batke Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 da, danas na Milanovačkom trgu, sviraju... LDP je organizator skuupa... kako je bilo, sta su svirali? Quote
East Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Bjesovi - Prvi Album 01 - Bjesovi - Zasto ovo ne bi bila ljubav 02 - Bjesovi - Dzordzija 03 - Bjesovi - Mislim na nju 04 - Bjesovi - On je sam 05 - Bjesovi - Meni ne treba ljubav 06 - Bjesovi - Dodji 07 - Bjesovi - Vule Bule 08 - Bjesovi - Dok postojim 09 - Bjesovi - Zelja 10 - Bjesovi - Zli dusi Mislim da je ista lista pesama kao za u osvit... valjda je bese bio drugi pevac, ako se ne varam, mada ko zna mozda i gresim. e to sam i ja oduvek hteo nekog da pitam pa uvek zaboravim.glas je definitivno drugaciji,al dal je lik samo bio mladji il je neko drugi pevao ? Quote
Nimrod Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Imali su dva pevaca - Gorana Marica,koji je u medjuvremenu batalio r'n'r,i Zorana Marinkovica koji je sadasnji alfa&omega Bjesova. Quote
Jelles Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 kako je bilo, sta su svirali?Ne znam, nisam bio, nažalost morao sam da idem na jedno drugo mesto... Ne znam ni koje su pesme svirali, čuo sam samo da su svirali 4 stvari Quote
East Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Imali su dva pevaca - Gorana Marica,koji je u medjuvremenu batalio r'n'r,i Zorana Marinkovica koji je sadasnji alfa&omega Bjesova. pa jes ,logicno ,danke ... Quote
VoivodBG Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Odlican nastup juce kod platoa! Zoran je i dalje lud kao struja, ali ne kao nekada, stari se... Najbolji trenutak je bio kada je sisao ispred bine i poceo da ljubaka sve one srednjoskolke (a i neke matorke), i onda niotkuda se pojavljuje neki lik koji ga je uhvatio za ruku i nije hteo da pusti, pa su napravili haos sa onom ogradom a i publikom koja se tu pogubila I nadam se da ce ove godine izbaciti novi album, mislim vreme tece, a nisu ni oni puno mladji Quote
Ketty Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 E majke mi. Ja doduse nisam skontala sta se desavalo kad je sisao,nisam bila dovoljno blizu. Najjachi je bio onaj lik sto se popeo na vr' cesme sa maltene skroz ispijenom flajkom rakije. Quote
Feniks . Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Sad mi krivo sto nisam i ovo stigao...moram podmazati krila pa da stignem na vise mesta u toku jednog dana, da brze letim Quote
VoivodBG Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Jel zna neko gde bih mogao da nabavim bezimeni/bejsovi i sve sto vidim i sve sto znam albume na orgininalima? trazio sam po ips, mamutu cak i malom platou i nemaju nigde... Quote
VoivodBG Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Novi album ce izaci na jesen, najverovatnije za pgp rts. Imace jos par nastupa, i izgleda da ce biti 12 jula na Exit-u. Quote
Nimrod Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Jel zna neko gde bih mogao da nabavim bezimeni/bejsovi i sve sto vidim i sve sto znam albume na orgininalima? trazio sam po ips, mamutu cak i malom platou i nemaju nigde... uh,tesko,stara su to izdanja iz onih vremena...mozda je najbolje da kontaktiras Zorana. Quote
Master of Reality Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Gde Mogu da vidim kad i gde nastupaju,imali sta u zapadnoj srbiji. najaci nas bend Quote
VoivodBG Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Mozes preko majspejsa, koji drzi jedan njihov fan, povremeno stavi kada i gde imaju koncerte. http://www.myspace.com/bjesovi Quote
oNe Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 da li negde na netu moze da se skine ovaj novi spot od Bjesova u dobroj rezoluciji? Quote
VoivodBG Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 5. jula u basti skc-a u sklopu alternativnog rok festivala sviraju Bjesovi, Block Out, Deca Losih Muzicara, Covek Bez Sluha, Sinestezija. Vidimo se! Quote
Nimrod Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Block Out i Bjesovi - extra! A zar nije 4. jula? Quote
VoivodBG Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ovde na temi pise da je 5. jula, ko zna mozda dodje do promena? http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=37468 Quote
Nimrod Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Aha,u pravu si,nego na sajtu Block Outa kaze da nastupaju 4. jula,pa sam bio brzoplet...u svakom slucaju bice mocna svirka. Quote
Feniks . Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 5. jula u basti skc-a u sklopu alternativnog rok festivala sviraju Bjesovi, Block Out, Deca Losih Muzicara, Covek Bez Sluha, Sinestezija. Vidimo se! Uh, ovo se mora pogledati! Samo da me povreda prodje, da mogu divljati, bice ludo Quote
Nimrod Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 600 kinti. ALi ne znam koliko je za sva tri dana. Quote
VoivodBG Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 600 kinti. ALi ne znam koliko je za sva tri dana. Sve ce se doznati Quote
Feniks . Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Sve ce se doznati I svaka rec...i svako delo Quote
Recommended Posts