oNe Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 o daaa.... to je taj period koji vredi. Koncert Godine je bio mozda 2-3 godine posle, to su bili Bjesovi. Quote
VoivodBG Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 8. januar - SKC Living Room, Beograd - Hit godine radija Beograd 202 - grupni koncert Quote
VoivodBG Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Hit 202 8. januar living room, 200 dinara Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Hoce li samostalni koncert, necu 202 : ( Quote
Feniks . Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Hoce li samostalni koncert, necu 202 : ( I tata bi sine Ne dolazi mi se u Bg zbog par pesama sto ce svirati... Mada, u maloj sali mogu da se popnem na binu i pevam umesto Marinka neke pesme(sto sam vec uradio na jednom hitu) na uzas publike Quote
delay Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Ovo im je najdosadniji album yet. Tekstovi su blagi uzas. Quote
Guest TužneUši Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 slazem se da je najlosiji album, ali ok je, ne bi mi smetalo da u buducnosti nastave u ovom pravcu ako budu pisali bolje tekstove i malo se vise potrudili oko snimanja i produkcije. moraju da batale taj diy bas-nas-boli-uvo stav kad su te stvari u pitanju (spotovi anyone?!) jer oni su bend koji pravi monumentalnu muziku i svaki nedoradjeni detalj upada u oci Quote
oNe Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 pa za novi album svaka pesma ima spot. Iako, realno, samo 3 spota su dobra, ostatak je onako, vise eksperimentisanje sa jeftinim kamerama. 1 Quote
Guest TužneUši Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 moja poenta je bila to da su svi spotovi manje ili vise grozni totalno improvizatorski ali nisam bio dovoljno jasan kontam Quote
oNe Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 pa nije bas tako. Oni stari spotovi iz devedesetih, bilo je tu dobrih spotova. Sjajan je onaj u taksiju i onaj u sumi. Sad, to sto Zoran zna najbolje sve to je drugo nesto, koliko sam cuo od drugih, sa tim je uvek imao problema. 1 Quote
VoivodBG Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 @One, Dar i Kad Mi Stane Dah, odlicni spotovi, pogotovo ovaj drugi. Ovi novi spotovi su bas amaterski odradjeni, a ni ideje iza njih nisu bas najsrecnije... A tek ovo... Na prošlonedeljnom takmičenju održanom u klubu Living Room, titulu Hita godine radija Beograd 202 glasanjem slušalaca direktnog radio prenosa i onih koji su bili na samom koncertu, ponela je pesma Kad se ruke moje vezane razdvoje grupe Bjesovi, dok je album Bolje Ti proglašen za album godine. U konkurenciji su bile sve pesme koje su ponele titulu Hita nedelje u prošloj godini. Emisija Hit nedelje 202 se već 35 godina emituje svakog dana u terminu od 19-21h. U okviru koncerta koji je održan u petak, na kom su proglašeni pobednici, nastupili su: Bjesovi, Ljute Papričice, Space Eater, Abonos, King Size, Highway i Atlantida. Quote
VoivodBG Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Bjesovi su objavili spot za "poluživu" verziju pesme Moj izbor, koji je snimljen na osnovu izvođenja na koncertu održanom 8. januara u beogradskom Living Roomu povodom izbora Hita godine Radija Beograd 202. Nakon koncerta su pevač i vođa Bjesova Zoran Marinković i mladi reper ICO MC zajedno u studiju prepakovali koncertni zvuk pesme, a nova verzija se zove Moj izbor - Bjesovi ft Ico MC. Originalna verzija se nalazi na albumu Sve što vidim i sve što znam (1997), a Bjesovi je na koncertima retko sviraju. "Sam spot ima izražen postmoderni stav kroz poigravanje sa statičnošću načina na koji se predstavljaju zvučni fajlovi na YouTube i kroz ready-made princip po kome je napravljen, a napravljen je od scena iz sedme epizode prve sezone BBC TV serije The Tudors“, saopštio je bend. "Dodatni razlog za ovakav koncept autor spota Zoran Marinković video je u neodoljivoj sličnosti prvog, iz serije, ubačenog kadra sa slikom drvoreda sa omota albuma Bjesova za album Sve što vidim i sve što znam", dodaje se u saopštenju. http://www.youtube.com/watch?v=S2F6IGQEzxI Quote
