nolajfer Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Wow zamenio jogom (zbog živaca) Volim da gledam wc3 riplejeve, Grubby fav
Flash Of The Neon Light Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 (edited) Kao da moraš provesti puno vremena uz WoW, znam likove odigraju dnevno 2 sata u igraonici opet imaju epic nabudženog heroja... Eto ja lično ne poznajem ni jednog ''hard-core'' wowaša, ovi casuali su glavne face Moj shammy : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight%27s+Hammer&cn=Moonslice Edited August 9, 2010 by De Facto
Oak Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Ajde ako cemo da se hvalimo, evo moj warrior. My link
kreator_ Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Mislim da si ti prvi nas covek sa nekog naseg foruma koji igra Alijansu na Darksorrowu, server na kojem sam najduze igrao (dobre 3 godine sigurno) svog night elf druida, u TBCu je bio mnogo dobar, ali kasnije je poceo bivati sve losiji dok nisam presao na Frostmane.
Denny Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Uzeo da pikam ponovo pre dve nedelje... Molten WoW server, x12 realm. Skuplja se gear polako.
-Mare Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 (edited) Vozdra sunce, zeno i fakultetu. Edited September 29, 2010 by -Mare
Novaliis Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Veliki sam ljubitelj Warcrafta, ali nikada nisam igrao Wow, probao malo ali nije me zarazilo. Jos uvek strpljivo cekam Warcraft IV.
Denny Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Wq4Y7ztznKc
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Opasna zverka neka. Ja nisam toliko u toku, sta se desilo s Artasom/Lich Kingom? Jel mrtav?
Denny Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Yup, skinuše ga. "At long last. No king rules forever, my son."
Џејсон Њустед Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 (edited) Izasla ekspanzija nocas.... Edited December 7, 2010 by Џејсон Њустед
рогозуб Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 http://knowyourmeme.com/memes/red-shirt-guy
ShinigamY Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 hahahahahaha kol'ko ih je lik pogoreo O.o Pa ovaj zna knjige i pricu bolje od samih pisaca Pobednik
Reign of puppets Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 evo ovako samo sto nije izasao world of warcraft e posto me je blizzard opasno iznervirao dobio sam jednu ideju ajde da se skupimo nas 20-ak pa da terorisemo sve zivo i mrtvo na netu sta kazete ah da mene nije bilo oko 2 meseca nesto mi debilni komp zakucao sta cete Ok, shta je world of warcraft? Zanimljivo, ocigledno moj post neko ovde nije razumeo. MI NEMAMO SHANSE NI USLOVA DA IGRAMO WORLD OF WARCRAFT...bar ne u ovoj deceniji. :lol:
El Pistolero Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 E, ovako! Imam jedno malo pitanjce za one koji mozda jos uvek igraju ovo cudo. Igrao sam WoW pre dosta godina, navise Vanilu i TBC, sve posle toga mi se vise nije svidjalo i odlucio sam pre par godina da batalim i da ne trosim kintu bzv. Medjutim, sada me zelja ponovo malo uhvatila ali opet da igram taj stari, jos uvek neiskvareni WoW, pa vas pitam: Zna li neko neki PRIVATNI server na kom se igra dobar TBC WoW zakljucno sa patchom 2.3.x pre nego sto je izbacena ona instanca Sunwell Plateau??? Ako nema taj dajte link za bilo koji samo da je pre WOTLKa i onog novog sranja. Nisam igrao nikada na privatnom pa se ne razumem bas najbolje koji su serveri dobri, koji nemaju mnogo bagova.
dimmu1 Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 mislim da to neces naci... tek sada su krenuli sa 4.0 pecevima na piratima,a najvise je aktivan 3.5. ovi stari pecevi su zaboravljeni i mislim da i nema privatnih servera za njih..
ShinigamY Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Itekako ima Moj burazer je igrao na jednom, TBC (e sad ne znam da li je Pre - Sunwell plateau, ili je sa tim patchom) privatnom serveru, koji je veoma naseljen tako reci... Probacu da izvucem od njega sajt, realmlist i ostalo, pa cu da napisem ovde
El Pistolero Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Ja sam, u medjuvremenu, uspeo da pronadjem 2.4.3 Blizzlike Server koji radi SAVRSENO! Svi talenti, questovi, spellovi, ama bas sve funkcionise kako treba. Kad kazem blizzlike, mislim na ono standardno, levelovanje od samog pocetka 1x XP, 1x DROP, 1x REP dakle sve polako ispocetka. Jedini problem je nedostatak igraca, nema ih bas mnogo, al ko ga jebe, ionako necu bas preterano ozbiljno da igram. Ako je neko zainteresovan za neko casual igranje, nista preozbiljno evo sajta, pa se vidimo!
Havočka Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Ko ce igra ovo, sad kad imamo Skajrim? Proslo je vreme WoW-a, davne 2008 godine, negde u decembru (ako me secanje dobro sluzi).
Novaliis Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Bilo bi dobro da izadje Warcraft IV
Rehabilitovani Bagrem Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 pa dobro jebem mu misa izasla je 2003 ili kada...smori te zena posle toliko godina a kamoli igrica.
Recommended Posts