Grobodan Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 Ovi ne da su još živi nego novi album izlazi u januaru! evo nove trake: http://youtu.be/CsrXalCp6HI 1 Quote
Grobodan Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Evo albuma, ne nadam se pretrano čemu ali 'ajd http://www.mediaboom.org/421844-stormwitch-season-of-the-witch-2015.html Quote
fenster Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 Dobar je skroz. Meni se svideo na prvo slusanje. Quote
Grobodan Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Isto pitanje kao sa Scanner teme, voleo bih znati braćo draga šta je to ovde vama super. Tu i tamo neki refren (Season of the witch ili Runescape) ostalo dosadno do bola, bez atmosfere a posebna tragedija je katastrofalna produkcija, kao da su ga preko kompa kod ilije na gajbi snimali. Dodamo na to i omot "1997 je i otkrili smo kompjuter" i eto ga novi Stormwitch. Šteta. Quote
Sreta Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 (edited) Pa ono, ni prismrdeti novoj Ariji, dve-tri dobre pesme. Neke bi vrv bolje zvucale uzivo, produkcija je stvarno kanta. Edited February 2, 2015 by Sreta Quote
Runner Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Simpatican mi je ovaj novi Stormwitch album. Da kazem da me je cak i donekle iznenadio prijatno, jer sam ocekivao neku klise monotoniju koju bih brzo zaboravio. Ovako ima nekih za mene stvarno finih momenata, melodija, refrena. Prijatan onako za slusanje, ne zamara. E sad, mana mu je u tome sto bas previse djeluje "dobrocudno", pa onda nekako sve to skupa izgleda dosta cheesy. Recimo, od pjesama mi se bas dopala "Runescape", ali je ona istovremeno onako cheesy, srecno-nostalgicna i djeluje kao neka nikad snimljena Ultravox pjesma koju je Stormwitch iskopao i obradio. Bas ima taj feeling prohujalih vremena ispunjenih toplinom, svjetlucavom sapunicom i zvjezdanom prasinom. Omot albuma mi je prihvatljiv, vuce na njihove omote sa ranih albuma, znaci ono - nocne scene, izmaglica, duhovi, vjestice, zle zene... Cak bi bilo dobro da je ovo na omotu prava fotografija, sa manje digitalne obrade. Sve u svemu, mislim da ce mi ovaj album ostati u prijatnom sjecanju. Quote
Grobodan Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 "Songs Of Steel" is featured on STORMWITCH's album "Bound To The Witch" - out on June 29, 2018 via Massacre Records. Quote
fenster Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 Mlakuna-mata-ta. Tako mi se nesto dojmi.... Quote
Grobodan Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Izasao novi ima par meseci vec http://www.mediafire.com/file/jx79keq9r4nhlr0/Stormwitch-BTTW2018-By+Samaritianin.rar Drago mi je da su popravili produkciju u odnosu na prosli koji je stvarno uzas zvucao, malo su se i razestili pa ime nekih Grave Digger momenata tako da se vidi da se malo radilo da se poprave minusi sa prethodnika. Naravno nije to ni blizu prvih pet albuma, ima tri bonus rerecorda starih hitova na kraju albuma pa se to jos bolje shvati. Quote
Recommended Posts