ABIGAIL Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ok, da vas cujem, po meni nikad jaci likovi, skroz originalni, pogotovu sto se tice nastupa ( ko je bio u kstu na festivalu, znace ) Ubedljivo najbolja pesma je "Kisa", a za njom idu "Ime", "Cak i da mogu", "Cekam dan", "Vracam se dole". Ladno nema nijedna tema o njima... Quote
Anno Mundi ! Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 ma mrzelo je da klikne na drugu temu,ma dobar im je spot za ono Mozes me zvati kako god osh... Quote
sabre Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Jedan od najjacih domacih bendova! Quote
judgement Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 Ako je iko zasluzio temu onda su to Bjesovi,prijatno su me iznendili sa albumom ,,NA ZIVO,, i definitivno najaca pjesma je ,,KISA,,,daj boze da bude jos mnogo ovako dobrih pjesama. Quote
scum Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 definitivno jedan od nasih naj naj bendova... steta sto nisu aktivniji... njihove svirke se ne propustaju... sa pevacem definitivno nije nesto u redu... na 10 god paket aranzmana je recimo iscenirao silovanje neke ribe... na pretproslom koncertu godine je stavio "hitlerske" brcice... ma lud je skroz a bese nekad davno jedna tema o njima... ima mozda godinu i vise... mozda jos stoji "tamo negde"... ne bih mogao da izdvojim ni jednu pesmu... sve imaju neku svoju atmosferu... mozda "cak i da mogu"... Quote
C.A_R.I.A. Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Promenili pevaca i trsli...gledao sam ih '97 u KST-u... Pa nemaju nista novo studijsko....onaj novi pevac ima grozan glas... prvi album je smesan,drugi ok,treci ima dobrih pesama,a ovaj live mi je nesto slab.... Quote
scum Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 koliko znam nisu promenili pevaca... Zoran Marinkovic je i ranije pevao samo sto su imali jos jedan vokal... cini mi se da mu je ime Goran Maksimovic.... covek je "gostovao" na koncertu u KSTu u pesmi Avioni pevaju.... inace cista suprotnost Zoranu... lik je skroz smiren... a koliko sam cuo nesto radi pri crkvi... ...koga interesuje nesto vise o njima postoji www.bjesovi.com... Quote
C.A_R.I.A. Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Proveri sam,onaj visoki ne peva,peva samo onaj mali debeli 100%...video si omot za treci album ? bice ti jasno! visoki bradonja,tada...Eh steta,bili su dobar band,secam se ulozili su ogroooomne pare za postprodukciju drugog abuma...I rebalo im je da uspeju...Provincija,ipak su iz gornjeg milanovca! 1 Quote
judgement Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 koliko znam nisu promenili pevaca... Zoran Marinkovic je i ranije pevao samo sto su imali jos jedan vokal... cini mi se da mu je ime Goran Maksimovic.... covek je "gostovao" na koncertu u KSTu u pesmi Avioni pevaju.... inace cista suprotnost Zoranu... lik je skroz smiren... a koliko sam cuo nesto radi pri crkvi... ...koga interesuje nesto vise o njima postoji www.bjesovi.com...[/quote_ Zove se Goran Maric,radi pri crkvi cak je radio sa nekim clanovima (gitaristom nisam siguran ali mislim i bubnjarem)Bjesova projekat sa Svetlanom Latinovic,to je jedna od jacih stvari koje sam cuo u zadnje vrjeme. Quote
batke Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Verovatno je u pitanju pesma "Vladaj boze" sa projekta "Iznad istoka i zapada". Quote
CXOHE Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Na jednoj Tv stanici najavili su ih kao domacu Nirvanu sto je malo Inache bend je stvarno lood,imam 3 albuma ,mjuza im je prejaka dok su tekstovi malo losi i ponekad dosadni..... Vracam se dole je najbolja im pjesma..... Quote
scum Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Neverovatno... mene su isto uvek podsecali na nirvanu, samo me je bilo blam da to kazem nemam pojma zbog cega... mozda zbog te neke teske muzike, mracnosti... a sto se tice textova... pa ne znam... ja volim textove tog tipa... znaci sto jaca poruka u sto manje reci... Jesi li siguran da je u pitanju pesma "Vladaj Boze"? Imam taj album (u mp3 formatu pa mi ne pisu izvodjaci) i u toj pesmi bas i ne prepoznajem Bjesove... Mada nikad se ne zna... Quote
batke Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Vladaj boze ne podseca, ali zato Uslisi nas boze nas peva Goran, i ima dosta bjesovskog. Quote
Vlaja Buraz Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Bogovu t' majku, zvanična internet stranica. I to kakva! Nirvana - 'Ime' prije svega, liči na 'Smells like TS'... drugi album zbog vremena u kojem je nastao ima neke grunge uticaje. Liči malo ali ne previše. Quote
C.A_R.I.A. Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 taj prvi album bjesova je izdat samo na kaseti... tako da ces tesko da nadjes to u mp3 formatru.... ali mislim da ta pesma postoji na onom live albumu... i meni je odprilike smece.... kao alternativa u vreme kad niko nije znao sta je to.. Oni su govorili da je album veseo jer su ga pravili 1990 za vreme vlade ante markovica... a drugi je mracan jer je pravljen 1993... Quote
luktopod Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 obavestenje za nislije,bjesovi u nishu 27.02..prosli put mi je svirka promakla ali sada... Quote
lawnmowerman Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Ah shta reci o bjesovima, jedno sigurno nije tachno, a to je da su im textovi slabija strana, textovi su upravo ono shto ih i chini takvima kakvi jesu - meni najbolji domaci bend. Scenski nastupi su im najjachi, posebno onaj sa festivala (ne striptiz, nego Marinkovo "svrshavanje"). BjESOVI RULEZ Quote
Nestvarna Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Karta na koncertu je bila 250 dinara ... Kasnili su ali bilo je fantasticno.Inace, da su jedni od nasih najboljih bendova-jesu mada ne mogu da se porede sa drugim nasim grupama. Sviraju kako sviraju ali pevac ima strashno dobar glas, fantasticno menja jacinu Pa sto se cesto kaze na ovom forumu "Ne moze svako da slusa"...Moj drug ih slusa svaki dan dok ja npr. ne mogu cesto da varim domaci, mracan fazon. Takodje, svidja mi se komenatar pevaca sto se tice njihovih pesama, omota i dr. Grupa je na mestu Quote
Helle Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 BJESOVI RULEZ Aaaaaaaaa najaci su,a ova pijesma je stvorena meni za dusu! D:\Rokenrol\Bjesovi-Ne Budi me.mp3 Ja ... ja cinim sve ... Ja, cinim sve sto mogu... Ubij me, ubij me, ubij me... Moracu da nasHtrebam da je odsviram, mnogo mi se svidja pijesma-BRE! Quote
Mitja Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Tachno, BJESOVE ne moze I NE SMIJE SVAKO DA SLUSA....... Joj, sta bi dao da sam prisustvovo onom njihovom koncertu u basti SKC-a...........ma dao bi brdo karamela Quote
SRLE Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Album Bjesovi je strasan.Obozavam ga.Ona te voli,Nebudi me,Gavran itd su odlicne.Muzika je super,mracna atmosfera itd.Mnogo jak bend.Steta sto ne izdaju albume malo cesce.Svs sto vidim i sve sto znam je isto jako dobar album.Dar je odlicna pesma. Quote
ALEXIE_AIC Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Bjesovi su jedan od najboljih nasih bendova, svakako. Posle duze pauze slusala sam ih na ovogodisnjem Exitu, gde su, kao i uvek bili strava. A posle sam ih slusala i u Skc-u, kad su svirali na Hitu 202. Svidja mi se sve kod njih- i muzika i textovi, i kad se to sve uklopi u atmosferu koju prave... Sad ce svirati u Skc-u ili na Akademiji u okviru Samhaina. Jedva cekam! Quote
Feniks . Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Mozda i najbolji domaci bend! Gledao sam ih sad u SKC, nisam ni zano da ce i oni svirati, zato je moje odusevljenje bilo jos vece. Quote
Feniks . Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Gledao sam prosle nedelje na Tv Bjesove, nastup sa gitarijade, ludilo! Skakao sam po sobi kao da sam na koncertu... Quote
Recommended Posts