Demon Seed Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Iiii ko je opsednut time da slusa cele albume uzivo..? Jesu svirali selftitleda celog bese neki put? Htedoh da kazem radije bih njega celog, al' tesko da vec nisu s obzirom da je svaka pesma hit Quote
soul wandering Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 htedoh da ih gledam 29.12. u sabirnom centru i ujedno overim i klub je l bio ko? kakav je prostor? Quote
Sreta Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Dosao da vidim da se nisam hvalio pijan kako sam jebao posle Bjesova i kako je svirka bila do jaja, dobro je, ipak nisam seljacina. 3 Quote
Demon Seed Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Iii ko je zaboravio kad je svirka Quote
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Bože sačuvaj i sakloni, s noge da se prekrstim Naserem im se na čelo ovog totenkopfa, baš na pukotinu, ne bih ušao tamo da oni meni plate Svi učesnici da stave prs' na čelo, sem ovih što slave, za njih je kasno Quote
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) Da bre Nema srpstva bez totenkopfa Edited February 22, 2018 by Demon Seed Quote
Antikristina Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 https://www.facebook.com/events/367956507016024/?ti=cl :wub: Quote
Runner Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 ^ Dobar plakat. Marinkova glava u krupnom planu i to je to. Sve je jasno, slika daje potrebnu informaciju. Quote
Antikristina Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Ima u opisu sve što treba, stop mrsomuđenju Quote
Koroviev Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 3 hours ago, Pedja said: SrBskom narodu pred svake izbore ovu ploču emitovati, kako bi osvežio svoje ameboidno sećanje na minulo zlatno doba. Quote
VoivodBG Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Quote Bjesovi stižu u Novi Sad sa velikim povodom! Solistički koncert i promocija novog muzičkog i književnog izdanja SKCNS-a!Skc Novi Sad objavuljuje reizdanje prvog albuma na CD-u "U osvit zadnjeg dana" koji je sa početka devedestih objavljen samo kao kasetno izdanje. Pored reizdanja prvog albuma Studentski kulturni centar Novi Sad u aprilu publikuje novelu frontmena Zorana Marinkovića pod nazivom "Seti se subote i Botičelija" Pored sjajne svirke čiji repertoar se sastoji od standarnog preseka ukupne karijere ovog kultnog rok benda, publika će imati i prilike da nabavi reizdanje prvog albuma i knjigu. Ulaznice će se prodavati od 1. marta na prodajnim mestima GIGS TIX i Mungos CDshop. Ulaznice u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na vratima MKC Petefi Šandora ulaznice će koštati 800 dinara. Quote
VoivodBG Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 Srđan Branković - gitara i bas Miroslav Branković - gitara Marko Milojević - bubnjevi Aca Bogdanovski - vokal Zoran Marinković - vokal 1 Quote
Sreta Posted June 22, 2019 Report Posted June 22, 2019 Tiha je noc... trenutno. OOOOOO SISAJ DIMONEEEEE OOOOO SISAJ DIMONEEEEE Quote
Demon Seed Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Tiha možda kod tebe, ja siso siso pa presiso sinoć, al' ne tako brzo kao Lauda, nego kao Daijiro Kato piJo 8 sati Suzuke Zvuk je mogao biti bolji ali je bio fantastičan koncert, opisao bih ga ovom fotografijom: Quote
VoivodBG Posted November 8, 2019 Report Posted November 8, 2019 Quote U subotu, 9. novembra od 18h u Muzičkoj kući Metropolis održaće se promocija dugoočekivanog vinilnog izdanja antologijskog albuma "SVE ŠTO VIDIM I SVE ŠTO ZNAM" grupe BJESOVI u izdanju naše kuće. O albumu Bjesova će govoriti autori Zoran Marinković i Goran Marić kao i brojni rok poslenici: Vlada Jet (rok novinar), Ivan Kljajić (producent), Oliver Jovanović (studio „O“), David Vartabedijan (rok novinar) i drugi. Posetioci ovog jedinstvenog događaja imaće priliku da kupe ploču po promotivnoj ceni, ali i da dobiju posvetu autora. „Sve što vidim i sve što znam" je treći album grupe Bjesovi koji je prvi put objavljen davne 1997. godine za Metropolis. Na ovom kultnom izdanju Bjesova se nalaze brojni koncertni favoriti autorskog tandema Marinković-Marić kao što su “Probudi me", "Kad mi stane dah", "Sve će se doznati", "Dar", "Sve što vidim i sve što znam" … Povodom jubileja –dvadeset godina od originalnog izdanja , naša kuća je u decembru 2017. godine objavila reizdanje ovog albuma na cd-u u postprodukciji Olivera Jovanovića. Sada, dve godine kasnije, „Sve što vidim i sve što znam“objavljujemo i na remasterizovanom vinilu u produkciji Ivana Kljajića i grupe Bjesovi. Quote
VoivodBG Posted May 16, 2020 Report Posted May 16, 2020 Nego jel neko imao prilike da pročita Zoranovu knjigu Seti se subote i Botičelija? Da li valja? 1 Quote
In The Flesh Posted October 31, 2020 Report Posted October 31, 2020 https://m.cdm.me/zabava/muzika-film-tv/basista-grupe-bjesovi-preminuo-od-korone/ Quote
Recommended Posts