VoivodBG Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Krajem februara je na YouTubeu osvanula pesma Kill the Zombie, koju zajednički potpisuju The Assassins i Bjesomar. The Assassins su 11-ogodišnjaci Mihailo Laušević i Stevan Marinković, dok je Bjesomar alter ego vođe i glavnog autora Bjesova Zorana Marinkovića. Marinković je u aprilu prošle godine, u svom kućnom studiju snimio tri pesme The Assassins, a prošlog meseca je snimio spot za Kill the Zombie. http://www.youtube.com/watch?v=6VCvpWeWsTA simpatično. Quote
oNe Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 najtuznije je sto je ovaj spot bolji 10 puta od svih spotova sa onog novog DVDa zajedno. 1 Quote
VoivodBG Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 nešto su se primirili sa nastupima... primetio sam da se na rts-u vrti reklama za bolje ti, dobro je da su se setili... Quote
Zaki Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Treba li nekom originalno izdanje albuma "U osvit zadnjeg dana"? Javite se na PM! Quote
VoivodBG Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Prodajem album Naživo, stanje omota 5, diska 4-. Cena 350 dinara. Quote
serblackbeard Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Кад сам их гледо задњи пут сломио сам руку Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Poštovani, Obaveštavamo Vas da će se poslednjeg vikenda u mesecu, 27 i 28.avgusta 2010.godine održati Adrenalin Music & Tattoo Live Fest, na prostoru Žitomlina (Dunavski Kej 43). Tokom dva dana festivala, posetioci će imati prilike da vide preko 20 izvođača i da uživaju u preko 20 sati odlične muzike. Moći će da po izuzetno pristupačnoj ceni, čuju neke od najboljih grupa sa prostora bivše Jugoslavije i uživaju u setovima cenjenih evropskih DJ-eva. Pored toga, veliki broj tattoo majstora imaće svoje štandove na kojima će posetioci moći da se upoznaju sa njihovim radom. Prvi “Adrenalin Music & Tattoo Live Fest” održaće se 27 i 28.avgusta na prostoru Žitomlina (Dunavski Kej 43), na dva stejdža. Program počinje u 17h i traje do 4h narednog dana. Prodaja karata počinje 2. avgusta, po ceni od 750 dinara za jednodnevne ulaznice i 1200 dinara za oba dana festivala. Prodajna mesta za kupovinu karata su: Dom Omladine (Beograd), Felix Shop (Beograd), Mungos (Novi Sad), Dom Omladine (Kragujevac) , Eventim (širom Srbije). Program festivala GLAVNA BINA: Petak, 27.08.2010. Let 3 Block Out Kanda, Kodža i Nebojša Atheist Rep Goribor ZAA Čovek Bez Sluha Subota, 28.08.2010. Goblini Bjesovi Lollobrigida SMF Straight Jackin Six Pack E-Play EBM/ELECTRO/DARK D.J stage Petak, 27.08.2010. DJ Faderhead [DE] DJ Dark Energy [EBM/Futurepop/Electro] DJ BamHazard[Dark Wave/EBM] B.D.D.A. [Futurepop/EBM] Subota, 28.08.2010. DJ SCRAG! [AUT] [Old School EBM/Dark Indie] DJ END (industrial /ebm) “Pure Electro” DJane Redlilly (oldschool ebm/electro) DJ Gavra [Dark Wave,EBM,Electro] DJ ELDER [EBM/Futurepop] Više informacija na [email protected] Quote
Guest Administrator Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Gde mogu da skinem poslednji album ? 1 2 Quote
Runner Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 (edited) Gde mogu da skinem poslednji album ? Kakvo skidanje, bolje ga uzmi na originalu, dobijes jos DVD sa spotovima. :mrgreen: Sad ozbiljno, pretrazi Rapidserbia.com, naci ces sigurno link. Edited September 19, 2010 by Runner Quote
TheMashica Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Svirka Bjesova u Beogradu zakazana za 15. oktobar!! Uskoro vise informacija Quote
Feniks . Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Svirka Bjesova u Beogradu zakazana za 15. oktobar!! Uskoro vise informacija To su sjajne vesti Samo da je njihov samostalni koncert... Quote
Recommended Posts