future 30.11.Tracklist: Dead Eyes See No Future (from Anthems Of Rebellion) We Will Rise (Live in Paris 2004) Burning Angel (Live in Paris 2004) Symphony Of Destruction (Megadeth cover) Kill With Power (Manowar cover) Incarnated Solvent Abuse (Carcass cover) E,sad,ono sto je meni smesno...ja sam slusao ovo kod Solija jos u julu. To je zato shto je ovaj singl izashao josh pochetkom godine samo u Japanu tokom AE japanske turneje. A uskoro ce biti izdat u ostatku sveta, ali sa joshh 2-3 extra live pesme Kill with Power obrada rula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Fantasticni su!!! We Will Rise Rulez!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Njih bas treba videti uzivo... Steta sto nije bilo prilike na onoj turneji sa Nevermore... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 Sjajni su, razvaljivanje samo takvo. "Wages Of Sin" rastura album kao i "Stigmata" Jos da povatam i starije albume vec besnim sto ne mogu postici sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dahlia Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 Novi EP je ripoff na nevidjenom nivou. Svidjali su mi se do pojave Angele (dobro, Wages of Sin moze da prodje tu i tamo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 slažem se.. anđela cepa grlo, ali jednostavno ne može da izvuče glasić ep je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts