Dani Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 Cepa, ali ne dovoljno dobro... nije bas da mi se nesto dopada kako peva... mnogo je to za nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 Do Burning Bridges su bili keva. Angela smara. dosadan vokal. Wages of Sin nije los...produkcija je keva (Andy Sneap! ) i ima dosta dobrih riffova...ali ne moze da se uporedi sa magijom prvih tri albuma. ovaj posle WoS...kako god da se zove..preslusao pola i smorio se. slusao neko NonExist? Johan Liiva i baja iz Andromede. cool shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dahlia Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 Do Burning Bridges su bili keva. Angela smara. dosadan vokal. Wages of Sin nije los...produkcija je keva (Andy Sneap! ) i ima dosta dobrih riffova...ali ne moze da se uporedi sa magijom prvih tri albuma. ovaj posle WoS...kako god da se zove..preslusao pola i smorio se. Skål Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 da dodam da je Johan bio mnogo bolji uzivo, i ako je ruzan ko pas. Angelu je lepo gledati (mada nije neka riba, niska je i ima veliko celo (5-head)) ali kad sam ih gledao sa njom...vise se cuju efekti na glasu nego sam glas. sa Johanom bila nikad jaca svirka...1999....15 ljudi u publici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Svidja mi se Leader OF The Rats... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul reaper Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 sta god da sviraju ono nije death,nije ni melodicni death,vise je neki melodicni thrash,a i onako ih ne gotivim tako da me boli kur_c sta sviraju samo mi smeta sto za njih govore da su death metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Black Earth – an album that is still hailed as a milestone in Swedish death metal... evo im swedish pevaljke... bolje joj ide vokal nego izgled... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 @soul reaper U pravu si, arch enemy nije death, imam neke njihove live snimke i sve to mi izgleda nekako smesno, onoj ribi je izgleda samo vazno da dobro izgleda, a sto im je muzika sranje to nikom nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Cista glupost od rasprave. Mogu i ne biti death metal, ali sigurno da sviraju bolje od 90% bendova tog zanra, pa se ti Soul Reaper-u j*** Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Meni su sasvim solidan bend! I ako nisam neki jak ljubitelj death-a! Dosta dobar vokal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul reaper Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Cista glupost od rasprave. Mogu i ne biti death metal, ali sigurno da sviraju bolje od 90% bendova tog zanra, pa se ti Soul Reaper-u j*** Poz! pusi ga deda a i nisu im nesto kompleksne stvari kad ih uporedim sa Deeds of flesh,Decrepit birth,Disgorge,Disavowed,Morbid angel,Monstrosity,Suffocation,Nile,..........................,ima stvarno previse bendova da bi ih nabrojao sve poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 We just have to release the BLOOD INSIDE. It is running cold and the brain is receiving it and interpreting and transmitting again and again and again. It is making us sick. A baroque thing, beyond all good taste. FOR THE RECORD NO ONE WILL UNDERSTAND WHAT IT IS ALL ABOUT THE DEAD NAME BACKWARDS AMEN IT JUST HAPPENED A LONG TIME AGO 33 YEARS AGAIN AND AGAIN AND AGAIN WHAT IS IT ALL ABOUT IT IS A PROMISE OF A LIFETIME NEVER RECORDED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Koji moron je u magazinu spomenuo da ArcH enemy spada u heavymetal!? zato sam i odlucila da nabavim nesto o njima kad ono u pitanju ebeni deathovci koji krc! Mogu oni i bolje-plus kad vec spominju zenski vokal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Doomsday Machine izlazi krajem jula. Evo ga tracklist i cover: 1. Enter The Machine (Intro) 2. Skeleton Dance 3. My Apocalypse 4. Carry The Cross 5. I Am Legend / Out For Blood 6. Mechanic God Creation 7. Machtkampf 8. Slaves Of Yesterday 9. We Are One 10. Taking Back My Soul 11. Opium 12. Hybrids Of Steel (Instrumental) A evo i link za cover => http://69.36.178.134/backend/data/upimages/DoomsdayFINAL.jpg Meni je omot strava, sem ovog dela gde pise naziv albuma. To mi izgleda ko da je zalepljeno za ovaj drugi deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Džaba sve to kad će album biti njesra poslednji je propast u svakom slučaju pa se za ovaj nešto ni ne nadam preterano ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Taj fazon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foeticide Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Album je TRAGEDIJA!!!Koji bi kurac Amott-ima da se ovako zajebu!!! Znaci,toliko je nafilovan album...ali opet nekako sustinski prazan!Vokal je za ne komentarisati....Mislim stvarno,ako su hteli Shagrath stiye,mogli su njega da zovu...pristao bi sigurno!Daj ,bre,...zbog pice ovako da propadnu...BRUKA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foeticide Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 johan liiva je ime starog pjevaca... sad je u Nonexist-u sa bubnjarem dark funerala i gitaristom andromede... jeben projekt usput, je li iko primjetio da se angela trudi da skine carcass vokale? Upravu si za oba!Johan je napustio Nonexist...sada je u bendu Hearse...Skoro izdase Cambodia album i poprilicno je dobar.Nije los ni Armageddon Mon Amour... Inace,ako ikoga zanima,Johan je bio i clan Carnage-a...Bio je vokal na demou iz 1989.g.=The Day Man Lost.Takodje je ucestvovao u jednom jedinom projektu grupe Manipulated Slaves=The Legendary Black Jade... Pomagao je i bendovima kao sto su Necrony,Armageddon,Devourement...itd. Da,Angela se poprilicno trudi da skine vokal Carcass-a...verovatno joj decko naredio!JADARE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 hehe bas cu da skinem novi albumd a preslusam, Znao sam ja da to nece izaci na dobro vec posle Dead Eyes Ep-a.Zaista je Angela podbacila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 NAdjoh na netu..skinuce se to uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 ne zvuci lose ovaj novi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 za sad jedino sto mogu da kazem, a da je vezano za novi album je da mi se ne svidja kako zvuci vokal....mnogo mi nekako vestacki zvuci... na proslom je bio mnogo jebitacniji.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Album je TRAGEDIJA!!!Koji bi kurac Amott-ima da se ovako zajebu!!! Znaci,toliko je nafilovan album...ali opet nekako sustinski prazan!Vokal je za ne komentarisati....Mislim stvarno,ako su hteli Shagrath stiye,mogli su njega da zovu...pristao bi sigurno!Daj ,bre,...zbog pice ovako da propadnu...BRUKA! ne dirati picu... da pica ne pocne da grebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Doomstay Machine je definitivno jedan od najboljih albuma ove godine po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Slazem se.Album je fenomenalan.Svaka cast momcima i devojci.Posebno mi se svidja pesma "Nemesis".Opasna stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts