Cinnamon Girl Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 Svima preporucujem "Sumpor i so" od S.P.Somtou koju sam skoro procitala,sada citam "Pohvalu ludosti" od Roterdamskog.
Dark Sonja Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Procitala Pracheta (-Mort) pa pocela Shakespeare-a(Hamlet).
Cypher Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 'Slucaj gospodina Asimova' Ranko Krstajic-za nepoverovati da je domaca stvar.......Preporucujem,istripovano.Ja je citam po 5 put
Will-O-The-Wisp Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 Ivo Andric - "Prokleta avlija" Oldos Haksli - "Vrli Novi Svijet" Kevin J. Jeter - "Noci Morloka" Obozavam paralelno da citam knjige. Tada najbolje vidite koliko su neke knjige glupe i koliko imaju mana, a koliko su neke dobre!
+DamyaN+ Posted December 2, 2002 Report Posted December 2, 2002 Trenutno proucavam Silmarilion i citam Tima Marshala - Senke ...ono o petooktobarskoj smeni vlasti...
Eurinoma Posted December 2, 2002 Report Posted December 2, 2002 Isidora Bjelica-Autoportret s muskarcima
Midnight Madness Posted December 2, 2002 Report Posted December 2, 2002 neki dokument pod nazivom "Istorija Galaxije" i Justejn Gorder "Sofijin svet (roman o istoriji filozofije)"
mirror Posted December 2, 2002 Report Posted December 2, 2002 Justejn Gorder-Maja nisam videla chiji je post,ali znam da sam se bash zachudila...Andricj je smor...ccc...ne mogu da verujem,najbolji domaci pisac svih vremena...ili je ovaj komentar,gorepomenuti,bio samo radi nerviranja ostalih i kontriranja? mislim,nije da verujem da su se drugi iznervirali,ako ja jesam,ali mi deluje logichno
spacedyevest Posted December 3, 2002 Report Posted December 3, 2002 trenutno citam Ivo Andric - Na Drini Cuprija, po ko zna koji put. Ivo je genijalan.
Kaal K`Ulus Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 trenutno citam Prometejeva Obmana od Roberta Ladlama, a kad to zavrshim onda prelazim na Elrika od Melnibonea, na engleskom
~animaguS* Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 ....trenutno chitam Zenica Sveta od Roberta Dzordana...
Lord_of_suffering Posted December 5, 2002 Report Posted December 5, 2002 Trenutno citam IME RUZE od UMBERTA EKA, A upravo sam zavrsio sa jednom super knjigom SMRTNE KAZNE ili NACINI EGZIKUCIJE koju je sastavio GEOFFREY ABBOT, Super je neke egzikucije su bas super opisane, 100 puta bolje nego Andricevo opisivanje nabijanja na kolac Andric mi se nikada nije dopadao ... mada dobro pise, ali mi se ne dopada njegov stil!Znate sta sam htela da vam predlozim, da ova tema ne bude cisto nabrajanje sta je ko procitao, mogli bi da napisemo u najkracim crtama o cemu se radi u knjizi, nase utiske ... mozda i neki citat... Da bude kao mini prezentacija neke knjge Zasto nam se svidja, zasto ne....i tako.... Sta mislite? Predlog je okej. Meni su se smrtne kazne svidjele jer mi pokazuju koliko su ljudi bili mastoviti cak i u stara vremena.
Thule Posted December 6, 2002 Report Posted December 6, 2002 Citam prvi dio Vampire Chronicles od Anne Rice. Znaci Anne Rice - Intervju Sa Vampirom...
Elldamar Posted December 8, 2002 Report Posted December 8, 2002 Kratka povest vremena - Stephen Hawking
VOJVODA Posted December 9, 2002 Report Posted December 9, 2002 Citam tri knjige, Sekspirovu Buru (po n-ti put), Pracetove Piramide, i , najlepse od svega, Termodinamiku od Voronjeca i jos nekog lika.
Anjomen Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 malopre sam procitala Starac i more od svi znamo koga i mogu vam reci da me nije smorila knjiga iako sam ocekivala
BeLi-TiGaR Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 Justejn Gorder: Sofijin svet. Knjiga nisht' specijalno...Trenutno se nisam dokopao nicheg boljeg...
kojan Posted December 13, 2002 Report Posted December 13, 2002 Ja i dalje citam Zmku za snove od Kinga nikako da je zavrsim
Ancient Posted December 15, 2002 Report Posted December 15, 2002 dervis i smrt trenutno...uz to evo i oko 2.nedelje vrlli novi svijet ,al ne stizem
403 Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 upravo procitao Ishmaela od Danieal Quinna procitajte ju, obavezno
SALMON Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 "Journey to the end of the night" CELINE "Septuagenarian Stew" CHARLES BUKOWSKI
Thorn's essence Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Religija i misticizam-Vise autora Dervis i smrt-Mesa Selimovic Autostoperski vodic......
Recommended Posts