Apeiron Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Jeste, sigurno da je najbolji album Arch Enemy-a do sad. Odlicna produkcija, i pesme, samo su nekako sve dalje od death metala (meni sigurno ne smeta). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ne slusham neshto previshe Arch Enemy ali ovaj novi album mi se svidja...Shta jede ova devojka kada se tako dere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) pa jede neke modulatore glasa i slicno Edited August 15, 2005 by NIK@NYT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Jeste, sigurno da je najbolji album Arch Enemy-a do sad. Odlicna produkcija, i pesme, samo su nekako sve dalje od death metala (meni sigurno ne smeta). Ne slazem se da je najbolji...po meni su albumi dok je onaj tip pevao bolji,pogotovo "Stigmata"...vise mi se svidja njegov vokal,nego vokal gdjice Gossow...ali i zadnja dva su sjajna."Doomsday machine" je stvarno fenomenalan album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ne slazem se da je najbolji...po meni su albumi dok je onaj tip pevao bolji,pogotovo "Stigmata"...vise mi se svidja njegov vokal,nego vokal gdjice Gossow...ali i zadnja dva su sjajna."Doomsday machine" je stvarno fenomenalan album... Meni je upravo zenski vokal draz ovoga benda. Sa muskim glasom zvucali su kao i milion vec vidjenih bendova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Kakvu draz vidis u vokalu te ribe?Lepo se cuje da jadnica jedva izvlaci te deonice.Ali,jes' jebozovna,mora se priznati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 e, na šta se ti ložiš haha ona na vokalima -> marketinški potez. riba stvarno očajno zvuči.. i sve je gora i gora. zadnji album -> mega-dosadno sranje.. tupav album, beyond belief. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 e, na šta se ti ložiš haha ona na vokalima -> marketinški potez. riba stvarno očajno zvuči.. i sve je gora i gora. zadnji album -> mega-dosadno sranje.. tupav album, beyond belief. Ma,nije da se bash lozim...Kako da objasnim...Ma,privlacna devojka i to je to. Sa ostatkom tvog posta se slazem u potpunosti.Anyhems je jedan od najgorih albuma koje sam u zivotu cuo,a ovaj novi nemam nameru ni da cujem. I kome je ovo Death Metal...Nije vise ni Melodeath.Prebacite ovo na neki glup forum,recimo na Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Ne rite-se da je izašo novi album ... baš sam van tokova Kolko liči na Anthems? Pošto lično ne znam za drugi švecki bend koji se tooliko upropastio jednim albumom ko AE ... Angela se ok snalazi za žensko, al sad kad sam se ponovo (posle dosta vremena) upalio neku pesmu sa Wagesa, shvatio sam kolko nema snage ... Nije lud ammot, zna zašto je uzo, em da je jebe em da mu peva kao brat i sestra ... sutra malo ... btw Ne slažem se za Johana, njegovi vokali imaju mnogo više karaktera i emocije i davali su mnogo snažniji pečat bendu ... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 (edited) Spot Nemesis Edited September 3, 2005 by Evil Spirit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Spot Nemesis Fenomenalna pesma...uvodni riff odvaljuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 nabavio mi bro dva albuma...kaze znam sklona si ovim bolesnicima...samo za tebe sestro... e sad u pm da se sjetim naziva... malo sam 0ff... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Novi album? Doooobar je...nije me neshto odushevio kao "Bridges" ili "Wages" ali ima tu finih pesmica tipa Nemesis, Out For Blood, Hybrids Of Steel...ali ipak nekako imam utisak da Amottovi mogu to mnogo bolje od ovoga...a i Angelin glas mi uopshte ne lezi na ovom albumu...chak ni ne podseca na nju jebte... Recimo da moze 6/10 ovaj album da dobije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 jel ima neko novi album? Doomsday Machine? jel tako? cuo sam da je jak album, ali dok ne cujem ne verujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Govno kao i prosli, i kao i svaki sledeci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Govno kao i prosli, i kao i svaki sledeci! ok tvoje misljenje ali ja bih ipak zeleo da ga preslusam! da li neko moze da mi ga nareze? neka razmena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 svi vi koji serete o AE nemate pojma. uostalom ako ne volite AE shta cete ne temi o AE. stvarno jebu kevu i nemojte da serete vishe idite negdje drugdje pa serite. Zenska ima kakav takav glas, odlichan glas. ako je losh ovaj na anthems i na doomsday kakav je tek dobar. AE rules i jebu kevu a vi prichajte shta hocete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ubilo se sto peva.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 svi vi koji serete o AE nemate pojma. uostalom ako ne volite AE shta cete ne temi o AE. stvarno jebu kevu i nemojte da serete vishe idite negdje drugdje pa serite. Zenska ima kakav takav glas, odlichan glas. ako je losh ovaj na anthems i na doomsday kakav je tek dobar. AE rules i jebu kevu a vi prichajte shta hocete! I ja to isto kazem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pa dobro, AE jebe kevu i to niko ne moze da opovrgne, ali je prejak uticaj novca u njihovim pesmama.... uostalom, dobri muzicari + dobra produkcija + motiv = kvlt alboom ...i pored svega toga prekomercijalno za moj ukus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Hmm da li neko moze da mi da odgovor na pitanje zashto Christopher vishe ne svira sa bendom nego su nashli nekog debelog geezera da ga menja? Btw Angela je smeshna kao vokal... Plache mi se kad chujem kako peva The Immortal uzivo i skrnavi mi jednu od omiljenih pesama... mada skrnavi i sve ostale, da budem iskren imam toliko koncerata gde jedva potrefi ritmiku pevanja a kamoli neshto drugo... glas joj je porpilichno iritirajucj, bolje da peva za hor Kolibri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Arch Enemy...Hmmmm... Nemam ama bas nista protiv...Kazu da se sa novim albumom jos vise iskomercijalizovao, ali ko da je to vazno... Angela na live nastupima cesto ne moze da "izvuce" neke pesme, ali joj ne mogu mnogo zameriti... Najbolji album: Anthems Of Rebellion.Toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Arch Enemy...Hmmmm... Nemam ama bas nista protiv...Kazu da se sa novim albumom jos vise iskomercijalizovao, ali ko da je to vazno... Najbolji album: Anthems Of Rebellion.Toliko. slozio bih se sa ovim delom ali zenska ima glas i to kakav!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ma svidja se meni vokal, samo kazem za live nastupe. Ima Angela dobar glas - nisu dzabe nju braca Amott izabrala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ma kakav glas ima... shta se palish glas joj je potpuno osrednji i to u najboljim momentima a da si ikada gledao neki live nastup, primetio bi da je uzivo tezak krsh... imam 3 koncerta njihova u video formatu i gomilu live mp3 i samo sam na par numera zadovoljan njenim pevanjem recimo za primer shto sam vec rekao gore nadji live in Germany koncert pa pesmu The Immortal ne znam dal da se smejem il da plachem kad pustim to... btw svi ste sami experti a niko da mi kaze shta se desilo sa Chrisom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts