Jump to content

Sta trenutno čitate?

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

"Three Treatises of Philalethes"

(-metamophorsis of metals

- a brief guide to celestial rudy

-a fount of chemical truth)

....sto se tice romana preporucujem "Parfem" od Patrika Ziskinda...

roman je loodilo, nezaboravan...

napisan je dosta neobicnim stilom...

zestoko....

Guest moon_dance
Posted

"Autostoperski vodic kroz galaksiju",ne znam kakav je ostalima,ali meni i nije nesto

Posted

trenutno citam

*vrata percepcije - oldous haksli (po cetvrti put)

*bukowski - sekspir ovo nikada nije radio

zavrsila sam put kojim se redje ide od skota peka, eto tako, obicno citam vise knjiga u isto vreme..........

Posted

trenutno citam prokletu avliju, ali se spremam da krenem nanovo celu literaturu za gimnaziju jer upisujem knjizevnost.

hah, ala ce to biti zanimljivo, sa epa o gilgamesu skakati na proces, sa cuprije na majstora i margaritu...

Posted

Trenutno citam Klarka \"Susret sa Ramom\".Fantasticna knjiga,odavno nisam ovako nesto procitao.Sta jos od njega ima zanimljivo?

Mislis na Artura Klarka?Od njega je dobra knjiga "Misterije sveta".

Posted

Sad citam od E.T.A. Hoffmann-a "Djavolji Eliksiri" ("Die Elixiere des Teufels"). Ovo moram brzo da procitam jer knjigu moram da vratim, a onda na tenane da dovrsim "Pet Sematary" od mog omiljenog pisca - Stivena Kinga!

Posted

Zavrsavam Sumsku Kucu od Merion Cimer Bredli i pored toga sam na sredini Inicijacije u Hermetizam od Franca Bardona i na pocetku Treatise on OBE Od ROberta Brusa:)

Posted

Thorn, "Tihi Don" je nevjerovatno glupa i plitka knjiga! Jebes komunjare! Zato je nisam ni procitao! biggrin.gif

Najbolje sto sam u skoli do sada citao jeste: Kafkin "Proces", satire Radoja Domanovica, "Revizor" od Gogolja, Nusicev "Narodni Poslanik" i "Ep o Gilgamesu"!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...