dr.lecter Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Izasao im j novi album Witchcraft za Nuclear Blast! Dobro je li neko slusao ovaj Witchkraft i vrjedili to nabavljati? Quote
RNA Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Od istih ljudi koji su napljuvali prethodni, procitao sam odlicne recenzije za novi, iako ga sam nisam cuo. Quote
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Auuuu...ovo je odlican band...kako sam prevideo ovu temu...obozavam ih, mada Witchcraft nisam cuo, iako sam, takodje, citao veoma dobre recenzije i cuo par dobrih reci o njemu... Quote
fenster Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Stormwitch je jos jedna od onih grupa uz koje sam odrastao....... Stronger than Heaven je njihov najbolji album - remek delo, usudjujem se da primetim. Najjaca pesma - Jonathan's Diary. Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Blago tebi uz sta si ti odrastao. Kamo srece da sam ja tako mogao. Quote
Invictus Posted December 15, 2006 Author Report Posted December 15, 2006 Imam ja Witchcraft i sta da kazem, bolji su mi stariji. Quote
StarbreakeR Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Jeste...sada sam upalio Dance... posle mnogo mnogo vremena, i opet mi je tu ono magicno osecanje...sledeci je Walpurgi's...!!! Quote
Bata Trokrilni Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Dobri su, veoma, mada sam ih ja kad sam čuo za njih zamišljao kao mnogo žešći bend, tipa Grave Digger ili Rage. Quote
RNA Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Рани радови и јесу као тадашњи Grave Digger. Quote
Invictus Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 Zar? Nekako nisam uocio slicnost, osim sto je i jedno i drugo Heavy Metal. Quote
grave desecrator Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Da, da, na zadnja dva je od originalne postave samo pjevac i mada je isti stil muzike, nesto jednostavno nedostaje. Nego, kakva je ta Armada? the armada je pravo powe/progressiv neoclassical przenje,jedan od boljih power/progressiv bendova uopste,a na gitari je ZVJER DAMIR UZUNOVIC ocigledno covjek sa nasih prostora, uveliko kopira malmsteen-a,al jak je u svakom slucaju!!!!! Quote
RNA Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Никако да набавим њихов албум, ЕП је био добар. Quote
grave desecrator Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 album je odlican davno nekad ga je buraz skino sa soulseek-a,ja inace slabo slusam power,progressiv nesto od brata pokupim i to je to,al kad cujemo ovakav neoslassical onda stvarno poludim!!!!! Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Него, ако ти се свиђа Stormwitch из тог раног/средњег периода, набави обавезно Gravestone и Noisehunter. Реидати су им албуми пре пар година на дисковима, гарантујем да се нећеш покајати. Данас цео дан вртим на плочи Gravestone "Back To Attack" и "Creating A Monster". Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Него, ако ти се свиђа Stormwitch из тог раног/средњег периода, набави обавезно Gravestone и Noisehunter. Реидати су им албуми пре пар година на дисковима, гарантујем да се нећеш покајати. Данас цео дан вртим на плочи Gravestone "Back To Attack" и "Creating A Monster". da sluso sam gravestone,dosta dobar bend mozda me malo na STEEL ASSASIN podsjecaju!!! Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Занимљиво поређење. Мене не, иако нисам још чуо овај нови албум. Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Jel ima neko da postavi neki link za Stormwich a da nije skidanje sa rapidshare-a??? Moze megaupload ili tako nesto! Quote
_powerslave_ Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 E jbg imam samo link za rapidshare... Quote
Divlji Tigar Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Imam "Beauty & the beast" album već neko vreme ali nikako nisam stigao da ga na miru preslušam elem danas sam ga slušao i pošto mi se svideo odlučio sam da poskidam celu diskografiju.. Prvi album je bezobrazno dobar "Priest of Evil" Ako neko ima sledece albume molim za linkove: Live in Budapest 1989 Shogun 1994 Dance With The Witches 2002 Quote
hypnos Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Imam "Beauty & the beast" album već neko vreme ali nikako nisam stigao da ga na miru preslušam elem danas sam ga slušao i pošto mi se svideo odlučio sam da poskidam celu diskografiju.. Prvi album je bezobrazno dobar "Priest of Evil" Ako neko ima sledece albume molim za linkove: Live in Budapest 1989 Shogun 1994 Dance With The Witches 2002 ja sam nabavio prvo priest of evil i kad sam ga preslusao par puta odlucio sam cijelu diskografiju da skinem.stvarno extra bend a ja otkidam na pjesmu emerald eye,tu sam prvu pjesmu cuo od njih.i pjesma priest of evil je do jaja. Quote
Download_manager Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ako neko ima sledece albume molim za linkove: Live in Budapest 1989 Shogun 1994 Dance With The Witches 2002 Stormwitch - Dance With The Witches (2002) http://www.axifile.com/?4144811 Stormwitch - Live In Budapest (1989) http://www.axifile.com/?9718568 Stormwitch - Shogun (1994) http://www.axifile.com/?8978644 password: s94 Quote
Divlji Tigar Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 (edited) Hvala druže. Edited May 6, 2008 by Divlji Tigar Quote
hypnos Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 набави обавезно Gravestone и Noisehunter. Реидати су им албуми пре пар година на дисковима, гарантујем да се нећеш покајати. Данас цео дан вртим на плочи Gravestone "Back To Attack" и "Creating A Monster". ja sam nabavio noisehunter i gravestone i mnogo mi se svidjaju. njemci su cudo Quote
Recommended Posts