Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidim mnogi ih porede sa Nirvanom :rolleyes: Kurt Kobain moze samo u snu da odsvira nesto na gitari (mada i u to sumnjam) kao sto je pesma Garvan ili pesma u Osvit zadnjeg Dana . Bjesovi su pre svega odlican gitarski bend. Zajebite poredjenje sa tupavom Nirvanom :angry: Bjesovi su keva za Nirvanu.

• Downvote 1
  • 4 months later...
Posted

BJESOVI, solisticki koncert na Akademiji u Beogradu 2. januara 2011. :pivopije:

Bila, uh, razvaljuju!

U Pančevu, neće biti solistički, ali nastupaće u okviru festa, pa ko može, neka svrati 27.08. u Dom omladine.

Posted

BJESOVI, solisticki koncert na Akademiji u Beogradu 2. januara 2011. :pivopije:

Могла је свирка да почне мало раније,а и певач је могао мало мање да пије пива. Концерт је солидан,само не капирам зашто нису за два и по сата свирке свирали "све ће се дознати" ?

• 3 weeks later...
Posted

Veceras u Pancevu bila odlicna svirka samo sto je publika bila mrta osim nas par koji smo pokusavali da podignemo atmosferu, na kraju ostalo nas 60-70 od par stotina...

Nije bilo mrtvo koliko kažeš... :) To su se ovi naši muzičari postrojili nazad u red i prekrstili ruke, a ostatak ljudi je bio ok. Stvarno odlična!

• 2 months later...
Posted

Ako cita neko ovo iz benda, bilo bi lepo da dodjete u Smederevo!

Микица и ако се зајебе да доведе неки нормалан бенд у Смедерево то обавезно буде неки панк. Ништа од тога.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

strasan koncert u gun-u, mozda najbolji koncert bjesova na kojem sam bio, sve je bilo savrseno, osim nekog pavijana sto se peo na binu i pevao sa marinkom i drao se u mikrofon

Posted

Kakav koncert jebli majku svoju. :rockdevil:

Prvi put da sam ih gledao i otkinuo sam se.

I slazem se sa chessom, onaj degenerik je stvarno sjebavao atmosferu, a onih poslednjih pola sata, 45 minuta bolje da sam propustio.

btw. Ako nekim ludilom gorepomenuti mentol procita ovo - :evotigana:

Posted

Nisam bio na koncertu, mada sam iz prve ruke cuo kako je bilo i sta je bilo. Izgleda da je taj lik, koji se penjao na binu, Marinkov sin, mada to nije 100% provjereno.

Posted

Ако су певали заједно Тому Здравковића, то је сигурно син Јелен пива и певач Хипнотајзда.