dr.lecter Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Jel voli neko da se tetovira?? Pain... Pain is my Best Friend Quote
michelle Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Vec postoji tema. Otvorio je Borro 100's, moj bivsi muz. Ja ih volim Quote
Vlaja Buraz Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Tema je izgleda nestala... Ja sam 'pretraživao' i nisam je našao, pa ću morati ručno da pretražim... Eto doktore, ima nas dvoje bitangi da to slušamo... Ja sam do njih došao preko AC/DC veze, a ova moja bivša žena preko Gunsa i njihove 'Nice Boys' obrade (Michelle, ispravi me ako griješim)... Prva dva su prva liga, sa trećeg sam slušao par stvari i malo je mekši nego što sam to očekivao od njih... I imam još ovaj živi iz 2000. Ljekovit je. E da, kakav je taj zadnji album? Ja sam slušao jednu stvar i nije loša... Quote
dr.lecter Posted December 14, 2003 Author Report Posted December 14, 2003 Ni ja nisam mogao naci temu ovde, mozda je bila prije ali ja je ne vidjoh.. Meni su prve chetri ploch skroz O.K. jedino Southeren Stars je bash slaba. Zadnji Pain sam poslushao kod prijatelja par puta, vrlo dobar album mada ga nemam, jebi ga samo cd izashao, znash mene... Quote
rebel_grunge Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 Southeren Stars je bash slaba Ne slusham ih bash, nisu po mom ukusu, al' imaju par dobrih stvari... A i ova im je stvarno najgora! Quote
Vlaja Buraz Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Sjedim kući i plačem uz: My babe said she won't be home tonight Says she's got a lover well...that's alright Hey little schoolgirl, won't you come home with me We'll drink some Coca Cola, and watch my color t.v. Yeah, sing it loud Hey babe I'm stuck on you Hey babe I'm stuck like glue Hey babe you know I'm stuck on you stuck on you Like a Rose Tattoo I had a colored parrot, but it made me cry I just forgot to feed it, and the little bugger died I had a fish named Sam, he lived in bowl I heated up the water, so he wouldn't get cold Now he's gone, now he's gone Hey babe I'm stuck on you And hey babe I'm stuck like glue Hey babe I'm stuck on you stuck on you Like a Rose Tattoo...yeah, yeah yeah Oh babe, stuck on you Oh babe, I'm stuck on stuck on you 'Cause I'm a man and I love you true Hey babe, you know... You know you got me stuck like glue Stuck on, stuck on, stuck on you Hey babe...yeah EMOCIJE. Quote
Vlaja Buraz Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 It's hard when you stumble, it's harder when you fall Yes it's hard when you stumble, it's harder when you fall It's hard livin' with a broken heart, it's harder not to love at all It's hard livin' with a broken heart, it's harder not to love at all It's hard when you're humble, it's harder when you crawl It's hard for me to be humble, it's harder when I gotta crawl It's hard eatin' crow, it's harder not eatin' at all It's hard eatin' crow, it's harder not eatin' at all I'm goin' down to Texas where the long legged woman roam I'm goin' down to Texas where the big breasted women grow I'm gonna get some Texas pussy gonna rock away all night Gonna roll, yeah some fine lookin' women there It's hard when you stumble, it's harder when you fall Yes it's hard when you stumble, it's harder when you fall It's hard livin' with a broken heart, it's harder not to love at all It's hard livin' with a broken heart, it's harder not to love at all Harder not lovin' at all Texas, sa albuma Scarred for Life (1982) Quote
shock! Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 (edited) 'bes mi kevu ja nemam bash nista od njih ....more info.... for me? njihove 'Nice Boys' obrade (Michelle, ispravi me ako griješim nisam znao da je Nice Boys obrada Edited December 29, 2004 by shock! Quote
michelle Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Cak mije mi obrada vec cover. Gunsi je sviraju isto kao Rose Tattoo. Odlican bend, od njih imam Assault & Battery , Rock 'N' Roll Outlaw i 25 To Life (najvece hitove). Bend bez balada iz zajebancije, veoma dobro prze i preporucujem ih svima koji vole "prljavi" rock Quote
LazaGNR Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Tek nedavno (pre 2 nedelje otprilike) sam PRVI PUT u zivotu cuo original verzije "Nice Boys" (od Rose Tattoo).A tek malopre sam ih prvi put preslusao - nabavio sam od neke devojke neki njihov 'best of' (20 pesama) i bas sam se prijatno iznenadio Quote
michelle Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Taj Bset Of je prvo sto sam i ja cula od njih... jako dobro sklopljen cd Quote
