Guest kArLo Posted February 1, 2002 Report Posted February 1, 2002 Hm the Queen je dao zanimljive predloge za nove forume pa bih da podrzim njegovu ideju opismenjavanja Yumetalaca. Dakle koje knjige citate?
Hail Metal Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 Trenutno citam 3 knjige LOvac u zitu od selindzera,Tolkonovi prstenovi od Dejvida Deja i ***,enu lektiru NEcista krv.
alexis Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 ako sam dobro shvatila,evo... lektiru ( ):zivot je san-calderon de la barca usputno proklet,op
mirror Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 trenutno citam "sitnicarnicu kod srecne ruke" gorana petrovica i "vita brevis" justejna gordera....
Mariyeta Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 ma samo lektiru trenutno.....starac i more...proces........e al' bi da citam nesto od Malcolm Xa al' ne mogu da nadjem nigde BRE!!!
XOLOX Enthroned Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 Dostojevski "Idiot" po treci put i Bulgakov "Majstor i Margarita" po prvi put, ali se polako razocaravam. Koliko su mi tu knjigu nahvalili neki ljudi, kad ono...
NIHILISTA Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 "Tako je govorio Zaratustra" -Fridrih NIce Kmjiga je fantasticna
SAROTH Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 Zavrsio Drurija Unutrasnje vizije, Pocinjem Kafku Proces
Feanor Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 Letopisi Tomasa Kovenanta nevernika. Mada cu da napravim pauzu, stizu lektire...
Guest kArLo Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 quote: Prvi poslao NIHILISTA: "Tako je govorio Zaratustra" -Fridrih NIce Kmjiga je fantasticna I ja trenutno (pored jos par knjiga) citam Zaratustru, po drugi put.
Glavx Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 Foundations of Electrical Engineering od Codgell-a ne, ja sam nevidjeni geek
Fiery Posted February 2, 2002 Report Posted February 2, 2002 upravo zavrsio "tihi don", prvu knjigu sad mislim da uzmem a.c.clarke: "vrt rame" btw, ko je citao autostoperski?
Lana Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 Trenutno citam od Dejvida Deja Tolkinov prsten,Silmarilion,Hobit i glupavi Proces od Kafke.........sve sam pocela a nista da stignem da zavrsim zbog glupe skole.....
Zen Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 Ko nije citao autostoperski vodic... Trenutno... 'Umetnost i anarhija' - Edgar Wind, 'Kaisho'-Lustbader... Nemam bas mnogo vremena za citanje, nazalost. Zna li neko koliko je uclanjenje u gradsku biblioteku?
Lana Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 Hehe Faust je super..... dala sam kucetu ime Faust...
mad_man Posted February 5, 2002 Report Posted February 5, 2002 Ja upravo cituckam drugi deo LoTR-a Knjiga rula!!!
AlexaM Posted February 5, 2002 Report Posted February 5, 2002 Uclanjenje u gradsku je 300 kinti,odnosno 10DM,odnosno oko 5 Evra(ili Eura,kako li se vec izgovara).Za drugi novac nemam pojma. Trenutno citam Fausta.Mnogo dobra knjiga. A tu je i neko interpretiranje Nicea od Grbica.
Lucifer_666 Posted February 6, 2002 Report Posted February 6, 2002 Premestanje Marsa-Grege Ber , Gospodar Prstenova"Druzian Prstenova"-DZRR Tolkien i Antihrist-Niche , mada Tolkiena najvise ...
frecory Posted February 6, 2002 Report Posted February 6, 2002 bas trenutno...Sociologiju Milovana Mitrovica i Sretena Petrovica...inace "Tibetanska knjiga zivota i smrti" Sogjala Rinpocea...
mirror Posted February 6, 2002 Report Posted February 6, 2002 jooooj...zavrsih ja one dve knjige...sad sam uzela (opet)rakiceve pesme i uzivam......one me uvek izvuku iz bedaka.....
Varda Posted February 8, 2002 Report Posted February 8, 2002 Danteove 'Rime'...mnogo toga...citam po cetiri pet knjiga trenutno ali ova mi je primarna...
Guest kArLo Posted February 8, 2002 Report Posted February 8, 2002 Ja trenutno citam Levijatan od Tpmasa Hobza.
Recommended Posts