VoivodBG Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) @-Diamond- mogu da izripujem na 320 kbps pa da ga uploadujem na rapidshare kroz nekoliko dana, ako ti to odgovara? Edited November 19, 2008 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Хвала на понуди,али тражим само flac фајлове.Тј то се не може наћи на нету,а мp3 се релативно лако налази. Хвала у сваком случају Нашао сам сад и на неком сајту има и синглова... http://rapidserbia.com/forum_posts.asp?TID...0&PID=81400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ф1!!! Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) -Diamond- можеш ли да прекопираш ове линкове за синглове, не виде се ако немаш налог тамо... А иначе шта ти је ово flac формат? Edited November 22, 2008 by Ф1!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) Evo singlova sa RapidSerbia: Sifra: rapidserbia.com Singlovi: http://rapidshare.com/files/146031244/01_Verujem.mp3.html http://rapidshare.com/files/146031820/Bjes...ku_noc.mp3.html http://rapidshare.com/files/146032845/Bjes...lje_ti.mp3.html Flac format je format koji cuva kvalitet audio CDa u dosta manjem rezimu. Iz flaca kasnije mozes rekonvertovati u audio kvalitet i neces izgubiti kvalitet - tacnije imaces isti zvuk kao na originalu. Edited November 23, 2008 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Mutava im je ova demo verzija Bolje ti.......mogli bi nekad vise ikad da nekako ikako ikada izdaju album bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Originalan i jedinstven bend..Najvishe mi se svidjaju pesme 'Dar','Ime','Vreme je','kisha','Gavran','Ona te voli','Avioni pevaju'.. Izdvojila bih tekstove 'Ona te voli' i 'Avioni pevaju' kao najbolesnije hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Originalan i jedinstven bend.. Bas tako, imaju svoj stil i to se mora postovati...po meni, mozda i najbolji donaci bend... A bio bi red da koncano izadje taj novi album, valjda cemo i to docekati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle8 Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Gavran mi je omiljena njihova pesma. "Ona te Voli" je mnogo mracna pesma. Nisu za svakog kao sto je neko rekao iznad mene. Odlican bend. Edited November 26, 2008 by Srle8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Nabavih sve sto vidim i sve sto znam i time je stavljena tacka na cd izdanja Bjesova, sada ostaje samo cekanje ka sledecem koncertu i po mogucstvu konacnom izdavanju novog albuma sledece godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Zelim njihov koncert uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Zelim njihov koncert uskoro. I tata bi sine Na poslednja dva kojima sam prisustvovao, imao sam i ja zapazen nastup...mozda me prime u bend, kao dopunskog clana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Bjesovi potpisali za PGP Frontmen Bjesova Zoran Marinković (levo) i direktor PGP RTS-a Ognjen Uzelac (desno) potpisali su danas u Beogradu ugovor o objavljivanju četvrtog studijskog albuma grupe Bolje ti. Marinković nam je rekao da bi novo izdanje Bjesova trebalo da se pojavi početkom 2009, i da će, uz CD, sadržati DVD sa spotovima za svih devet pesama. Potpisivanju ugovora prisustvovali su pravni zastupnici obeju strana. Pesme za Bolje ti snimljene su 2006. u kragujevačkom studiju Češnjak. Za produkciju se u Vršcu 2007. pobrinuo Momir Cvetković, a početkom 2008. postprodukciju su obavili Marinković i bubnjar Bjesova Miroslav Marjanović. Predivna vest, eto nama "najboljeg" domaceg albuma za 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 moze biti samo 2. inace, jedva cekam album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Konacno da i to izadje, videcemo na sta ce da lici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 E to bi bio pravi poklon za praznike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Znajuci PGP RTS-ov modus operandi, ovo ce da izadje na leto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nadati se da neće biti tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Upravo ,na 202jci, ide izbor za finale hita godine '08. Bjesovi su u konkurenciji sa pesmom "Laku Noć" ... Glasajte da uđu u finale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomarks Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Hoce li biti nekog koncerta u skorije vreme? Obavestavajte,da se napuni energijom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) Necemo to nikada saznati na vreme, jer im myspace stranicu vodi fan, pa kada se sete da mu jave za koncert onda tamo postavi informacije. Ne verujem da ce skoro napraviti koncert. A ko zna da li ce uopste izaci album ove godine, sve mi se nesto javlja da ce se ipak obistiniti ovo sa PGP-om, ne mogu jednostavno da shvatim kako mogu tako neozbiljno da se bave izdavastvom... Edited March 13, 2009 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 oj srbijo mila mati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 imam nerealno visoka ocekivanja od ovog albuma. posto je u pitanju bend koji je uvijek konstantno stremio navise i iznenadjivao me svojim sjajnim talentima ocekujem da ce to da bude najbolji domaci rok album ikada. bez zezanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 ^ meni su Bjesovi najbolji domaci rock bend ikada. bez zezanja. e sad za novi album ne znam, ali ceka se, ceka, a i uzivo da ih vidim ponovo uzeleo sam ih se (nema potreba da napomnjem da su jedan od bendova sa najboljim live nastupima ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) Edited March 15, 2009 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 A kad je pevac lizao bulju striptizeti uz Kad mi stane dah,pre toga motorkom overio platno za projektor,a posle isprskao publiku aparatom za gasenje pozara u basti KST-a onomad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts