Dasdariel Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 Sestre po metli od Preceta...i Dzojsov Portret umetnika u mladosti(savrsena knjiga)
SerbZmaj Posted April 2, 2002 Report Posted April 2, 2002 Stranac je meni super knjiga......mada sam je odavno procitao....
Will-O-The-Wisp Posted April 3, 2002 Report Posted April 3, 2002 Vratio sam se na "Pet Sematary"!!! Jebeno je stravicna!!! Brrrrr...
lemmy sixx Posted April 4, 2002 Report Posted April 4, 2002 U pravu si Will-O',knjiga je jebeno jeziva...fantasticna knjiga.Na nivou je Stokerovog "Drakule".
Will-O-The-Wisp Posted April 4, 2002 Report Posted April 4, 2002 Lemmy, ako volis "Drakulu" onda bi trebao da nabavis Kingov roman "'Salem's Lot" u kojem je on rekonstruisao pojedine dogadjaje iz Stokerovog romana, tako da mu je taj roman bio polazna tacka (hipotekst) u daljnoj razradnji romana (hipertekst). Pominjem hipotekst i hipertekst da neki en misle da se radi o nekom plagijatu ili sta vec! "'Salem's Lot" je, po mnogima, najstrasniji roman o vampirima ikad napisan. Pronadji ovo!!!
SAROTH Posted April 4, 2002 Report Posted April 4, 2002 Trenutno neku tralala beletristiku Astrogor Energetski vampirizam
ThundermaN Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 Tolkien - Simarillion koju sam dobio na poklon za 19. rodjendan od Brioxa,Serbzmaja,Mith` Queesira i jos po nekog...
Anjomen Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 e pa ja trenutno citam "Plagijat" od Jelene Markovic, ali ne verujem da je iko cuo za nju ili knjigu..
Baphomet Posted April 9, 2002 Report Posted April 9, 2002 LORDS OF CHAOS - "the bloody rise of the satanic metal underground"
Prince of Stories Posted April 22, 2002 Report Posted April 22, 2002 Ovo se sve vise pretvara u najbolje knjige koje sam procitao. Ako je tako - P.N.Elrod "I, Strahd", Dostojevski "Zlocin i kazna", Artur K. Klark "Kraj detinjstva"
Midnight Madness Posted April 25, 2002 Report Posted April 25, 2002 Pre par dana sam uzela "Paralelni svet " B.D. Benedikt-a
goxy-orthodox Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 Midnight Madness : Pre par dana sam uzela "Paralelni svet " B.D. Benedikt-a to je nikad jaca knjiga, govori uopsteno o paranormalnim stvarima i mene je uvela u taj svet na velika vrata! siguran sam da ces uzivati a: kod mene je ,pored neizbeznih lektira, aktuelna Stadionska groznica od Nik Hornbia. za sada zadovoljava moj kriterijum, a nisam ni sumljao u to jer pise o Arsenalovom navijacu (njegovom zivotu od pocetka navijanja za ARSE)
King Diamond Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 Mental Home - Black Art album! nije lose nije lose!! a: a:
XOLOX Enthroned Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 MySQL Manual, Tutorijal o ColdFusionu i Apache for win dokumetaciju
SAROTH Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 Upravo sam procitao Trainspoting po drugi put sad citam "CA blues"
Goblin Fanatic Posted May 20, 2002 Report Posted May 20, 2002 Pre 3 dana sam procitala "Male bogove" Terija Praceta, a pre 2 dana sam zavrsila i "Crveni sator" . Ne mogu da se setim kako se zove pisac ( zena). Tako imam periode kada citam kao luda. Uzivam u citanju. Nekad se zabijem u sobu i preblejim ceo dan uz dobru knjigu. Sada sam sebi, posle ove 2 stavila zabranu na dalja iscitavanja - MORA DA SE UCI!!!!!!!!!!!!!!!!! Dakle, ovih dana: naucno stivo!
yustargazer Posted May 26, 2002 Report Posted May 26, 2002 sad sam zavrsio Telempath [spider Robinson] knjiga pocinje sa recenicom: "I hadn't meant to shoot the cat." a sad cu da pocnem sa Sundiver-om od David Brin-a....
Machka Naopachka Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 umberto eko the island of the day before mlogo dobro
mirror Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Crnjanski-Pesme Kjerkegor-Dnevnik jednog ljubavnika
DDT Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Gorana Skrobonju - "Od sapata do vriska" ... u nedostatku boljeg stiva
Recommended Posts