oNe Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 da li neko poseduje bolji snimak prvog albuma Bjesova? Ja imam neki kasetni rip koji je katastrofa. Dajte link ako postoji dobar snimak negde. Quote
Runner Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 (edited) Tesko da ces naci neki dobar snimak tog albuma, svi imaju (tj. svi imamo) uglavnom taj los rip, valjda zato sto i na toj originalnoj kaseti zvuk / snimak nije bio sjajan. Gledacu da uploadujem ovu kopiju koju ja imam. Edit: evo ga U osvit zadnjeg dana Edited March 1, 2012 by Runner 1 Quote
oNe Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 hvala druze. sad cu da uporedim kopije. Ja imam kasetu ali je zvuk jos vece govno nego taj rip sto kruzi. e pa ova tvoja je neuporedivo bolja. Thanks jos jednom Quote
VoivodBG Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 9. novembar gun club 21.30h. karte u pretprodaji 600 u kafeu sikarica, na dan koncerta 800. Quote
ombre Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Dobro da videh ovo.Na ovo mora da se ode Quote
VoivodBG Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Pre nekoliko dana sam na Mts-u gledao snimak koncerta na kome je basista otpevao ceo koncert, a od Zorana nije bilo ni traga. Kada i gde se to desilo? Quote
oNe Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 Koncert Godine. Tu je Marinko izasao samo na dve pesme, malo na pocetku i malo na kraju. Basista je pevao ceo koncert. Quote
VoivodBG Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 evo i originala dobro je ispala obrada, bas me interesuje koje ce jos bendove obraditi. Quote
oNe Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 obradice GRČ, bend od koga su svojevremeno pokrali ceo svoj stil. Quote
VoivodBG Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Kultni sastav iz Gornjeg Milanovca nastavlja sa preradama pesama drugih bendova sa ovih prostora, te su ovoga puta u svojoj verziji snimili i ekranizovalu pesmu “Lutak iskrivljenog srca” grupe Majke. Audio je snimljen u mostarskom Pavarotti centru, kao i “Sjaj” i “Aikido“. Ekranizacija pesme realizovana je januara ove godine prema scenariju Michael-a Bowring-a iZorana Marinkovića, lidera Bjesova, koji skupa sa svojom ćerkom Marijom Rajnom potpisuje režiju i montažu. “Bjesovi od pre petnaest dana sedmočlan bend – sa mnom kao glavnim vokalom, basistom, trojicom gitarista, i sa dva bubnjara. Znači, aktuelna novost u vezi Bjesova su ova dvojica bubnjara. Oni ne sviraju istovremeno na dva kompleta, nego se menjaju – Miroslav Marjanović uglavnom svira starije pesme, a Ramon Hamel, holanđanin iz Amsterdama, od pre dve godine Milanovčanin, svira nove pesme, koje je već snimio i koje će u narednom periodu snimiti. Bjesovi umesto da shodno trenutku i mestu, smanjuju broj zaposlenih, njih ima sve više i više. Ovo je neka stara priča, u vezi moguće varijante suživota, a koja se odnosi na ideju po kojoj je bolje da svi imamo manje, a ipak dovoljno dobara, umesto da manjina ima sve, a većina komad hleba, krov nad glavom i pravo na razmnožavanje.“, rekao je Zoran Marinković. Quote
chess Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 sad tek izvaljujem da je voivod ostavio link za pesmu iznad... nema veze, pesma je dobra, bjesovi su zakon Quote
Saša Grbić Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Dobro su uradili. Bilo bi dobro da pokušaju sa eksperimentom sviranja na dva kompleta bubnjeva istovremeno. Quote
VoivodBG Posted May 12, 2013 Report Posted May 12, 2013 Obradise i Pancevacki By-Pass. Nisam ocekivao da ce obraditi neki "noviji" bend. Quote
VoivodBG Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 DIVNA JE NOĆ (Ni upanja ni strahu mix) Bjesomar (Bjesovi) & Skaki (Trula koalicija) Avioni + Tako mladi cover (Bjesovi & Borghesia) Audio zapis, tj. miks pod nazivom "Ni upanja, ni strahu" za pesmu "Divna je noć", realizovan je tokom aprila 2012. godine, u Gornjem Milanovcu, u kućnom studiju Zorana Marinkovića. "Divna je noć" (NI UPANJA, NI STRAHU MIX) sastoji se od muzičke podloge koju je Bjesomar (Zoran) napravlo semplovanjem Borghesijine pesme "Ni upanja, ni strahu" i od još nekih semplova "sa strane". Na takvu matricu dodate su gitare Ivana Kovačevića (Plišani mališan, Bjesovi), kao i vokali Predraga Drčelića (Trula koalicija) i Zorana Marinkovića (Bjesovi). Video je montiran 29. maja 2013. Sastoji se od same pesme i slike koja je napravljena od simbola grupe Bjesovi, zajedničke fotografije Bjesomara i Skakija, kao i od detalja sa unutrašnjeg omota albuma "Ogolelo mesto" grupe Borghesia. Zoran Marinković - A/V koncept & edit, vokal, semplovi Predrag Drčelić - vokal; Ivan Kovačević - gitara Hvala Draganu Milosavljeviću na dobrim savetima! Quote
VoivodBG Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 (edited) http://youtu.be/BKmQRLV2tMQ Edited August 29, 2013 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 nisam ni znao da imaju ta dva spota. slucajno izguglao. obozavam kada me youtube iznenadi sa biserima poput ovih. Quote
Recommended Posts