VoivodBG Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Po obicaju bili su odlicni, bilo mi je drago sto su odsvirali Dzordziju, koju je nazalost iskasapio neki lik, pa je posle toga usledilo Ime, a ni ona jadna pesma nije bolje prosla. Jedino mi je malo cudno kako nije bilo nikakvih incidenata, navikao sam da se svaki put nesto cudno desi na njihovim koncertima... Quote
Feniks . Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Bilo dosta ljudi? Koliko su svirali? Quote
VoivodBG Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Oko sat i po, barem mi se tako cinilo, brzo mi prolazi vreme na njihovim koncertima... Pesme, bez nekog redosleda: Dzordzija, ime, vracam se dole, gavran, u osvit zadnjeg dana, verujem, raduj se, cekam dan, cak i da mogu, bolje ti i jos jedna nova pesma (nije besan pas, a ni laku noc). P.S. Mozda sam izostavio koju pesmu... Quote
Jelles Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 bolje ti i jos jedna nova pesma (nije besan pas, a ni laku noc). "Ko te vide taj se seća" ? Quote
Runner Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Marinko preksinoc ocigledno nije bio u elementu. Nije bilo nikakvog stejdz performansa sa njegove strane, kako to obicno biva na koncertima Bjesova. Jedino je na kraju slupao onu malu akustaru I pored toga, koncert je bio odlican! Trajalo je oko sat i 10 min. Ta nova stvar se zove „Izdaja” ili tako nekako... Quote
Uruk Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 "Ko te vide taj se seća" ? Odlicna pesma. Bas mi je zao sto nisam bio... Bas me cudi da su svirli Dzordziju. Quote
VoivodBG Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 @Jelles i Runner, joj zaista se ne secam kako ju je najavio, jer sam se uveliko bio pripit sto od piva, sto od ekstaze predivnog zvuka Bjesova. I zaista se nadam da ce na jesen izdati novi album, kada cujem ove nove uzivo jos mi bolje zvuce, uh! Quote
Limunovo_Drvo Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Štekam pare za prvi original disk koji ću kupiti Quote
Limunovo_Drvo Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Prvo ću da kupim ex djevojci/drugarici btw: Imaju li negdje tabovi Bjesova, ili još moram da drndam džitru i naučim skidati sluhom Quote
Jelles Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Imaju li negdje tabovi Bjesova, ili još moram da drndam džitru i naučim skidati sluhom Probaj da kontaktiraš Tilta peko MySpace-a :) Quote
East Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 ladno sam cuo Dordziju uzivo ,dobro sadsto jelik otpevao unekom blek fazonu ,nijemnogo smetalo Quote
VoivodBG Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 blek fazonu ma lik se samo drao kao manijak, totalno mi je komicno ispala pesma. Quote
Uruk Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ma meni je ta pesma bzvz skroz(na albumu), a na znam kako zvuci uzivo Quote
Uruk Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=56ppr6uMutk...feature=related ovde je bolji snimak mada je meni taj prvi album totalno bzvz e ako neko ima link ka onom dvix koncertu koji se svojevremeno delio za dz neka postavi.... predpostavljam da je to ovaj koncert iz mog linka Edited September 4, 2008 by Uruk Hai Quote
VoivodBG Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Nabavio sam Bjesovi/Bezimeni album na cd originalu, jos samo sve sto vidim i sve sto znam i bice kompletna diskografija sto se tice cd izdanja. Quote
[4] Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 prave baje imaju to na kasetama 8) Quote
Saša Grbić Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Ima li šta od njihovog novog albuma? Quote
wackledude Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Pa trebalo je da izadje ali se kolju sa izdavacem valjda...Mislim nista novo kod nas. Inace Zoki je lud covek 100 gradi. Kisa mi je nekako omiljena pored Imena. Quote
VoivodBG Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ako neko ima sve sto vidim i sve sto znam na original disku i zeleo bi da ga proda neka me kontaktira na pm. A za novi album, pitanje je da li ce izaci ove godine uopste... Quote
C.A_R.I.A. Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Nabavio sam Bjesovi/Bezimeni album na cd originalu, jos samo sve sto vidim i sve sto znam i bice kompletna diskografija sto se tice cd izdanja. Брате можеш да аплоадујеш негде flac формат тог албума или да некако другачије дођем то тог албума ? Први албум ми је смешан.Некад су се Бјесовима смејали због тога.Нису они увек свирали песме одатле,било је концерата без иједне песме са првог албума.Поклонио сам касету некад давно.А други албум ми још стоји на касети. Има неко спотове од Бјесова ? Ал да није youtube Quote
[4] Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 imam ja one live-ove iz skca, ali spotove ne Quote
Recommended Posts