dudi Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Ma pravi prljavi RnR ,Meni je najbolji Assault and Battery posebno sa tog albuma pesma Out of this place !! Quote
shock! Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) skinuo sam pre 2 nedelje Assault and Battery.......ODLICAN album.....moram hitno naci ostatak Edited August 11, 2005 by shock! Quote
Vlaja Buraz Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 A u PM. ROSE TATTOO Guitarist PETE WELLS Loses Battle With Cancer - Mar. 27, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=50188 Ipak, najjače mi je što niko nije znao koliko on godina zapravo ima. To je rokenrol. Quote
dr.lecter Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Covjek se napatio Bio je roker od glave do pete i jedan je od najupechatljivijih faca hard roka R.I.P. Quote
Vlaja Buraz Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=55054 Spremaju novi album, radi se u Australiji, producent je Mark Opitz (pogledati šta piše na zadnjoj strani LTBR). Quote
Марија П : Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Bas slusam "Assault & Battery". Fenomenalan album. Quote
Vlaja Buraz Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Tako mlada, a već sve zna. To je iz neke pjesme, a zaboravio sam koje. I Scarred for Life je carski album. A naravno, i prvi je. Quote
Vlaja Buraz Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Inteligentna. Prepotentna. Sjetio sam se koja je pjesma. Jugoslovenka, Peđa D'Boj. Nego, novi spot, nova pjesma, novi album: Spot za numeru "Black Eyed Bruiser", a album bi se trebao zvati Blood Brothers, u prodaji početkom 2007, nadajmo se, što prije... Usput, još malo zanimljivosti koje nam donosi YouTube: Iz tri dijela, emisija sa aus. televizije, True Stories: Life of Angry Anderson... Quote
Vlaja Buraz Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Novi album matorih australijskih drumskih ratnika Rose Tattoo, Blood Brothers, je izašao 19.02.2007. U trajanju od 40-ak minuta (11 pjesama), album zvuči isto kao što bi zvučao da je izašao 1983. Nevjerovatno. Fenomenalan mesnati zvuk gitara i odgovarajući prodoran glas malog ćelavog Ljutog Andersona koji presjeca taj zvuk. Novi slajd gitarista se zove Dai Pritchard i čovjek radi posao, a Mick Cocks je na drugoj gitari, njegov zvuk mi je nedostajao na prošlom studijskom izdanju. Ritam sekcija je još uvijek u sastavu Steve King na basu i Paul DeMarco bubanj. Produkcija je opuštena, krajnje nenametljiva i nadasve realna (što je danas rijetkost), Mark Opitz je potpisan, a snimano je u Australiji. Album par nijansi prirodnije zvuči nego prošlo studijsko izdanje koje je snimljeno u Njemačkoj sa krautima za tonskim kontrolama. Što se pjesama tiče, onako, 3/5, kad se sve sabere i oduzme. Samo je jedna stvar prava himna u rangu "Scared for Life", numera #4 imena "1854". Pored toga jako su zanimljive mračna "Creeper" kao i brza "Slipping Away" sa odličnim rifom, ali daleko od toga da su ostale pjesme loše (sem možda "City Blues"). Da napomenem, "Nothing to Lose" (rif) podjeća na jednu Satrijanijevu stvar, neću reći koju. Ali je simpatično. Samo nek' prže. http://www.rosetattoo.com.au/ Quote
dudi Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Uzeo sam Cd , I vreme je već bilo da izdaju nešto. Ostali su sa starim fazonima što i cenim . koliko oni imaju ukupno izdatih ploča ? ako se ne varam 7 uključujući i best of album. Quote
Vlaja Buraz Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Tako nekako, a sad ću i da ih izbrojim (krenimo redom i logički): 1978 - Rose Tattoo 1981 - Assault & Battery 1982 - Scarred for Life *Nakon ovog albuma je manje-više došlo do raspada benda, Angry nastavlja bez originalnih članova 1984 - Southern Stars 1986 - Beats from a Single Drum *Kasnije re-izdat kao A.A. solo album; ne posjedujem i nisam slušao ... 2000 - 25 to Life (LIVE) 2002 - Pain 2007 - Blood Brothers Znači, cirka oko 8 komada, da li ovaj iz 1986. računati kao RT album, a sad, evropska reizdanja prvog albuma su se prvi put pojavila neke 1990. i uključivala su od 4 pa do 10 bonus stvari, a da ne pominjem razne kompilacijske varijante za razne izdavače u raznim dijelovima svijeta... Razno, razno, razno. Quote
dr.lecter Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 Ostavimo to ovako da stoji,samo studiskialbumi,od kompilacija samo boli glava Novi album slusao ne i kupio,cekam vinil,upravo su izdali Pain ko´dupli LP i to posle 5 godina... Kladim se da sam sa Borom pricao o tome bas na ovoj temi a dje su ti postovi? Quote
Srle8 Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Onaj mali skinhead je mnogo ruzan ali dobro peva. Branded je odlicna pesma. Quote
Recommended Posts