Ivan_Creed Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Sad si me avantgardno zajebao. Blago tebi. Quote
WoI Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 njah mrzi me da vodim ove intelektualne razgovore. zaprdesmo topic Quote
Ivan_Creed Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Pazi, ja samo zelim neko sire obrazlozenje od 'bend je sranje' - i to je to, jer smatram da AE se koliko toliko trudi da nesto napravi kvalitetnije vs. bendova poput Deicide i The Berzerker... Quote
WoI Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 pazi ja iskreno obozavam gothenburgh metal ali obozvam i bendove tipa deicide itd...Arch Enemy sam zaista gotivio jedno vreme.Pogotovu albume Burning Bridges i anthems Of Rebelion ali sam se zaista razocarao u poslednji album i u Angelu. Album mi vise nekako nema taj njihov prepoznatljiv zvuk.Jednostavno mu nesto fali. A Angela mi deluje kao da se na svakom albumu sve vise i vise trudi da izvuce sto dublji i brutalniji glas a ono daje neki sasvim suprotan i los efekat. Quote
Grobodan Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 eto ga argument xexe,moj anal ima jaci growl od Andjele,cura nema veze sa urlanjem! Quote
Nazzgul Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Blago vama.... a bilo bi dobro da obrazlozite zasto su sranje? Neki argument, a ne klasicno pljuvanje... Ljudi su koliko-toliko uvezbani i tehnicki kvalitetni (ne savrseni - takav bend ne postoji, cisto da se ogranicim na izvrtanje reci i nepotrebne diskusije), ali to ne mogu fenseri i hoperi poput vas da shvate... jebiga... Mislim, cim nije debilska matrica sa pop kalupima i sablonima, onda je sranje.. Sta City Records, neki levi andergraund prog bend iz Rumunije i H.I.M. uradise od ljudi - nateralo ih da budu iskreni i pametni. Bretae, sta da ti kazem, ne cistas moje ranije postove! Vec sam rekao zasto ih ne volim! Evo ponovicu ti: NE VOLIM PEDERSKE DEATH METAL BEDNDOVE! Volim cvrstinu, ozbiljnost! Sto je karakteristika pravog Death Metal-a sa Floride!Nije sve u tehnici! Recimo jedan BAPHOMET koji drnda samo riffove mi je masu,masu bolja grupa, ako me kapiras?! Quote
Ivan_Creed Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Zajebo si se, ali nema veze... neka nastave da drndaju.. Ko jebe Floridu... Quote
oʞɾoƃ Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Pitao nas profa muzickog ocemo norvesku ili rusku nacionalnu skolu da nam pusti, a ja kazem "floridsku". On odgovara: "e nemam to, aj mi nareži." Quote
мать Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Angela mi deluje kao da se na svakom albumu sve vise i vise trudi da izvuce sto dublji i brutalniji glas a ono daje neki sasvim suprotan i los efekat. ti to poceo da prodajes moje izjave za angelu a? ma nije ovo death metal.. tooooo melodic.. ne kazem da mi se ne svidja.. al ne moze se uporediti da morbidom i necim sl. meni je bedak sto sam ih stavila u istoj recenici.. jednostavno nije uporedivo Quote
WoI Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 mala ja to kad sam rekao ti nisi ni cula za arch enemy Quote
мать Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 mala ja to kad sam rekao ti nisi ni cula za arch enemy oprosti nisam te prepoznala nemoj sad da se lazemo Quote
KinSlayer Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Verovatno nikad! Al' steta - ja bih ih rado video uzivo... Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 dobri su,cenim ih zato sto svira amot kod njih,mada sam cuo da je otisao Quote
Ivan_Creed Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Brat mu je otisao zbog skole... Ali svejedno, opasno je krljanje, pretezno njih slusam u zadnje vreme - deckici i devojcica se trude!! Shadows And Dust! Quote
WoI Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 oprosti nisam te prepoznala nemoj sad da se lazemo prdnucu ti po gitari Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Kupio sam Doomsday Machine, i iako je dobar, nekako mi je... razvodnjen? Ne znam šta se danas dešava sa dobrim melodeath bendovima, il' se raspadnu, il' odu u mainstream... Čast izuzecima (Dark Tranquillity?)... Na sreću, tu će uvek biti jedan Suffocation da razvali Quote
Џрк Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Arch nije toliko los, ali nista specijalno. Imaju dobre rifove, ali samo su neke cele pesme dobre Angela na ploci je imala keva glas, mislim Anthems, ovaj novi nisam cuo. Quote
Bata Trokrilni Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Odličan bend, naročito sa Angelom. Najbolji album Anthems of Rebellion. Najbolje pesme: Dead Eyes See No Future, Ravenous, We Will Rise... Quote
Fetus Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ja vise gotivim fazu pre angele,black earth...bury me an angel! Quote
Recommended Posts