VoivodBG Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 30 novembra koncert u velikoj sali skc-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Od kad je bolje ti nova pesma ? Ja uzivam za Bjesove da urlam izmenjene tekstove njihovih pesama i onda me ljudi cudno gledaju )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 30. novembar? I am there! Koncert sa BO-om prosle god im je bio odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Nadam se samo da ce koncert ostati u velikoj sali,jer kako vidim na sajtu skc-a se istog dana vodi neki domaci hip hop koncert,takodje u velikoj sali,mora da su ovi na sajtu skc-a ponovo nesto pogresili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 realno ,veliku salu nec da napune u ovom treenutku ...nema sanse ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Od kad je bolje ti nova pesma ? Ja uzivam za Bjesove da urlam izmenjene tekstove njihovih pesama i onda me ljudi cudno gledaju )) Nije ni stara. Vidim da je niko nije pomenuo, a stvarno je dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 e da je dobra-dobra je ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Izgleda da je koncert otkazan..... Jebali ih oni hoperi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystall Ann Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Omiljeni meni Srpski bend. Vreme je, u osvit zadnjeg dana,ona te voli Steta,nikad ih nisam gledao uzivo nadam se da cu to popraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ako neko ima onu pesmu "Osim tebe ja nemam nikoga...." na rapidshare po mogucstvu. Dank je wel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batke Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 evo link http://rapidshare.com/files/6905492/Bjesov..._-_Bolje_ti.mp3 poz svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ne znam da li je neko primetio do sada, ali gitarista Bjesova radi u Akademiji na ulazu Hm, mogli bi da se malo organizuju pa da urade neki koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekay Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Poz svima Ja, kao i svi vi, isto mnogo volim Bjesove..ali na zalost ne poznajem puno ljudi koji ih slusaju, a i one koje poznajem a da ih slusaju nisu nesto bas neki da ih to preterano interesuje...elem: Imam sledece od Bjesova pa me zanima da li postoji jos nesto (a verovatno postoji): BJESOVI - 1991 - U OSVIT ZADNJEG DANA BJESOVI - 1994 - BJESOVI BJESOVI - 1997 - SVE STO VIDIM I SVE STO ZNAM BJESOVI - 2002 - NA ZIVO i imam dvix koncert "Bjesovi - Live In KST" ako postoji jos nesto molio bih vas da me uputite..jer stalo mi je bas bas i jos jedno pitanje: Kod mene na pesmama sa albuma U osvit zadnjeg dana sve nesto susti,krci.. nesto vrlo ne definisano..nesto kao da je presnimavano sa kaseta ili kao da nije radjen nikakav mastering (ili kako se to vec kaze).Pa me zanima da li to tako treba tj da li je takav snimak ili postoji neka druga vrezija ?? I da li imate neke spotove,intervijue ili bilo sta (interesovala bi me neka detaljna biografija o bendu i o clanovima ako neko ima? ) ??? nadam se da nisam smorio.. hvala u napred svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Bjesovi - Prvi Album 01 - Bjesovi - Zasto ovo ne bi bila ljubav 02 - Bjesovi - Dzordzija 03 - Bjesovi - Mislim na nju 04 - Bjesovi - On je sam 05 - Bjesovi - Meni ne treba ljubav 06 - Bjesovi - Dodji 07 - Bjesovi - Vule Bule 08 - Bjesovi - Dok postojim 09 - Bjesovi - Zelja 10 - Bjesovi - Zli dusi Mislim da je ista lista pesama kao za u osvit... valjda je bese bio drugi pevac, ako se ne varam, mada ko zna mozda i gresim. Edited March 24, 2008 by Ultimate Bastich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anelej Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 jel moze neko da mi kaze kako se zovu pesme koje idu na radiju u poslednje vreme sa albuma koji jos nije oobjavljen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batke Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 da nije ova sto sam ostavio link gore, "Bolje ti"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 @anelej pa pitaj Bjesove licno preko majspejsa, ili jos bolje ako bude neka svirka na akademiji skoro, uglavnom na ulazu kao security radi gitarista Bjesova, pa mozes njega da pitas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anelej Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 jel to da protumacim da nemas pojma... da mislim da jedna jeste jedna ta gore navedena aj sad jel moze neko da mi kaze ostale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batke Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 znam josh jednu: "Besan pas" cuo sam josh neke, ali ne znam imena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrielle Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 njihov novi album ne moze nigde da se nadje...tako da budite strpljivi... Mekay fali ti "avioni pevaju" spotova ima,nadji pa skini.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 jel moze neko da mi kaze kako se zovu pesme koje idu na radiju u poslednje vreme sa albuma koji jos nije oobjavljen?Mislim da se vrte tri nove stvari: ''Bolje Ti'', ''Besan Pas'' i '' Ko te vide taj se seća'' inače album valjda nije ni izašao, poslednja informacija koju sam skoro čuo je da su ugovorili snimanje sa PGPom, tako da nema šta da se traži u prodaji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anelej Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 hvala za pesmice sacu da ih poskidam pa da slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batke Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 ljudi evo svirki, tri komada za 7 dana.. 3.5. gornji milanovac, svirace oko pola sata 7.5. brus, samostalan koncert, dakle valjda bar jedno dva sata 9.5. gornji milanovac, neki festival, bice trula koalicija, lira vega i jos neki, bjesovi poslednji, oko pola tri pocinju, svirace sat i po - dva zavirite na myspace poz svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Na popboks sajtu su stavili novi spot za pesmu Laku Noc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 3.5. gornji milanovac, svirace oko pola satada, danas na Milanovačkom trgu, sviraju... LDP je organizator skuupa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts