TheMashica Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 To su sjajne vesti Samo da je njihov samostalni koncert... Pa bice i neka predgrupa bar tako kazu. Al izgleda da ce to biti ozbiljna svirka, zato sto dugo nisu svirali u Beogradu. Quote
Feniks . Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Odlicno Poslednja dva puta kad sam ih gledao, bili Hit 202 (gde sam i ja imao zapazen nastup na bini ) i neki Rok fest, gde su svirali sa Sahtom i 357 (tu je bilo bas dobro) Ali ceka se pravi, njihov koncert... Hm, to je petak, vredelo bi doci i ludovati, Bjesovi se ne propustaju Quote
Guest Administrator Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Ozbiljno razmisljam da dodjem 15. u Beograd zbog njih ! Quote
ВладаН 1389 Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=b3eHHwJU1ck Edited October 2, 2010 by ВладаН 1389 1 Quote
NullPointerException Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Ukoliko bude samostalni koncert (tj. pun nastup od min sat i po), obavezno idem. Poslednji samostalni koncert u BG bio ako se ne varam u martu 2006. u Akademiji. 1 Quote
Runner Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Ispravka kolega, mart 2007. u Akademiji ;) Ocekujem da ce se pojaviti kakav info o tom koncertu 15. oktobra. To je za 8 dana. Quote
NullPointerException Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 (edited) 18.10. u Akademiji zakazan koncert "Temple of the smoke" i "Tona": lastfm event. Ipak mislim da je koncert Bjesova patka (nadam se da nije). U svakom slucaju bila bi steta jer mi se gledaju oba koncerta. Ako nista bar znamo da koncert ne bi bio u Akademiji. Edited October 8, 2010 by NullPointerException Quote
Guest Administrator Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Temple of the smoke i Tona su zakon. Mozda i dodjem ! Bio sam u NS u kad su svirali i sjajno je bilo. Quote
NullPointerException Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Nadjoh ovo, koncert je u petak 15.10. u Studentskom kulturnom centru Novi Beograd : B92 Definitivno idem. Zna li neko gdje je to? Da li je to onaj kulturni centar/bioskop u okviru studentskog grada (preko puta citaonice)? Evo dodao sam lastfm event: lastfm Quote
Guest Administrator Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Ja se unapred izvinjavam za jedan offtopic , vezano je za Temple of the Smoke Kako vam se cini ova stvar ? http://www.youtube.com/watch?v=VyGUSMtq8yo Quote
Runner Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Nadjoh ovo, koncert je u petak 15.10. u Studentskom kulturnom centru Novi Beograd : B92 Definitivno idem. Zna li neko gdje je to? Da li je to onaj kulturni centar/bioskop u okviru studentskog grada (preko puta citaonice)? Evo dodao sam lastfm event: lastfm Da, bice da je to, bioskop City Academic, tu je sada neka visa skola. Bio sam tamo jednom. Gledacu da dodjem na ovo. Quote
Vincent Hess Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=b3eHHwJU1ck mogao je da mu da mikrofon u ruku ili bar da mu zakaci tu bubicu, iskrivi se covek odgovarajuci na pitanja Quote
TheMashica Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 KONAČNO!!! BJESOVI U BEOGRADU Petak 15.10.2010. SKC Novi Beograd, 21h (kod Studentskog grada) Konačno, posle niza nepredvidjenih okolnosti i nekoliko otkazanih (ne greškom benda!) nastupa BJESOVA, legendarni šok-rok bend iz Gornjeg Milanovca će se predstaviti u punom sjaju na svom solističkom koncertu u Beogradu. Ovaj nastup će ujedno biti i promocija njihovog prošlogodišnjeg albuma "Bolje ti" (PGP RTS) koji je sjajno prošao kod kritike i publike, a od strane slušalaca Beograda 202 je proglašen za najbolji album prošle godine u Srbiji. Pretprodaja karata: SKC Beograd i SKC Novi Beograd PREUZMITE OVAJ EVENT I PRENESITE GA SVIM SVOJIM PRIJATELJIMA ... POMOZITE DA ŠTO VIŠE LJUDI DOBIJE OVU INFORMACIJU, I DA PROBIJEMO MEDIJSKU BLOKADU OKO RNR-a ... OVO PISE NA FEJSU :D NADAJMO SE DA JE TACNO Quote
NullPointerException Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 A zasto ne postoji nikakva najava ovog koncerta ni na sajtu SKC, ni na sajtu ni forumu Bjesova? Djeluje neozbiljno, da opet ne ispadne neka "prevara"? Quote
Vincent Hess Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 pise ovde - http://www.skc.org.rs/program.html Quote
Berliner Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 legendarni šok-rok bend iz Gornjeg Milanovca ajme Quote
TheMashica Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 I na kraju je bilo svirke Bilo je odlično odsviraše ga ljudi samo tako Svirali su vise od dva sata, klub je bio pun Sve u svemu veoma uspesno Quote
NullPointerException Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Jao koje ludilo! Prava iskrena svirka. Bilo je fenomenalno Quote
chess Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Koji bre klub to je prostor skole,za svecanosti neke.... Super je bila svirka,oko 2 sata,samo mi krivo sto nisu svirali kad se ruke vezane moje razdvoje al dobro,sta ces Cak je i neki jadnik pevao sam da izadju da odsviraju al ga nisu bas ispratili ljudi,zato sto su skapirali da je to to posto su oni pederi upalili svetlo posto je prosla ponoc... Quote
Feniks . Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 I na kraju je bilo svirke Bilo je odlično odsviraše ga ljudi samo tako Svirali su vise od dva sata, klub je bio pun Sve u svemu veoma uspesno Nisam mogao da dodjem Pricaj, koliko su svirali, koje pesme, nemoj da se stidis Quote
TheMashica Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 nemoj da se stidis ahahahahahahaha Uf pa svirali su samo tako, pa Bjesovi su to. Marinko je bio u prepoznatiljvom stilu pevao, vristao, glupirao se Atmosfera je bila odlična. A od pesama sta su svirali? Uf bas bi potrajalo kad bi sad pocela da nabrajam sve pesme koje su sinoc svirane. Jedina zamerka je sto je bilo uzasno zagusljivo. Quote
Runner Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Ma odlican je bio koncert, odsvirali su pregrst pjesama, izmedju ostalog i po jednu obradu od Majki i Brace Left, jedino sto mi pada na pamet da nisu svirali je "Dzordzija", a mogla je leci jos po neka sa posljednjeg albuma. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Kncert je bio fenomenalan Aikido od Braće Left je prijatno iznenađenje povratak kući je posebna priča ljudi jel ovo 16ica? sledećeg petka se nastavlja pijančenje u akademiji (Block Out) Quote
TheMashica Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 BJESOVI, solisticki koncert na Akademiji u Beogradu 2. januara 2011. Quote
Recommended Posts